Ahogy mondod elkezdődött. nyilván ezeknek esélyük sincs... az öreg papiék 2 percig nem bírták.
A kinzó kamrás transzi trutymót (Neuronistot) nem tudom melyik játékos alkotta de hogy valami gond van a fejével az tuti
Lehet most "rasszista" leszek, de az első gondolatom az volt hogy Kyouhukou és Entoma összeillenek XDD (az egyik mondjuk pók a másik csótány de mindkettő majd megzabálja az embereket )
Hamusuke harci tudása azért csak fejlődik. Oké Ainz ellen nem igazán láttuk mit tud, de itt szerintem bebizonyította, hogy nem olyan gyenge.. mármint persze nincs az Őrzők vagy a plejádok szintjén, de a világhoz képest erős. Jól tette hogy megölte azt az irritáló alakot... a nevét se jegyeztem meg annyira antipatikus volt. Kíváncsi vagyok hogy az (amúgy rabszolgaként tartott) elfeket elengedik csak, vagy befogadják és kezdenek velük valamit.
A végén a legszimpibb csapat kapta Ainzet... hááát ez szívás. viszont mivel Ainznek is szimpik lehetnek (korábban egy ugyanilyen társasággal találkozott, csak ott Clementine jelent meg), ezért ők lehetnek azok akiket visszaküldenek a hírekkel. Persze sértetlenül nem hagyják el Nazarickot az tény, de remélem semelyikük nem hal meg.