De krillin edzett több évet míg raditz kb 1-2 évig edzett mielőtt megtámadta a földet... Szóval logikus, meg amúgy is, úgy ahogy vegita fejlődött ugyan úgy bármelyik saiyan megtudja csinálni..
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Igazából, mivel Gokuékon kívül minden Saiyan meghalt így az erő viszonyokról és a lehetséges fejlődésükről veszekedni hülyeség, mert minden amit leírtok csak egyszerű spekuláció és semmi valóság alapja nincs. Egyáltalán nem biztos hogy a Saiyanok ugyan úgy tudtak volna fejlődni mint Vegitáék. Mivel szinte semmit nem tudunk róluk, így azt se lehet kizárni hogy, egy idő után a fejlődésük elért volna egy határt, aminél tovább már nem igen tudnak fejlődni, pl: a faj 99%-a nem képes az SSJ-re emiatt megrekednek egy szinten, vagy mivel nem igen volt a szintjükhöz megfelelő ellenfél ezért csak minimálisan fejlődtek volna, mert hát ugye Goku és Vegita főleg azért tud ilyen ütemben fejlődni, mert mindig jött egy ellenfél aki nagyjából egy szinten volt velük. Viszont az is lehet, hogy ha nem halnak ki, akkor ma már mind SSJ2-SSJ3 szinten lenne... Az egyetlen egy tény a vitában az, hogy Krilin jelenleg erősebb mint a Saiyanek a kihalásukkor!!!! Ezen kívül minden amivel érveltek csupán agyszülemény, tipikus "mi lett volna ha"
Egyébként ennek aztán sok köze van a Super-hez... azon csodálkozom, hogy még nem lett szénné moderálva a topic.
Nagyon várom már az új Arc-ot, végre kezd kialakulni valami olyasmi amire a super bejelentése óta várok. Legutóbb az első epizód előtti hetekben voltam ennyire izgatott, remélem nem kell újfent csalódnom, bár a Zamasu arc-nak hála visszatért a hitem , amit úgy a 20. rész környékén elvesztettem.
Morbyd, arról volt szó, h jön az Omni-King torna, Krlinin ott van a képen Tiennel , Ashen ehhez írta, h Krilin már olyan erős, mint a Sayienek a hetesben, sőt erősebb azok 99%!-nál!
Ezzel nem értettem egyet, Te meg mondtad, h így van. Aztán meg kiszámoltam, milyen erős lenne most egy Sayien. Ezzel se le nem gyengítettem a csillagharcosokat, se fel nem erősítettem, csupán szinten tartottam, azaz nem csináltam velük semmit. Ezt sem fogadod el, mondván, h lehet nem így alakulnának a körülmények. Szerintem meg alakulhatnának... Melyikünknek van most akkor igaza? Nyilván mind a két eset fennáll és a magunk-magunk módján a számunkra szimpatikusabb esetet mondjuk.
Erre értettem: "Komolyan arról beszélsz, hogy egy 10 éve döglött farkas csordánál mennyivel erősebb most egy macska, akinek az ellenfele várhatóan egy oroszlánfalka?"
Adamleo ok, de ezt az erőt az új archoz kapcsolhatóan emlegették, mintha releváns lenne még most.... Most meg letagadja, amit írt! Na jó, asszem ha Morbyd és én is egyet értünk Veled, akkor itt további vitának helye nincs.
Én tényleg befejeztem.
Részemről megelégszem a véleményeddel, mint közös nevező, mivel tényleg így van, ahogy írtad.
Februárig?
Edzőtábor Whis sannal, hogy szintre hozzanak mindenkit! Szerintem az nagyon ráférne a srácokra, bár nem tudni mit csináltak mostanában.
De jó lenne egy Ultimate Gottodá Gohan
Egyébként biztos pár részt szánni kell arra hogy miért pont ők, pláne C17re, hogy mégis honnan bukkant most fel.
Na meg Tien még baseballozni se jött
Egyébként Raditz érkezésekor Krilin ugye kb 200 harciegységgel bírt, akkor egy átlag /idős de földműves/ bácsika komoly 5 harciegységet tudott felmutatni.
