156. fejezet
Most már nem kell ilyen módszer. Így simán le kell nyomnia Chisakit Dekunak.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
156. fejezet
Most már nem kell ilyen módszer. Így simán le kell nyomnia Chisakit Dekunak.
Komolyan csak ennyit írsz Lad? Pár dolgot nagyon megkéne beszélni. Nagyon durva fejezet volt. Kiderült, hogy a többiek miért toppantak be Dekuhoz, utána Deku vágott egy elég rendes Mad Deku képet Elég jól bírja amugy nem, hogy már nem tudom mióta 20%-on van. A másik dolog meg rewind... Sokan már Orihime 2.0-ról beszélnek. De valaki elmagyarázná pontosan itt miről is van szó? Mit tud rewindolni? Mert igy lehet, hogy Mirio képességét is vissatudja állítani. Vagy mi van ha sérülésekre is hat? Akkor All Might súlyos sérülését is meglehet így gyógyítani.
Nem volt időm többre.
Az a képesség jó kérdés. És én őszintén megmondom jelenleg nem értem hogy is működik. Főleg, ha a képesség eltörlő lövedékekre gondolok. (Közben az is kiderült, hogy nem a lánya a főnöknek Eri, hanem az unokája)
Toga terve pedig meglepően "egyszerű". Nem erre számítottam, de semmi problémám vele.
Neji pedig egyre menőbb a szememben. (Igen, én így fogom hívni)
Nem tudom most mihez kezd Deku. De eddig azért kapta az ívet mert túl kiszámíthatóak voltak a mozdulatai.
10.19.
Azta a .... nem találok szavakat Deku a legújabb fejezetben elfogja érni (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: 100%-ot Bár gondolom az új barátja visszaforgatni az időt és úgy meggyógyulnak a sérülései a 100% után. Amugy nagyon badass módon nézz ki)
157. fejezet
Bizony, ez 100% lett. Ohh boy mi lesz még itt. Nighteye meg a többiek is elindultak felfelé, ez érdekes lesz az tuti.
Az elmondottak ellenére még mindig kicsit ködös Eri képessége, de valami határ csak van, mert ez kicsit op képesség így.
De remélem azt tudjátok, hogy Deku nagyon messze van ettől a 100%-tól még.
A tartós 20% után is olyan fájdalma lett, hogy majdnem elájult. Most csak a kiscsaj miatt képes a 100%-ra aki elvileg ha használja a képességét mivel nem tudja még igazán irányítani, visszatudja állítani Deku testét. Kb mint egy Orihime a Bleachből jól mondják
De azért kemény ez a 100%, sokan poénkodnak vele, hogy olyan mint egy Super Saiyan mód, de a villámokkal már inkább a Super Saiyan 2 :
De amugy nem tudom mi lesz így Dekuval. Miután lepattant róla a kiscsaj elég rosszul érezte magát akkor csak addig hat a visszapörgetés míg használja rajta? Tehát lehet ilyen időleges.
Na ez király fejezett volt! A sánta angol tudásommal jól vettem ki hogy Deku megfog halni? Mármint a kill Midoriya részre gondolok. Szegény Ochako eléggé kétségbe esett miatta.
Eri képességét még mindig nem értem pontosan hogyan is működhet. Jó kis csapatot alkotna Deku-val ha folyamatosan tudná rajta használni az erejét .
Nighteye belenézett a harc közben a jövőbe ő sosem téved. (Legalábbis eddig). És azt látta, hogy Midoriya megfog halni és Chisaki elmenekül Erivel. Erre vonatkozik a kill. Persze Midoriya simán meghalhat már csak attól is, hogy a 20% is túlságosan megerőltette a testét ebben a fejezetben is hatalmas belső fájdalomra panaszkodott, 100% után ami meg az egész testére érvényes ajajaj. Ebbe is simán belehalhat nem csak attól, hogy Chisaki megöli De kiváncsi leszek igy milyen badass lesz.
Eri képessége meg az, hogy képes visszaforgatni az időt? Tehát egy emberből is képes egy majmot csinálni. Ami akkor történik ha valakit megérint pl. most Dekut. Amit ő úgy egyensúlyoz, hogy 100%-ra felment ahol annyi sérülést szerezz ami kiegyenlíti majd Eri képességét igy nem tud túlságosan visszamenni. De következőben kiderül de röviden ez.
Ugrás a fórumra: |