A videó fájlról beszélsz vagy a torrent fájlról? Utóbbihoz kellene egy kliens ^^
Vagy MEGA tárhelyről letöltöd a magyar softsubos videónkat.
OVA-k, mozifilmek, különkiadások
KOjack írta:
Megnézném csak az érdekesség kedvéért,bár Exkirionnak nem tetszett
KOjack írta:
Sziasztok,letöltöttem az ember fájlt de azt se a bs se a vlc nem indul el.
Még nem láttam a filmet, de ez a film elméletileg a sorozat végét mutatja be. Ha ez tényleg igaz, akkor mindenképp érdemes meglesni.
A filmet még nem láttam teljesen, de az nagyon tetszett,
Gyakorlatilag viszont már írtam erről. Nem a sorozat végét mutatja be.
https://naruto-ku...post_76307
Igazad van Bastian, nem azt mutatja be. Semmit se mutat be mert egy kalap szar szerintem a film A legolcsóbb gagyibb sablonokat lövik el és rohadtul unom hogy tizedjére is elmondják hogy szuperember társadalom meg UA stb.... Én nem tudom mi van az animés mozifilmekkel de a nagyrészük egy kalap szemét Ez is az szerintem, amit a végén meglebegtettek azzal a lendülettel vissza is vették.....Ha meglépik azt amit írtál Bastian régebben még el is néztem volna a film hibáit de így kb csináltak egy fan filmet hogy láthassanak a "rajongók" egy szereplőt a képessége kimaxolásával... Nagyon gyerekes lett szerintem az egész. Tudom hogy ezt a korosztályt célozza meg alapból de az anime azért fogyaszthatóbb több korosztálynak is. Itt látszik hogy nem manga adaptálás. 2 dolog tetszett egyedül. Nine szinkronhangja, és Todoroki végső megmozdulása. Ja meg a vége jelenet is aranyos volt de akkorát csalódtam akkorra már hogy nem lépték meg azt amit, hogy a vége már semmit se váltott ki belőlem.
Akkor kezdjük az elején Köszönöm a fordítást
Röviden ez egy élvezhető film volt. Vannak hibái, de aki szereti a sorozatot az ezt is értékelni fogja. Ezt fel lehet úgy fogni mint a szerző egy alternatív befejezés ötletét ami végül kukázott és inkább megcsinálták a filmet. Nem tudom itt mennyien olvasnak mangát, animéseknek mondom, hogy nagyon sok utalás van a következő történetívekre azzal kapcsolatban mi várható.
A film elején nagyon jó volt látni őket, ahogyan hősként dolgoznak, bár azt nehezen fogom fel, hogy nem küldtek egyetlen egy tanár kísérőt sem aki felügyelné őket. Oké, hogy nincs a szigeten nagy gond évek óta, de akkor is.
Az animációval nekem nem volt bajom a sima sorozatban is hozzák kb ezt a szintet. Ha nem kezdtél el a logikán gondolkozni csak élvezni a filmet akkor nem volt rossz
9 kaphatott információt a dokitól, hogy kikett kell elkapnia így egyszerűbb a képet. Az igaz, hogy a kíméra nem volt megmagyarázva, 9-nél viszont meglett magyarázva, hogy ellopta a képességeket. A teste nem bírja a terhelést azért sétált gondolom, de amugy elég nagyképű és beképzelt volt szóval ez ezzel járt.
OFA-s dolog pedig elég fura, de Bakugonak van olyan személyisége, hogy elutasítsa és azért nem sikerült.
Todoroki amugy nem volt kicsit túl gyenge? Bakugo meg Deku nagyjából okés volt, bár ott is párba rakták a 100%-os Smasht meg Bakugo sport fesztiválos végső támadását.
Bakugo meg Deku 100%-os formában azért elég jól nézett ki
Én nem éreztem gyengének Todorokit, egyszerűen fizikailag lepipálta a kiméracsávó. Az animáció nekem is tetszett és a hősi munka is ahogy csinálták csaaak hát igen, hogy nem kaptak egy figyelő tanárt a háttérbe? Hiába mondta Eraser hogy tapasztalatszerzés, akkor is illik egy figyelőbizottságot, teszem azt mondjuk egy Hawks féle repülő képességű hőst odatenni sutyiban. Mégiscsak diákok még és egy ekkora "munkát" nem bíznék csak úgy rájuk, könyörögöm mégiscsak egy egész szigetet kellett felügyelniük. A frissen felszerelt rendőröket se küldik ki solozni mucsaröcsögére kíséret nélkül hiába nincs semmi komolyabb bűntény ott.
Baku-Deku duó jól nézett ki de nekem ott a zenével is bajom volt hogy ezt az érzelmes zenét tették alá ami szerintem nem illett. Akkor illett volna hogyha meglépik azt a dolgot a végére. Így én oda a Katsuki & Izuku témát, vagy a Jet set Run-t tettem volna be. A végső kombó az vagány volt de én azt is elnéztem volna ha Bakugo valami új technikát tol a végére. Értem hogy miért volt de megnéztem volna valami újat.
" Ezt fel lehet úgy fogni mint a szerző egy alternatív befejezés ötletét ami végül kukázott és inkább megcsinálták a filmet" Ezt köszönöm mert most így elolvasva tök igazad lehet és lehet tényleg ilyesmi volt a háttérben, hogy kitalált "A" verziót csak a stúdió lehet be akarta illeszteni a sorozat történetszálába valahogy ezért kukázták és "B" verzió lett belőle.
Arra gondolok, hogy Todoroki a lángjait nem nagyon használta és megint az apám miatt nem használom a bal oldalamat sablon ment és végig kb jeget használt pedig ezen már túllépett.
Nem tudom az animések mennyire figyelték a film apró részleteit vagy mondatait, de amugy mangásként rengeteg spoiler volt benne a későbbi történet ívekre bár lehet pont direkt csinálták így.
szerintem epic volt, bár az OFA-s résznél a láng kioltással túl volt drámázva így, hogy nem történt semmi
KOjack írta:
Én ne tartsalak vissza.
Nem mindenki ugyanazt keresi ugyanabban a szériában szórakozás gyanánt. Én alapvetően a történetért és a karakterekért nézek bármit, szóval nekem kellően nagy csalódás volt, de neked attól még tetszhet.
Ugrás a fórumra: |