Nem tudom írta-e valaki, de a héten elvileg nem lesz új epizód. Jövő héten folyt köv.
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man anime
Szia!
Hol ovastad?
Így keresve nem találtamnyomát az infónak... :/
Update!
Közben megtaláltam a twitter en.
https://twitter.c...
Roland-Garros.
A TV Tokyo közvetíti, így nem csak az OPM, más szériák is szorultak az elmúlt 2 hétben.
Nem tudom mivan most a sorozat íróival de kezd laposodni ok hogy bemutatja a többi hőst meg háttér story de nem eről szól saitama.... Meg elkezd beszélgetni ő is miközben nem szeret csacsogni. . Ép azért szerettem mer nem beszél a harc előtt fél órákat ha nem belecsap a közepébe .. De ez most nagyon hianyzik a mostani részekből... 2hetet vártunk erre a részre erre fel hát h mondjam.. ..
Saitama inkább azt nem szereti, hogy ha egy idegen elkezdi elmesélni az egész életét addig a pontig, hogy találkoztak. Azt meg egyszerűen imádom, hogy Garou egy főellenség akarna lenni, Saitama meg másodjára üti ki úgy, hogy azt se tudja kicsoda.
Nekem nagyon tetszik idáig a sorozat! Ha annyiból állna hogy mindenkit kérdés nélkül egy ütéssel kivégezne és csak annyit mondana "következőt!" élvezhetetlen lenne...
Nagyon tetszenek a fordulatok, King karaktere.. kíváncsi vagyok most Garou-nak mi marad meg emlékként. Nagyot nevettem rajta.
Nekem nagyon is átjött, hogy akit eddig láttunk, Saitama, megváltozott, eltűnt a szeméből az izgalom, a csillogás. És pont King ad neki lelki támaszt.. kimondottan szürreális, mégis nagyon jól eltalálták.
Hát őszintén 2 hét kihagyás után én jobb részre számítottam. Tényleg sok minden történt ebben a részben és ezért is volt jó.
Maga a rész azért volt jó mert, sok információt tudtunk meg és jött 1-2 új ember is.
A rész legjobb része kétséget kizáróan megint csak az volt mikor Saitama megint összefut Garouval és simán kiüti. Aztán meg meséli hogy alig várja már hogy összefusson vele!
Kingről meg nem gondoltam hogy ilyen "bölcs" beszédet is tud tartani és nem csak Saitama. Pláne hogy pont neki tartotta.
Az viszont nekem kicsit csalódás volt hogy szinte semmi harc nem volt benne. A nagy ellenfelek 1 ütést kaptak vagy még nem is mutatták hogy végezték. De azért az is durva volt hogy Genos megint csak áradozik hogy milyen erős az a sokszemű és össze kell hívni a hősöket ellene erre még azt se mutatják hogy végez vele Saitama egy ütéssel. Ennyit a mester tanítvány viszonyról. Tényleg nem tudta még bemérni a mestere erejét másokhoz képest?
A végén az a gorilla meg az volt akit Saitama megkímélt még a sorozat elején, az őrült génmódosított tudós állata nem?
Suiryu meg gondoltam hogy hősnek fog állni. De milyen hamar visszautasította már őt Saitama mint tanítványt!
Sonikról meg gondoltam hogy nem lesz szörny! Ő úgy jó nekünk ahogy van!
Amúgy miért hiszi mindenki azt, hogy azért volt egy hét kihagyás, mert egy überbrutál odab*szó rész következik? XD ezt sose tudtam megérteni. Nem 2 évad közti szünet volt, de még csak nem is félévad nyitó xD
Ugrás a fórumra: |