A király említett valamit a családjával kapcsolatban, ha jól emlékszem. Talán az előző pajzsos hős akarva akaratlanul megutáltatta a királyt a királynővel.
Tate no Yuusha no Nariagari
Nem lett még egyértelműen kimondva, de elég sok információt megtudtunk, amiből össze lehet rakni a gyűlöletük forrását.
goku5 írta:
Egyrészt nem mindennaposak az ilyenek. Ott is vannak törvények amik védik az embereket.
Másrészt ami a legfőbb az a "kalandor" akit elvileg megerőszakolt maga a hercegnő volt. A király lánya. (vörös ribanc) Ezért is tart ott ahol, mert nagyon le akarjál járatni kiiktatni.
Nem tudom hogy siklottál el efelett a tény felett?????
bakod írta:
én csak azon gondolkozom, hogy vajon mi a fenéért akarnak kicseszni Naofumival? az előző pajzsos dobta a vörös ribancot, és most rajta áll bosszút?
Azért az lehet hogy középkornak néz ki de akkor se a mi hanem egy másik civilizáció. Természetesen büntettek.
Ahogy én vetten ki főleg az előző részből a király tart a félemberektől, hogy megdönthetik a hatalmát elárulhatják őket és a pajzsos hős (legalábbis az előző) a félemberek pártján állt őket oltalmazta.
De hogy a kis vörös ribi aki még az apját is manipulálja miért utálja az tényleg jó kérdés.
Szerintem elég egyértelmű, hogy miért. Mikor Naofumi mellé nem állt senki, akkor látta a lehetőséget, hogy kiszúrhat vele és azért ment át hozzá. Majd mikor megalázták őt egy kicsit is, akkor kezdte el utálni őt, azelőtt csak kihasználta, nem ismerte.
Ezt félretéve, borzasztóan gyűlölöm őt és nem is tudom miért vannak ilyen jogai ha jól tudják milyen a természete. Az a kislány, aki olyan 10 éves lehet már most többet ér mint ő.
"Szerintem elég egyértelmű, hogy miért. Mikor Naofumi mellé nem állt senki, akkor látta a lehetőséget, hogy kiszúrhat vele és azért ment át hozzá. "
Na és akkor Motoyasu-sama-t mért nem verte át így? Ha a te gondolatmeneted követjük, és először a vörös ribinek mindenki semleges volt... Sztem más az ok...
Motoyasura nem úgy tekint átverés céljából mint Naofumira. Motoyasu jól néz ki és mivel ő a lándzsás hős ezért ő valamilyen formában tényleg tetszik neki. Nem mondanám, hogy szerelmes belé, de még láttunk arra utaló jeleket, hogy őt is ki akarná rabolni vagy ilyesmi.
Szerk.: És ugye kitudódott az a hír, hogy Naofumi nem tud semmit erről a világról, és neki van a "legbénább" képessége, aztán mikor egyedül maradt gondolom akkor csillant fel a szeme. Motoyasu ennek az ellentéte.
A vörös ribi már a legelejétől úgy tervezte hogy megszívatja hősünket. Eleve azért állt mellé hogy átverje őt, hamis bizalmat ébresszen maga felé hogy jobban megbízzon benne.
Motoyasu meg egy ostoba hülye akit kénye kedve szerint befolyásolhat. Azért is állt mellé, mert őt tudja irányítani ahogy neki tetszik. Na meg mert a 3 (4) hős közül ő a legidősebb.
A pajzsos hős képességeit meg már előtte is ismerhették mert többször volt említve hogy voltak már előttük más hősök is ugyanezekkel a fegyverekkel. Tehát említve volt hogy volt pajzsos hős is.
Talán van még valami amiről még nem tudunk, de egyelőre biztos, hogy Motoyasut nem megalázni szeretné, hanem inkább manipulálni. Mikor volt a Naofumi vs Motoyasu és beleavatkozott vöröskénk, akkor is védte magát Motoyasu, hogy ő semmi rosszat nem akart, csak megmenteni a lányt. Az utóbbi részekben pedig kijelentette, hogy utálja Naofumit és azért akar vele harcolni, szóval látszik rajta hogy befolyásolja őt a ribi
A 13. rész is bebizonyította hogy igen is tud újrat mutatni. szerintem a harcok nagyon látványosak voltak, élvezet volt nézni. főleg amikor a ribit keresztül szúrta Raph-chan a mana-karddal. kár hogy nem az igazival (bár tudom hogy az már tényleg hátrány lenne, de azért mégis)
Kikerült az új rész!
