Ez teljesen igaz! Viszont akkor Zamasu nem is volt igazi Kaioshin csak tanonc. És ezért nem is volt olyan hatalma a fülbevalónak. Az ő fülbevalóinak lehet nincs is olyan képességük. Ezért is vette el a mesterétől.
Viszont az eddig használt fülbevalók azonos szintű (színű) kaioshintól származnak. Szóval hasonló lehet az erejük képességük.
Uhh ez a yamcha kép kemény Én is úgy gondolom, hogy nem lesz itt másmilyen fúzió a csajokon kívül. Se namekok se Gokuék. Goku bevan promózva félmeztelen az lesz a végső harcnál. A namekok meg pont jók ketten Piccolonak és Gohannak abban reménykedem, hogy kapnak majd egy egész részt. Végre kapunk 2 faszának tűnő namek harcost erre ti 1et akartok belőlük csinálni?
Ezt olyan tényként írod, mint ha erről olvastál volna bármilyen hivatalos leírást. Egyáltalán nem egyformák a potarák, nem hiába van több szín. Mikor Gowasu megmutatta Zamasunak a jövőt, akkor Zamasu megkapta az egyik potarát Gowasutól és ideiglenesen kinevezte kaioshin-nek. Nem véletlen volt szükség egy öreg bölcs kai potarájára ehhez.
Ez valóban nem hülyeség, mert látva Toyi utálatát Gogeta irányába.... valahogy meg kéne menteni Vegettot. És most nem a mostani végjátékra gondolok, hanem úgy a továbbiakban.
Én azon se lepődnék meg ha nem is kapnánk többé Vegitot. Persze én bírom a karaktert és szeretném még látni. De a legutóbbi vissza hozatala is kicsit izzadság szagú volt úgy értem, hogy olyan kötelező jellegűnek hatott ezért is tudták le gyorsan. Nesztek fanok ennyire akarjátok kaptok Vegitot 3 percet aztán innentől fogva mostmár kuss legyen Meg ugye a fúziós ellenfél miatt gyakorlatilag kötelező is volt. De szerintem nem annyira akarják erőltetni Vegitot nekünk inkább csak Gokut szólóban. Ezért is herélték ki gyakorlatilag, hogy ne is jusson eszükbe többet fúzionálni a rövid idő miatt. Gogeta meg egyenesen esélytelen.... Persze ha úgy adja akkor majd kitalálnak valamit, hogy ismét bevethető legyen hosszabb időre de kevés esélyt látok rá....
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy az a bizonyos super saiya-jin isten, akiről Beerus álmodott, jó eséllyel Vegetto lesz. Nem hiába hangsúlyozta Whis, hogy ha Goku meg Vegita együttműködik, akkor verhetik Beerust. És mi más lenne nagyobb összedolgozás, mint a fúzió?
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Ztr, kizárólag egy ok miatt írtam fel Vegetto nevét. Mégpedig: Gondolkoztatok már, hogy Vegita hogyan érheti el így az ultrát?
Általában mindig ez van: Gokuval mindig valami hihetetlen történik és most 3 példával ecsetelem:
- az életéért küzd Dermi ellen és az élethalál küzdelem miatt SSJ-be megy. Ellenben Vegita edzéssel elérte az ssj1-et.
- rituáléznak és God lesz. Ellenben Vegita ismét lazán elérte edzéssel
- Ultra Ösztön: Beleesett egy genkibe, ami majdnem megölte de emiatt áttörte a határait és elérte a szintet. Itt most Vegita megint lazán elfogja érni edzéssel?
Számomra nagyon jól megvolna magyarázva, hogy csak azért érte el Vegita is az Ultrát, mert Vegettonak a Goku éne segített áttörni a határait. De mivel nagyon Goku orientált az arc, valószínűleg Vegita ismét lazán edzéssel el fogja érni. Mert más lehetőségként csak az áll fent, hogy Goku csinál egy új genkit amit ráhajít Vegitára amikor véget ért a torna, hogy "nesze nyeld el te is"- de utóbbira nyilván nincs esély.
Az is lehet, hogy ezután az lesz amire korábban volt utalás. Mindenkinek külön formája lesz. Gokunak az Ultra, Vegitának mit tudom én Perfect SSJ Blue, Gohanak megint lesz valami új dolog.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Csak nem lépik meg ezt a klisét,igenis új sorozatnál és lehetőségeknél elvárható,hogy Vegita is egálban legyen majd Gokuval.
Nehezményezhető az is,hogy Toriyama nem szereti a karakterét ennyi év elteltével sem amit már sokan felróttak neki.
A karakter márpedig népszerű, ezzel ő sem tud mit kezdeni,max elfogadja a többség akaratát a még több profitért.....
Vegita karaktere is unja már a Gokus kliséket. Amúgy is volt már párszor, hogy felülmúlta Gokut. Whis is megmondta neki, hogy a görcsös túledzése inkább hátráltatja már a fejlődésben.
Remélem lesz megint egy torna a kimaradt univerzumokkal és akkor az U6-os csajoknak elkezd bizseregni valami és elérik az ultrát kacagva.
Ja van itt még valami.... XD
[img]https://lh3.googleusercontent.com/-18rQOccpgq4/WeneAV7x96I/AAAAAAAAAdA/jt5w0BwiszQy34zETBJBivhCYWbc6bbNwCJoC/w530-h530-n/22519181_335842680210802_4736432172404931883_n.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Csak nem lépik meg ezt a klisét,igenis új sorozatnál és lehetőségeknél elvárható,hogy Vegita is egálban legyen majd Gokuval.
Nehezményezhető az is,hogy Toriyama nem szereti a karakterét ennyi év elteltével sem amit már sokan felróttak neki.
A karakter márpedig népszerű, ezzel ő sem tud mit kezdeni,max elfogadja a többség akaratát a még több profitért.....
Egyetértek, hogy nem kellenek klisék és pontosan ezért látok esélyt Vegettora, máskülönben Vegita elveszhet a süllyesztőben. Mert edzéssel eléri azt a szintet amit Beerus ezer/millió évek alatt is alig tudott ? Ne már.
Egy új gonosz esetén pedig ha Goku kikap az ultrában, akkor Vegitának tényleg felesleges megmozdulnia is, esélytelen lesz kékben.
Az igazán nagy ütőkártyákat mindig Goku-nak adták, sajnos. Vegitának a legjobb pillanata akkor volt szerintem, mikor Majin Vegita lett. Az komoly volt neki...
Nem lenne túl kreatív, ha megint edzéssel elérné az UI-t.
Mert edzéssel eléri azt a szintet amit Beerus ezer/millió évek alatt is alig tudott ? Ne már
.
Azért Bills ről tudhatjuk, h szeretett hosszú, hosszú évtizedeken át, folyamatos ciklusban átaludni. Edzéseinek hiánya is vezetett oda, hol is áll a 7U az összesített ranglétrán.
Amúgy azon is gondolkoztam, hogy kicsit szétválaszthatnék már Gokut és Vegitát. Mármint úgy értem, hogy mindig ugyan azt a szintet tudják/érjék el. Jo lenne egy olyasmi vonal mint Gohannál a mistik forma. Vegitának is adhatnának egy másik fajta "erőt", technikát.
Ez tényleg jó lenne Kzo, de már lassan tényleg nem lehet követni, hogy mennyi SSJ szint és forma van Én egy Perfected Blue -t azért adnék Vegetának, aztán egy Hakai -t