Lehetséges, de remélem tévedsz Avaren Bár most már én is olvasom párhuzamosan a mangát, de mindig jó animében látni
UQ-Holder! anime, OVA
Az 1. rész a manga 1. fejezetét dolgozza fel. Aztán a manga 2. fejezete (Shinobu) kimarad és az anime 2. része a manga 3. fejezetétől a 6. fejezet 14. oldaláig.
Sz'al ha ilyen 3 fejezet per rész tempóval haladnak, akkor 24 részbe durván 69-70 fejezet fér majd bele. Az pedig már
Pedig lassíthatnának a tempón és az évadnak a 43. Fejezettel kéne véget érnie szerintem. Az egyik legjobb harcot kapnánk az évad végére és egy jó kis felvezetést a következő történetszálra.
Lehet azért hagyták ki
Lehet igazad lesz a 43 fejezettel. Viszont akkor még az is lehet, hogy csak 12 részes lesz az első évad, mert a Tertium* elleni harc lehet, hogy a mangában több fejezet, de animében pörögni fog, de nagyon. És az
Ha egy két jelentéktelen dolgot kihagynak, az nekem nem gond. Már van olyan hosszú a manga, hogy kb. lehet tudni, mi a jelentéktelen az elején. Inkább attól félek, nehogy ecchis fillerrel pakolják tele. Sőt, még az sem lenne feltétlen gond. Kivéve, ha az veszi el az értékes műsoridőt és nem a történettel való haladás.
3. rész
Huh, Vasago hangja valami irtó furcsa lett. ^^" Mintha egy illedelmes 10 éves kisfiú beszélne. XD Én egy szenvtelen, pimasz hangot képzeltem el neki. Viszont Ikku és Kenguru (Gengorou XD) hangszíne zsír lett.
De ez meg mi a fűzfánfütyülő...?! Mi lett a vermes teszttel? Pedig még meg is említik, erre fel 1-1 elleni harc... -.-" És persze Shinobut is szobalányként ismerjük meg.
És ha már itt tartunk, Neginek is annak idején azért kellett megküzdenie Chachamaruval, mert Evangeline csőrét piszkálta, hogy nem csak tőle akar mágiát tanulni, hanem Ku Fei-től is kung-fut. Szal semmi 1-1 elleni hülyeségről nem volt szó.
Hát... csak lett verem, de szörnyek nélkül... Jinbei oké, viszont ez a duma, hogy "az akaratoddal tudod szabályozni a kard súlyát"... akkor miért azt a kis korongot tekergeti Jinbei is? -.-" És végre megtudjuk a kard nevét "Kurobo". Már ha ez nem anime kitaláció. És persze az 500 000 szeres épületromboló dobásból is csak egy 50 000 szeres suhintás lett, gratula.
Azok a dinók meg mik? Az egy dolog, hogy CG-k, de még ikrek is mind? XD Szégyent hoznak arra a szörnyrepertoárra, amivel a verem a manga szerint rendelkezett.
És még egy nagy butaság: A manga pont most tart ott, hogy
Rég csalódtam egy animében ennyire ...
Ez mi volt ??? Akit érdekel az igazi tökös UQ Holder történet az essen neki a mangának, mert ez ...
Hali, mangát nem olvastam, animét elkezdtem követni és azt kell mondjam nekem bejön.
Egy kérdésem lenne ne kövezzetek meg, De ez a Kuroumaru most akkor nő vagy férfi ?
Teljesen összekavartak xd
Egyébként elég lightos rész volt az előzőhöz képest, de nem rossz. Nekem tetszett
vilmos : biztos ami biztos spoilerbe teszem
Nos, nehéz megemészteni a látottakat...
Annyit halkan megjegyeznék, hogy Akamatsu-sensei lett megnevezve, mint a "series composition"-ért felelős személy. Ez annyit tesz, hogy találkozhatott a készítőkkel, a rendezővel, és felvázolhatta, jegyzetekkel láthatta el őket, hogy mit is akar majd az animétől, amibe az is beletartozik, hogy meddig jussanak el, mit hagyjanak ki, mire fordítsanak figyelmet stb.
A kellemetlen része akkor bontakozik ki ennek, ha ne adj Isten, nem sok részben gondolkodott csak a kiadó, úgymond csak népszerűsítésben, és tekintve, hogy a Negima 2 alcím nem a manga elejétől került a Holder mellé, az az ötlet született meg közösen, hogy az anime valahogy igyekezzen összekapcsolni a manga elejét a jelenlegi eseményekkel. Ezt még egy bizonyos mértékig meg is lehet oldani, de ha ilyen gusztustalansággal szembesül az ember, akkor igencsak meg kell kérdőjeleznie a... izé... Mindent.
A Deen híres sárkánya a fate/stay night-ból, vagy az Ufotable mutáns delfinei az UBW-ből szebben néztek ki, mint a gyurmaszörnyek. KI HAGYTA EZT JÓVÁ?! KI?!
Akamatsu-sensei mangáit miért nem lehet normálisan meganimálni?! :'( Értem én, hogy túl szépen rajzol ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, de akkor is. Ettől tartottam, hogy ez is el lesz baszva, és el is lett. Rendesen szégyent hoznak arra a a rajzstílusra, amit Akamatsu-senseitől a Negima óta láthatunk. Rendesen meggyalázták...
Gengorou halhatatlanságáról előbb kaptunk infót az animében, mint a 141 fejezetes mangában. (feltételezem, emiatt is lett a 141. fejezet köré építve)
Mi lesz még? A mangában a 3 kedvenc harcomat feldolgozhatja az anime. Egyet már leadtak (Kuroumaru vs. Touta), az még egész elfogadható volt, de kezdek félni, hogy mi lesz a Kaito és a Fate elleni harcoknál.
Bastian írta:
http://www.animen...ou/.117117
Touta: Takakura Yuka
Yukihime: Matsuoka Yuki
Kuromaru: Hirose Yuuki
Negi: Satou Rina
Kirie: Kayano Ai
Karin: Ogura Yui
A seiyuuk valóban visszatérnek a szerepükre a Negima animéből.
Ugrás a fórumra: |