Egész jó lett, bár nekem valahogy nem jött be hogy majd a fél részig semmi nincs csak mennek (menekülnek). Max pár új infó. Aztán meg egy jó kis akció ami meg tényleg elég rövid volt. Azt hittem többet mutatják a düh, harag pajzsot harcolni, de hamar vége lett. Lehetett volna nagyobb harc is.
Vörös ribancunk megint csak adja magát és manipulál. De legalább a kard és az íj hősök kezdenek rájönni hogy valami nincs itt rendben és nem feltétlenül az van amit mondanak nekik.
És úgy látszik ez a 3 hős egyház az ami a hátérben állhat. Gondolom miattuk, vagy velük együttműködve ténykedik a király is. És ami még jobb tényleg nem a királyé a hatalom hanem a királynőé! Ő meg fogságban van. Lehet e mögött is az egyház van.
Már azért 1-2 dolog kezd kirajzolódni.
Ez gozaru meg igencsak emlékeztetett egy másik anime hörcsögére.
Az új endig opening elmegy de a régi opening sokkal jobb volt szerintem, na meg feltűnt benne pár teljesen új arc.
Nekem Ren az elejétől fogva nagyon szimpi, csak féltem, hogy ő is ilyen agymosott barom lesz mint Motoyasu, de hatalmas szerencsémre nem.
Már remélem végre tiszta lesz Itsukinak és Rennek, hogy mi is az igazság, már szerintem elégszer látták az igazságtalanságát Maltynek.
Viszont egy dolgot borzasztóan nevetségesnek tartok. Az elején a hősök kb istenítve voltak, hogy ők 4-en véget vethetnek annak, amire egy ország nem képes. Akkor őszintén, 2 hős miért nem volt képes megállítani azt a pár lovagot? Konkrétan fellökték őket. Értem én, hogy lesokkoltak vagy valami, de nem ez volt az első alkalom, hogy semmit nem tudtak tenni annak ellenére, hogy mennyire nagy erő birtokában vannak. Az, hogy a hősöknek hatalmas erejük van csak Naofumin mutatkozik. Az előző hullámnál ő a 38-as szintjével lazán lepipálta 68-asat, pedig neki pajzsa van. Addig oké, hogy shounen szóval a főszereplő tuti erősebb a többinél, de ez azért már túlzás szerintem.
Ami viszont elképesztően tetszik ebben az animében, hogy a gonosz nem az a szokásos valaki akinek nagyon nagy ereje van és alig lehet legyőzni, hanem csak egy lotyó aki visszaél azzal, hogy a királyi család tagja.
Az animáció nagyon jó volt a harcnál, megint nem okozott csalódást. Viszont nekem a régi opening jobban tetszett :/
https://i.imgur.c...vH8who.png
A Shield Bro rajongók dióhéjban.
Ningen Az hogy tudatlanul ott állnak vagy hogy szembemenjenek velük harcolni két külön dolog. Ha akarták volna akár az egyik hős is (szerintem) le tudta volna mészárolni a katonákat. Csak nem akarták Elvileg nem az ellenségei hanem a szövetségeseik. Meg kezdetben ők is 1-es szintről indultak és ki tudja milyen szintet érhetnek el még ezután.
De az ilyesfajta erőviszony nekem se tetszik hogy Naofumi 38-as szinttel ellenáll (akár le is győzi) akit a 60-70-es szintűek összefogva se voltak képesek. Ez nem reális erőszint ábrázolás.
Amúgy legalább a részben a kedves 2. hercegnő is kezdte megismerni milyen is a világ amiről ő semmit nem tudott. Mit tehetett az apja és a nővére a pajzsos hőssel és most vele is.
Annak én is jobban örültem volna ha valódi kard lett volna és megdöglik a kis ribi. Bár szerintem az is túl könnyű vég lenne számára. Szenvedést érdemelne azért amit eddig tett.
Ugrás a fórumra: |