Az, hogy 1 hős 1 teamben, az is teljesen jó, csak érezhető legyen a balansz a csapatok közt. Mert amíg ez nincs meg, addig elég egy op karaktert megtalálni, és végigverni kb. mindenkit rankeden. Free elo.
Overwatch
"addig elég egy op karaktert megtalálni"
Erről van szó, hogy kettő meg még úgy se jobb. Erre meg gyakran hajaznak. Alapvetően Mei is egy undorító szar pl. Jó, komolyabban belegondolva a legtöbb karakternek van valami csúnya képessége amivel lehet fájdalmat okozni a másiknak. De, nem mindhez kell komoly tudás. Pl. egy Hanzo ultit könnyebb elnyomni jól mint egy Reaper ultit. Köhm-köhm. De, egy Junkrat ultit is, vagy még sorolhatnám.
Nem értek egyet. Hanzo ulti istenverte lassú és csomó spell letudja védeni ergo könnyű counterelni. Megvan ennek is a technikája és jól kell időzíteni.
Eddig egészen tetszenek az új patch változtatások, kivéve a Genji nerfet. Asszem Tracer lesz az új mainem, ő a másik kedvenc hősöm. A mechanikája már megvan, 150 hphoz képest sokáig túlél, már csak célozni kéne megtanulnom. XD
Minek vették ki rankedot 3 hétig lel nem tudok tryhardolni pedig ott sokkal jobban szeretek gamelni, jobban lehet fejlődni. Ki milyen ratingen végzett am? Én 55 de nem nagyon tudtam játszani besorolók után.
A Genji nerfről:
[img]http://kephost.com/images/2016/08/20/tumblr_oc4jrsy8Du1rtmoc5o1_1280.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
A Rankedot meg én most még inkább el se kezdem. Van még hova fejlődnie annak a rendszernek. Az ultikról meg annyit, hogy más a nehézség. Amíg egy Reaper ultit aligha biztonságos közegben fogod elnyomni, hanem beugrassz a faszerdő közepébe, addig egy Hanzo ultiért nem kell kockáztatnod az életed. Szóval jah, mindegyiknek megvan a technikája, a nehézsége saját maga módján, de van 1-2 ulti aminél nincs rizikója annak hogy beledöglesz. Alapvetően Reaper meg pont az a karakter, akinél mindig fennáll az, hogy Game Overt kap pár sec-re, ha nem úgy jön ki a lépés.
Sima playben vicces tud lenni az azonos hősökkel való kezdés, múltkor 6 torbjörn win volt hanamurán.
Hanzonak amúgy nem az ultija a gusztustalan hanem a nyíl mint fegyverhez tartozó óriási hitbox-a.
Supporttokat nem szeretem (néha egy-egy pályán kivétel Lucio) de most random elkezdtem zenyattát és nagyon bejött, rá fogok most húzni pár órát vele.
Nekem a legnagyobb problémám hogy ha nem lesznek új pályák és inkább új küldetésfajták, akkor nagyon hamar unalmas lesz gyakorlatilag most még csak azért nem kurva unalmas az egész mert vannak hősök amikkel még nem nyomtam így ki lehet próbálni.
Most jön egy új pálya.
https://www.youtu...3xFKckFCGM
Lesz még több is, ill. később több mód stb. Szóval nem lesz unalom.
Ez pont neked lenne kedvező mi? Dawe?
Igazából a Wownál is van hasonló ha jól tudom, itt sem olyan nagy ügy. Az a 10 szint semmi nem lenne, pillanatok alatt beütik, a Competitivig úgyse juthatnak el . Mondjuk láttam olyanokat is, akiknek nem igen tetszett az ötlet, főleg pl. a béta napok után.
Mindegy, én most a következő képregényeket várom és a kisfilmeket. Valahogy a sztori line jobban érdekel jelenleg mint a játék. Vagy is... úgy érzem hív a... a... Playload? Ja nem, ott senki nincs.
Igazából szerintem egy ilyen játéknál amiért eleve nem kis pénzt (mihez képest, de a lényeg a lényeg) kell kiadni, jó az ha az ember tudja, hogy mibe vág bele.
Persze vannak megfizethetetlen momentumok, mint például ez a McCree: https://youtu.be/...3A?t=3m28s
Az első Highlightok ebből az egészből: https://www.youtu...sB56-i4L98
Sose szerettem McCreet, de amit alakítanak vele... olyan ez, mint amikor LCS-t nézek. Mindig megjön a kedvem hozzá, aztán rájövök hogy a szoba 4 fala meg a kősólámpám közül senki nem fog megtapsolni.
A játék, ami pillanatok alatt Esport szintre nőtte magát. Cree-vel lehet is durva dolgokat összehozni, csak nem könnyű. Meg igazából ez volt az első olyan kompetitív játék életembe, ami arról lett híres nemsokkal a megjelenés után, hogy bannoltak egy koreai csajt, mert azt hitték hogy hacker, közbe meg csak nagyon pro volt.
Én a "csaj" résznél eldöntöttem hogy nem olvasom tovább a cikket.
Rengeteg jó játékos van amúgy, volt egy videó a neten, ami pl. profi snipeokkal volt megtöltve. Az igazat megvallva azok sem lehetetlenek, csúnya dolog a ló azon oldalára átesni amikor mindent hacknek tartanak, de én azzal nyugtatom magam, hogy azért nekik se jön össze mindig és tényleg a top pillanatokat tették fel.
Amúgy se könnyű Play of the Gamet csinálni amikor az epic akcióid helyett bevágnak egy törpe tornyot... én meg itt megszülök a laptop mögött, miközben valami 2017-18-as új akciófilmhez próbálok inspirációt adni a Blizznek.
Ja, amúgy Dawe, nem látsz ezen a képen valakit, akit nagyon szeretsz?
http://kephost.co...acikcm.jpg
Persze, csomó jó player van, de mindenki kifulladhat nyilván, még a koreai is (mondjuk lehet ez nem igaz. ) Esélyt adtam a toronynak, törődöm a karakterekkel. Az miért baj? Képhez hozzászólva, meg szerintem rémálmaim lesznek, és nem mellesleg, gonosz vagy. FeelsSadMan. =(
Ugrás a fórumra: |