Én úgy vagyok vele hogy magának a 4.-nek a pecsétje használja fel az erőt! (chakrát) De amúgy tényleg az eredeti japánt kéne fordítani mert ide oda fordítgatásoknál lehet eltérés! Én is csak azt írtam, hogy szerintem mi a logikus.
Naruto manga
Jaj, most már értem mi a problémád vele. Az biztos, hogy alapvetően Narutonak (legalább) kétszer annyi chakrája van, mint Kakashinak.
Valaki úgy fordította le, hogy ha Yamato ellenőrzés alatt tartja a Kyubi chakráját, akkor ez 100-szor több is lehet, ill. volt olyan, aki úgy fordította le, hogy ha nem fékezi le, akkor ez 100-szor több is lehetne (ez a többség, és szerintem is ez logikus).
Szerintem irreális az, hogy Narutonak magától ekkora chakrája lenne...bár ki tudja. Hashiramára mondták, hogy annyi chakrája van, mint egy bijuunak? Kisamének is rengeteg volt. Hozzájuk szerintem nem ér fel Naruto, de az tény, hogy nagyon-nagyon sok chakrája van, és hogy eredendően alkalmas volt a jinchuuriki szerepre...másképp Minato lépése értelmetlen lett volna.
Azért mint már volt róla szó Uzumaki vérből való akik hatalmas életerővel rendelkeztek (nagy chakrával is) Ezen felük Kushína gyereke aki még az Uzumakik közzül is kiemelkedik, Na meg csak Kushina jinjuriki gyereke! Meg születése óta szivárok Kurama chakrája is ami tágítja az erejét! Na meg a saját edzések! Igy már lehet 100x annyi. Pláne nehogy már Narutó és Kurama együttes ereje csak 100X legyen Kakasiénak! Pl biju bomba mégis mennyi erő? Mennyi chakrát osztottak szét a shinobi háborúban? stb....
Hüm-hümm. Van benne valami, amit Goku mond.
Hát, hogy Kushina gyereke különleges-e azt nem igen tudták megállapítani, hisz amint megszületett már ott volt a költöztető cég, hogy szállítsák a Kyuubit.
Életerőből is kevesebb volt neki, mint Kushinának, mert mikor Madara kirántotta belőle a bijuut, még földet sem ért, de már meghalt.
Inkább azt mondanám, hogy különleges volt a normál shinobik közt, de nem az Uzumakik között.
Szerintem helytál amit írtam! Éppen azért volt alkalmas a költöztetőcégnek, mert megvolt mindene! Ami nem azt a költöző szépen megadta neki ahogy nőtt!
Azt hogy azonnal meghalt amint kirántotta nem teljesen igaz, de tény hogy nem húzta addig mint Kushina, na de azért azt is vegyük figyelembe hogy Narutó már olyankor kb 3 napja nem aludt vagy evet túl sokat mert folyamatosan harcolt! Milyen kimerült lehetett már akkor!
Szerintem felesleges hasonlítani Kushina meg Naruto esetét. A történet szempontjából az volt jobb, ha Kushina akkor nem veszíti el az eszméletét, hogy tudjon segíteni a fiának, Naruto pedig egyből elájult, ezzel azonnal ki lett vonva a harcból.
Kushina még jobban le volt gyengülve mint Naruto, mivel éppen akkor adott neki életet. Naruto kicsit fáradt volt, de annyira azért nem. Miután felébredt még jó pár harcot lenyomott.
Szóval a mangaka akarta így, nem erősebb vagy gyengébb a másik azért. Ezzel akarta szimbolizálni, hogy a szülői szeretet és törődés egy hatalmas erő. Pl. A Boruto movieban Naruto ugyanúgy védte a gyerekét mint Kushina meg Minato tette.
Na igen annak én is igazat adok hogy Kushina tényleg uzumaki míg Narutóban ott az apja vére is. De akkor is azért gondoljon már az ember bele hogy Narutó vagy 3 napon át nem eszik nem alszik csak folyamatosan harcol milyen fáradt lehetett, míg Kushina is biztos elfáradt a szülésbe de hogy őszinte legyek másban nem nagyon fáradhatott el. (férfi létemre nem értek a szüléshez) Kurammát is Minató tartotta féken.
