Kiváncsi vagyok mi lesz a harc vége
Azt nem értem ha Asta blokkol minden mágiát a környéken miért képes Dante is használni a démon miatt?
Black Clover manga
Szerintem Asta démonánál kettő opció lehetséges: 1. egy olyan ősi démon aki már akkor létezett, mikor a démonoknál lévő kasztrendszer még nem létezett. 2. valóban egy alacsony rangú démon aki ki volt rekesztve a démontársadalomból és ahogy láttuk nem okoz neki nehézségét a saját fajtájának az eltiprása. Ebben az esetben viszont nagyon erős párhuzam van Asta és a démona között, ahogy idővel lépik a ranglétrákat felfelé. Valójában akkor a történet nem csak Astáról szól hogy Ő hogyan fogja elérni a Varázslókirály címet, hanem az antimágia démonról is szól a történet, ahogy Ő is felemelkedik idővel.
244. (KATT)
Asta csúnya sorozatot kapott, JoJo stílusban..
Mikor már az előző fejezetet olvastam, a Greyes jelenetnél gondoltam, hogy valami hasonló fog történni, és megfogja menteni a sérült bajtársát. Viszont kaptunk egy Hamupipőke Greyt aki szerelmes a hugicaimádó Gauchebe.. Hát áldásom rátok. :'D
Grey is Arcane Stage? Ezzel mondjuk megvárom az eredeti fordítást.
Dante háremet akar magának, érdekelne, hogy milyen fejet vágna, ha megtudná, hogy Astának már van..
Többet vártam Astától Mondjuk gondolom majd ezután jön egy következő harcban a villantás... Egy jobb kontroll kell neki ahol jobban kitudja hasznánli az erejét. Vajon itt is kapunk egy olyanféle dolgot mint Naruto meg Kurama?
Mondtam én, hogy nem lesz annyi Gauche-nak.
Yami vajon elég lesz a győzelemre?
A magi az 1001 éjszaka meséiből építette fel a világát ez pedig úgy tűnik szintén elég sok mesét vesz alapul. A kék rózsák kapitánya is a csipkerózsikát veszi alapul ahogy nekem lejött. Vanesa sztoriját pedig aranyhajéval lehetne összehasonlítani bár ebben nem vagyok olyan határozott.
245.
Yami új technikái eléggé OP-k. Kár, hogy sokára lesz adaptálva az animében.
Szóval ő és a sötét mágiája az egyik kulcs, ami összekapcsolja az alvilágot az ittenivel. Ezek szerint a másik meg William lesz a világfa mágiájával.
Dante nem lesz valami boldog a következő fejezetben.. noha még mindig 60%-on van, nem hiszem, hogy 80% fölé menne a harc során.
Yami szerintem kicsit túl op lett
Fiataloknál megértem ha sokat fejlődnek rövid idő alatt mert nem nehéz lvl1-ről lvl50-re kerülni de egy kapitánynál aki évek óta edz nekem kicsit fura ha hirtelen egyet erősödik.
William az nem meghalt vagy túlélte?
Meg nekem Asta leverése is túl könnyen ment ő nem szokta igy feladni szóval ideje felébredni ha Yami bajba kerül.
Zeno említette, hogy Williamért jöttek alapból. A kő mágiás sötét tanítvány pedig alátámasztotta, hogy Arcane Stage mágusokat gyűjt a Dark Triad.
Yami és William pedig különleges eset lehet még az Arcane Stage mágusok között is, mivel ők személyesen keresik fel őket. Pontosan azért, mert ők a "kulcsok" a két világ összeköttetésében.
Yami meg így jó ahogy van. Ha belegondolsz, Asta elvesztette a fejét, és túl korai lett volna sarokba szorítania az egyik legfelsőbb démon birtokosát.
Szerk.: Bár lehet, hogy átveszi egy kicsit az irányítást az AM Démon. : D
Csak arra gondolok, hogy Astának egyetlen egy harcra nem volt ahol simán igy legyőzték aztán a harc végén ébredt csak fel szóval várok még valamit.
Szerk:
https://www.manga...clover-246
Legújabb fejezet...
Majd érdekel egy magyarázat szerintettek mi történt
Asta démona haragudna a másikra vagy kire vonatkozik ez a kill?
