Szerintem eddig nagyon jó ez az évad, talán számomra a legjobb évad ebben a pillanatban. A grafika jobb lett mint a második évadban a zenék is ott vannak. Volt már pár epizód ahol a rész végét elég jól megcsinálták és úgy zárták le, hogy teljesen eltalálták a mangában ott lévő hangulatot nehéz ezt szavakban leírni. De legalábbis számomra zseniális volt.
De vegyük a legfontosabb dolgot, ez az évad mangahű. Igaz, hogy lehetne részletesebben kétszer ilyen gyorsan is megcsinálni, de minden fontosabb esemény benne van így ezt jó kompromisszumnak érzem.
Jönni fog még ezen kívül 12 rész szóval ha az is ilyen minőségi lesz nem lesz probléma.
Mihez hasonlítsam? Az első évad minőségét viszi tovább. Én azt bírtam az elsőben, hogy a történet folyamatosan haladt egy esemény felé és nem érezted úgy, hogy zavaros az egész. A második évadban nem volt mangahű és nagyon siettek. Egyszer itt harcoltak csak úgy egyszer meg ott harcoltak csak úgy nem volt túlzottan kifejtve a karakterek motivációja mint az első évadban.
Igaz aki nem olvasta az eredeti mangát(tokyo ghoul) itt az évad elején lehetnek kérdések, hogy akkor most ki miért van ezzel vagy mi történt, de a :re manga eleje az alapból ilyen a legtöbb kérdésre a mangások se tudták akkor a választ, de minden szépen lassan kiderül.
Nem vagyok benne biztos, de talán ez az évad nem cenzúrázott és igy sokkal jobban élvezhető.
Szóval a kérdésre a válasz Ha valaki imádta az első évadot ezt még jobban fogja ha neked nem jött be egyik évad sem akkor kár megpróbálni ezt.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"