Tudtommal nem csak ennyi, de majd elválik. Ahogy elnéztem, PvP-be nem a legjobb. Ami meg is lepett. Vagy csak balfaszokat seggeltem eddig.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
[PC] Tera Online
Tudtommal nem csak ennyi, de majd elválik. Ahogy elnéztem, PvP-be nem a legjobb. Ami meg is lepett. Vagy csak balfaszokat seggeltem eddig.
Sikerült beütnöm a 65öt és tudok már menni pár 65ös instára is.
Kérdésem volna,hogy milyen szettet próbáljak csinálni mobra ha sorci vagyok.
Melyik szett kellene és milyen optos itemeket próbáljak szerezni?
S a nem kellő 65ös itemeket ha nem tudom betörni feedstockká akkor egyszerüen dobjam ki ?
És van vagy 3000 goldom azzal mit lehet kezdeni ? A brókerházba kb nincs is semmi..
Na azt hiszem újra elkezdem a Terát. Egyrészt mert a Lol megint eljátszotta az összes esélyét nálam a hónapra, másrészt meg mert... nem tudom hátrahagyni. És ha jól láttam, a Sorcerer egész fasza kis Reworkot kapott. Talán erősebb is lett így, mint amilyen régebben volt. Sajnos a Ninja kijövetele óta kicsit átértékelődött bennem a legtöbb Classról kialakult képem...
Én most még úgyis azon pöcsölök, hogy a Castanicom jól nézzen ki. Kilestem magamnak egy ruhád, de ahhoz 49 Aranyos kuponokat kell vennem, mert olyan item. Amint megvan megyek is.
Ugrás a fórumra: |