Krilinre azt írtad hogy most tud 7 900 000 (egyébként ennek már a közel kétszeresét is tudta, de hát összeesett ő is ugye mint Gohan)
ezek szerint a bácsika jelenleg: 197 500 harciegység ami azért lássuk be nem pite!! /Gokunak Ginyu ellen volt 200 000 ezer harciereje/
Na de hé. Van nekünk egy világbajnokunk Mr. Satan személyében aki a 197 500as átlag emberek között a maga 22!! harciegységével tudja birtokolni ezt a címet! Ki ez az ember?!?! (ez egy pojén itt kell nevetni)
Viccet félretéve. Amit mondani akarok az az, hogy vegyük észre Songoku és Vegita kiemelkedő harcosok, (legalább annyira, ha nem jobban mint Krilin az emberek között) mind képességükben, mind szívükben! kitartásukban! akaratukban!! mind pedig az életpályájukban. Az hogy ők ketten mekkora erőt birtokolnak az nagyon kis hatással van arra hogy a többi Vegeta bolygón élő (illetve már nem élő) csillagharcos mekkora erőt birtokol. Gondolj a gravitációs edzésekre a tér és idő szobájára Kaitora Kaioshinre fúziókra Whis-sanra.
Oké, harcos nép, mondhatni, hogy ők az univerzum spártai katonái, de ott a tény, hogy nekik éveken (évszázadokon?, évezredeken?) keresztül a szuperharcos kifejezés csak egy legenda volt.
Persze, ahogy felgyógyulnak erősödnek és ha neki állnak edzeni fajtájukat tekintve akár többre is vihetik mint egy földlakó, de úgy ahogy nevetségesen hangzik az hogy a parasztbácsika 200 000 ezer harciegységet birtokol, úgy irreális elvárás a 10milliós harciegység egy "parasztcsillagharcostól".
Egy kis érdekesség, Goku vs Hit DBZ style-ban:
https://www.youtu...UaQJgZJwFc
Kis nosztalgia Kicsit jobban átjött a Hit elleni karcolása ami betalált, meg azért néhol lehetett volna talán egy-két jobb ost-ot is betenni az eredetibe.
A Zamasu-arcnál viszont szinte midenütt jó zene ment, ott átjött a komolyság, és nagyon sok új badass zenét csináltak, csak hát a megszokás.. hozzá kell még mindig szokni néha az újakhoz, főleg a harcnál levőkhöz.
Amúgy én azt mondom hogy jó a Super, max. egyetlen hibája, hogy Goku túl sokszor gyerekes néha talán. Persze érthető olyan szinten, hogy a mostani fiatalokkal is meg kell kedveltetni, akik esetleg a Super miatt kapnak kedvet a Dragon Ballhoz.
Néha érzem a sorozaton én is azt amit sokan felrónak: hogy nem elég komoly, túl vidám. Én azt mondom, amikor kell, akkor azért tud komoly lenni. Ami meg nem komoly, az nálam még pont belefér. Épp most döbbentem arra rá, hogy szerintem hiba mindig a Z-hez hasonlítani, mert annál komolyabb történet kevés van, néha már a 18-as karikát is súrolta. Nem feltétlen baj hogy nem rágódnak most állandóan azon hogy hogy mentik meg a világot, hanem tényleg élvezik is a harcokat. Csak hát tényleg annyi van csak, hogy amit a Z felépített, azután kicsit át kell szokni a Super hangvételére. Én speciel ezt a Gokut aki most volt a 72. részben szeretem a legjobban, volt benne bohókás pillanata is, törődő, meg sok komoly, nekem nagyon tetszett. Szóval az én véleményem erről, hogy talán tényleg csak meg kell szokni, és akkor élvezhető, bár ez nem könnyű, tudom .
Hu kicsit hosszúra nyúlt, bocsi .
Dragon Ball -> Dragon Ball Z -> Dragon Ball Super
A Z helyett a Kai-t is nézheted, ami ugyan az csak pár arcfelvarrással és a fillerek nagyrésze nélkül.
Ha meg a mangát akarod olvasni, akkor simán Dragon Ball -> Dragon Ball Super
Az IMDB által mutatott részek dátumozása helytálló? Mert ha jól veszem ki, akkor 12 évig állt a sorozat (Kai is csak 2009-ben indult és 15. tartott.)
Dragon Ball: http://www.imdb.c...tt0280249/
Dragon Ball Z : http://www.imdb.c...tt0214341/
Dragon Ball Super: http://www.imdb.c...tt4644488/
Többet állt annál. A Z-nek 96-ban lett vége és ugye 15-ben jött a Super, ami úgy durván 20 év. Ami az IMDB-n van gondolom az angol szinkronra vonatkozik. Bár én nem úgy fogalmaznék, hogy állt volna a sorozat, mivel a Z-vel "lezárult" a történet, csak a mester úgy döntött, hogy kell még dragon ball, így most folytatják.
Ugrás a fórumra: |