Mint az már számos alkalommal kiderült a Kyuubi chakrája gyógyító hatással van a Jinchuurikire. Főleg, ha uralja is a bijuut. Naruto ereje teljébe volt mikor Madara kirántotta belőle a bijuut. Nem volt ott semmi "komoly" fáradtság.
Én is úgy vélem, hogy Kushinához képest Naruto kevés, mint Uzumaki.
Én azt a 3 napot - Naruto esetében lecsökkenteném úgy durván 14-20 órára.
Nézzük végig.
Naruto megszökött Ai a 4. Raikage elől, és pont akkor jött fel a nap.
Az nap legyalulta szinte az összes ellenfelet. És a jelenlegi anime részekben még mindig sötét van.
Naruto 24. óráját Sasukéval tölti majd a Végzet Völgyében leszakadt karral.
Cáfoljon meg valaki, ha nem igaz, de úgy rémlik, hogy Naruto nem éjszakázott.
Biju tényleg gyógyító hatással lehet, de mint azt már lehetett látni Kuramma is azért sokszor kellet pihennie erőt gyűjtenie, mert elfogyott neki is az ereje.
A számolást meg legalább kezdjük onnan hogy megszöktek Beevel a teknősről!
És előtte is csak gyakorolt szóval ki tudja mikor aludt utoljára. Meg meddig tartott az út. Azután jön a 4. raikage elengedése. Egész napos harc mert már sötét van mikor Neji meghal. Másnap kora reggel szedik ki belőle Kurammát, szóval ha nem is 3 de akkor is legalább 2 nap. Aztán jön a harc Madarával majd Kaguyával és a következő reggel a végzet völgye. Legyen az a 3. nap.
NS 393. rész. Ott szedi össze a bijuukat Madara. És sötét van.
A bijuu forma egy adrenalin löket nem csak számára, hanem mindenkinek, akinek átadta a chakráját.
Példának okáért Shikamaru esete. Már-már a halál küszöbéről mentette meg a chakrával.
Nem utolsó sorban ott van a Boruto movie - Sasuke esete. Bal arcfele megég.
Chakra palást után Sasuke arcán semmi se látszódik.
Naruto maximum lelkileg volt fáradt, de nem fizikailag. Ha fáradt is volt, akkor az bijuu forma felvétele után azonnal elmúlt.
Ha tippelnem kellene az anime égbolt színéről azt mondanám, hogy a Kurama vs 5 bijuu rész körül ment le a nap.
Az első gif utolsó képkockáin remélem észreveszed a chakrát...
Beszélgetésünk során kiderült, hogy téged meggyőzni a bizonyított, hiteles tényekről nem egyszerű. Ezért pofátlanul őszinte leszek.
Leginkább Jon és Mac reakciójára vártam, mivel eltudnak vonatkoztatni az eddig kialakult véleményüktől - emlékeiktől, és nyitottak az új infóra, ami lehet, hogy cáfolja az eddig ő igazának vélt álláspontjukat.
Nagyon szívesen beszélgetek ezekről a dolgokról, mivel engem is érdekel. De ez az eset is tükrözi az állításomat.
Én rugalmas vagyok az álláspontomat illetően. Ha van valakinek érve az állítása igazolásához, hát elfogadom, ugyanis lassan 700 részes az anime. Én elfogadom, hogy tisztán nem emlékezhetek mindenre. Mint pl, hogy Kabuto Hashirama DNS-e segítségével hozta vissza Sasukét. Nem emlékeztem rá.
De miután dobtak egy manga oldalt, amin ez olvasható volt, elfogadtam mert igaz.
Csak egy kicsit próbálj meg elrugaszkodni a meggyőződésedtől, mert nem biztos, hogy úgy van ahogy hiszed.
Válaszolván a kérdésedre, igen.
Az Kurama vs 5 bijuu harc kezdete a leszakadt karokig, ez mind egy éjszaka történt.
Ezt nem állítom! Én így emlékszem. Random 10 részenként belenéztem az animékben, és az állítás engem igazol.
Ez nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy átsiklom valami felett. Ezért várom az észrevételeket.
itachi01 írta:
Válaszolván a kérdésedre, igen.
Az Kurama vs 5 bijuu harc kezdete a leszakadt karokig, ez mind egy éjszaka történt.
Ezt nem állítom! Én így emlékszem. Random 10 részenként belenéztem az animékben, és az állítás engem igazol.
Ez nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy átsiklom valami felett. Ezért várom az észrevételeket.
Ugrás a fórumra: |