Van anyag, de nem lett csak 12 rész berendelve. Aztán évad végén vagy kapunk egy bejelentést, hogy jön a pl. ősszel még 12 rész vagy várhatunk megint éveket.
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Jon, ezt a Youtuberól szedted, hogy Ymir meghalt? Leírom az igazat, és akit nem érdekel, azt kérem, ne nézze meg!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ymir tényleg meghalt, a mostani fejezetből derült ez ki. Szerintem szép volt a halála. Azért került ebbe a helyzetbe,
mert úgy érezte, bűnös, aki megérdemelten vezekel a tettéért. Méltóságteljesebb halált nem is kaphatott volna ebben a sorozatban, úgyhogy én most hálás vagyok az írónak ezért. Végül is sok mindent kapott az élettől. Barátokat, sokakat meg is mentett. Volt értelme a karakterének és igazán együtt lehet vele érezni. Már csak az szomorít el, hogy jönnek utána mások is sorban, ebben biztos vagyok. :/ )
Hogyhogy? A rész vége egyértelműen arra ment ki, hogy elbúcsúzik Historiától, megnyugszik, és békében megy el. (Mostantól így kell akkor hívni, igaz? )
Persze nem mondtam 100%-ra, de azért nagyon-nagyon arra hajazott a dolog, aztán megkérdeztem az öcsémtől, és ő meg mondta, hogy igen. De mondom, előtte is, eléggé erre hajazott az az utolsó mosoly
És egyetértek.
Luna
Jasek
Semmi értelme nincs annak amit írtál, Eren harapással változik át mindig!!! Valamint az első évadban az is kiderült, hogy nem elég pusztán megsérülnie valahol, szükség van egy célra is az átváltozáshoz, pl: amikor megállította Eren az ágyúgolyót akkor is csak annyira változott át, hogy erre képes legyen! Tehát hiába vagdosnák meg az összes embert, mert úgyse változna át senki!
Luna
Jon szerintem az epizód végére gondol, mert nem volt egyértelmű, hogy most akkor mi van Ymirrel, meghalt vagy sem?
Jon
Tök jó hogy beszélgetünk de 1000% hogy kibírom hogy ne kattintsak a spoilerre így azért sokkal jobb nézni. Abban az esetben ha mint mondtátok bejelentik őszre a kövi évadot inkább várok. Éveket azonban már nem szóval csak akkor kezdem el a mangát.
Amúgy imádtam a részt, és Ymirt se sajnálnám ha meghalna sőt jobb is lenne. Egyrészt a stílusa, másrészt a sebei miatt. Azért mégse legyen terminátor aki meg sem érzi ha elveszít egy két végtagot....
Az előzetes alapján pedig a kövi rész is odaüt majd nagyon jól összerakták eddig az évadot ^^
Jasek89:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ymir nem szerepelt sokáig a mangában ez is igaz. Szombaton kijött a 93. fejezet, amiből egyértelműen kiderül,
hogy nem csak eltűnt, hanem meg is halt. Szóval Ymir a mangában már nem él és ez 100%. Sajnálom azért. )
Erennek is begyógyulnak a sérülései, végtagot is simán vissza tudnak növeszteni. Szóval amúgy Ymir elvileg simán túlélheti.
A mostani visszaemlékezésben tényleg voltak különbségek a fogaik között, de volt már olyan flashback, amiben mind a kettő ugyanolyan volt, csak már nemtom hol, de még figyeltem is
King Bradley- itt a magyarázat bár spoileres lehet de szerintem annyira nem az.
KingBradley
Ha már úgy is elpoilerezted magadnak ezt az apró infót ami még nem derült ki, akkor válaszolok a kérdésedre
Amúgy a 6. rész kapcsán...
Nem értem Eren flasback jének ugymond a "hangsúlyát"
Mely azon lenne, hogy Reiner és Bertolt mennyire hatással volt rá, ill a társaikra.
Idén néztem újra az első évadot, ennyire nekem nem jött át ez a "kötödés"
Nem figyeltem, vagy a mangában ez jobban ki van dolgozva?
Nos lehet hogy nem láttuk. de ezek a srácok összetartóak hisz egy cél érdekében cselekszenek, együtt alszanak, edzenek... Így nézve viszont érthető.
Bár Reiner a haja miatt lebukott azért a megatitán mégis meglepetés volt.. ahogy az is hogy kinyírták Ymirt. A kérdés hogy most mi lesz, mert van 1 db 50 m-es titán +1 páncélos... ez kicsit soknak hangzik úgy is hogy Eren át fog alakulni. TALÁN a mérete miatt Bertolt sokkal sebezhetőbb.
Fejezetben nem úgy tűnik, hogy meghalt Ymir. Még beszélnek is róla, hogy remélik a jó oldalon fog állni, vagyis valszeg felfog épülni, amint visszanyeri az erejét.
Reiner nálam már az első évadban egyértelmű volt, h kicsoda. Viszont az a nagy titán embere valóban meglepő volt.
Viszont még mindig nem értem, miért fordulnak az emberek ellen. Remélem lesz erről részletes magyarázat, mert perpill nem nagyon áll össze nekem, hogy mit nyernek azzal, hogy elpusztítsák az emberiséget.
Ugrás a fórumra: |