Úgy tűnik Asta nem fog felkellni... Bejött a Yami + William elmélet is illetve lenne egy áruló a Fekete bikáknál?
A végén az a titokzatos személy nem áruló, hanem egy kém aki a Fekete Bikáktól jött. Valaki, akit még nem láttunk. Szinte biztos vagyok benne, hogy a kapitányhelyettes lesz. Úgy tűnik, hogy árnyék mágiát használ ami kapóra jön a kémkedéshez, orvgyilkosságokhoz.
Részletesebb elemzéssel a vasárnapi hivatalos megjelenés után jövök. ^^
https://mangaplus...er/1006551
Nos kezdjük akkor az elején.
Az Amvil (Anti-Magic Devil) nyilván Luciferre, Dante grimoárjában lakó fajtársára lehet mérges.
Zagred, a Wevil (Word-Magic Devil) elleni harcban is láthattunk rá példát, hogy nem szívleli a többi démont Asta grimoárjában lakó egyén.
Ennek több oka is lehet:
1. Az anti-mágiát alsóbbrendűnek tartják és elítélik az alvilágban, mint ahogy Lucifer is említette, hogy ez egy alsóbbrendű erő (noha ez a legnagyobb hax az egész mangában : D). Ebből adódóan az Amvil is hasonló helyzetbe került, mint Asta. Ha ez a helyzet, alighanem Asta is tényleg csak egy senki aki valamilyen okból kifolyólag nem tud mágiát használni. Ezen a képen például Asta anyja az öltözéke alapján - már amennyi látszik belőle - nem úgy néz ki, mint aki egy dúsgazdag nemesi vagy királyi családból származik, persze ha ő az anyja egyáltalán. Ez egy remek szimmetriát és párhuzamot alkot Asta és az Amvil között.
2. Tételezzük fel, hogy az Amvil egykoron felsőbbrendű démon volt, mint Lucifer, Megicula és Zenon démona. A többiek féltékenyek voltak rá és úgymond letaszították a ranglétráról/kiűzték az alvilágból és most bosszút forral az összes vagy csak a felsőbbrendű démonok ellen.
Az Astaroth teória is egy ideje eléggé népszerűvé vált (Astaroth volt a démonológiában a pokol egyik trónörököse). A teória annyiból áll, hogy a többi démon nem szerette volna, hogy Astaroth kerüljön a trónra idővel, ezért kettéválasztották és/vagy száműzték. Így lett Asta és Roth (Roth, vagyis Asta grimoárjában lakó démon).
Külön érdekesség, hogy csak az Amvilnek vannak szakadt, tépett szárnyai az eddigi ismert démonok közül.
Vagy mindkét teória összekeverve.
Qliphoth fája
Ez a címe a fejezetnek az eredeti fordításban. Dante magyarázata alapján ez egy mágikus csatorna aminek a segítségével összeköthetjük az itteni világot az alvilággal. Amikor ez megtörténik, a démonok elárasztják az itteni világot.
https://www.manga...clover-248
Luck nagyon sokat erősödött viszont Magna senpai vajon mennyit haladt?
Tetszett, hogy Luck alkalmazta a tanultakat és megparancsolta a varázslatának, hogy legyen gyorsabb, a rúnák segítségével.
Gajanak 2 évébe telt elsajátítani az Igaz Villám mágiát, Lucknak elég volt hat hónap is.
Fogadni mernek, hogy Magna Stage 3 lesz, mire visszajön.
Ami viszont nem volt ínyemre, - főleg a 247. fejezetben - ,hogy a maradék 4 db. Spirit Guardian, akik mellesleg Stage 0 mágusok egytől egyig, kikaptak offscreenben. Hármójuknak még a nevét sem tudjuk.. Igaz, hogy 50% -on vannak Vanica tanítványai, de akkor is.
Az egyetlen logikus dolog ami most eszembe jut, hogy miért tudott Luck nyerni, miközben ő Stage 1 jelenleg, az az affinitás. Végül is nem igazán tudod kivédeni azt, ha beléd csap a villám.
A maradék 4 Spirit Guardiannak valószínűleg rossz affinitásuk volt az ellenfél mágiájával szemben, de azért nagyon remélem, hogy felkelnek és csinálnak is valamit..
Ugrás a fórumra: |