A felvezetés teljesen jó volt, a vége pedig ... 6x10^23 epic erre a részre várok kb. december óta, hát nem csalódtam , jó lett nagyon
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Hangulatos fejezet lett!Az első és utolsó 5 perc kb nagyon jól lett tálalva! A töltelék engem most untatott :/ Opening elég nosztalgikus lett Tényleg elszomorító hogy kövi résszel vége az animének kitudja meddig.Vajon megtartja ez a studio?Vagy megint várni kell míg valaki elvállalja?
Csupán két szó jut eszembe, a rész megnézése után: True Epicness
Nagyon tetszett, nem volt egyetlen pillanat sem amikor untam volna vagy nem értettem, hogy ez miért van. Még a tölteléket is olyan jól megcsinálták, megmagyarázták mintha a mangában is benne lett volna. A végéről meg nem is mondok semmit, ezt a jelenetet már azóta várom, mióta olvastam a mangát. Tudtam mi fog következni, mégis remegtem az izgalomtól, ilyen régen volt már anime nézés közben.
Az OP-ED párosításon látszik, hogy ez csak egy átmeneti megoldás. Fogták a mostani zenéket és megtörtént eseményeket vágtak alá. Ettől függetlenül tetszettek!
Igaz, biztosat a szünetről csak a következő rész végén tudunk meg de valószínűleg nem kamu.
catgay: Az Ice Trail története nem lenne elég ahhoz, hogy kellően leszakadjunk a mangától, gondolom ezért választják megint a szünetes megoldást. Fillereket ide meg nem lehet behozna, hacsak nem Lucyról, Natsuról meg a két lábon járó Boldogságról szólna. ^^
Jó volt a rész,mondjuk nekem inkább a második fele jobban bejött a töltelékek most valahogy nem tetszettek annyira,lehet azért mert már régóta vártam ezt a részt.És igen ahhoz képest,hogy tudtam ki a fekete köpenyes alak én is libabőrös lettem.
Szóval na,bejött ez a rész.
Én is észrevettem,mintha a néma fejezet is benne lett volna az előzetesben,remélem nem csalódok.
Nagyon jó rész volt, különösen tetszettek a töltelék részek. Annak pedig külön örülök hogy tettek bele töltelék Nalu részeketXD Lucy pedig gyönyörű, mell méretben pedig lassan Tsunade-val lesz egy ligában
Abba meg csak most gondoltam bele, hogy a volt céh tagok a feloszlatás után mindenki valakivel együtt lépett az új életébe( gondolok itt arra hogy senki nem volt egyedül) kivétel ugye Lucy, aki bizony egyedül maradt De a végén beállított az Ura és bizony megható volt ahogy újra találkoztak egymással Remélem a következő rész is ilyen vagy esetleg még jobb lesz és ugyan nem tudom hogy biztos-e ez a szünet, de akkor talán kevésbé fogom bánni a szünetet.
G3ri írta:
... Fillereket ide meg nem lehet behozna, hacsak nem Lucyról, Natsuról meg a két lábon járó Boldogságról szólna. ^^
Nem volt rossz réssz,de nem volt annyira badass se :/ . A bővítésekkel nem volt gondom,de Natsu epic jelenetét nagyon lapos lett.Sokkal többet vártam.
Ez a szünet nagyon jól fog most neki jönni a Fairy tailnek,mert az animáció legtöbbször borzalmas egy 2015-2016animéhez képest. A simma hétköznapi résszekel nincs gondom,mert azt szépen megcsinálja az A-1.De a többit inkább nem részletezem. Remélem visszatér Satelight anime csapat.
Összegségben csalódtam a mai réssznél :/ .
Szerintem már biztos a szünet, a FT wiki-s honlapjára is beleírták már, hogy március 26-án vége az évadnak.
Továbbá: http://www.otakuv...anime.html
Nem volt rossz rész. A filler jelenetek se zavartak annyira.
Ennek a hírnek nagyon örültem, szerintem jelenleg ez volt a legjobb megoldás. Amúgy még az első szünetnél rontották el. Nem kellett volna olyan hamar folytatni, ha vártak volna 1, maximum még másfél évet, akkor nem lett volna semmi gond, csak kicsit türelmetlenek voltak akkor és ez így nagyobb érvágás a legtöbb embernek. Pozitívan állok hozzá, mert tényleg ez volt a legbölcsebb döntés, azonban kevésbé lett volna fájdalmasabb, ha még az első szünetre húztak volna rá.
Azon gondolkodtam hogy most ugye szünetel az anime de az OVA epizódokat akkor kik fogják megcsinálni?Nem is biztos hogy ugyanez a studio?
Ui.: Belegondolva én nagyon örülök ennek a szünetnek.Reményeket ébreszt bennem esetleg egy jobb animációra meg talán véresebb részekre.
Habár nem vagyok szakértője, hogy az OVA részeket is ugyanaz a stúdió csinálja, mégis nyugodt vagyok mert azok tuti kijönnek Az időpontok már megvannak, (lásd mozi, ova, spec. topic) azokat nem hiszem, hogy piszkálnák. Kivéve, ha úgy döntenek mint tavaly, ugyanis először arra tervezték a büntetős feladat részt aztán elnémultak. Az mondjuk igaz, hogy akkor még nem voltak időpontok...
Őőőőő nem tudom hogy hogy értsem Mashima kiírását twitterre DE szomorúan közli hogy tényleg vége a héten az ft animének VISZONT már folyamatban van az új FT anime az ő vezetésével?!Pontatlan a kiírás valószínűleg de akkor ezt most hogy kéne érteni?
íme: https://40.media....1_1280.jpg
Ha ezt szószerint kénbe érteni nem tudom hogy minek örültem ennyire utoljára
Ugrás a fórumra: |