sziasztok aki olvassa a mangát tudna segiteni?
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Kétlem hogy ő lenne a végleges, biztos hogy lesz még valami csavar
Egyesítve 2018.03.27 16:36:35:
Amúgy mi van, ha igazából Estarossa, és Meloidas emotet cserélt ? Ez lenne az igazi csavar . Meloidas régen gonosz volt, Estarossa a jó, és helyet cseréltek valahogy, és lehet hogy emiatt van Elizabeth benne az álmában.
Mael előugrik Estarossából:
"Fogadd őszinte hálámat, amiért összegyűjtötted nekem a parancsolatokat! Innentől átveszem!" TROLOLOL!
Nem mintha túl sok szerelmespár lenne a történetben. Az Ő párosuk, valamint Meliodas és Elizabeth párosa a kedvencem.
Ha ez a kettő itt meghal én hülyét kapok. Nem tartom magam nagyon szentimentálisnak, de Ők ketten nagyon szimpatikussá váltak a számomra, annak ellenére is hogy milyen keveset szerepelnek. A baj az hogy Estarossa nem fogja csakúgy hagyni elmenni Őket, nem az a típus akivel értelmesen lehetne beszélni.
A végén a mentés szép volt.
Szia!
Az anime valahol a 140. fejezet környékén jár, a manga 260-nál.
Melascula elkapta a Sötétség Gubójával, amiből csak úgy tudott kitörni, hogy szabadjára engedte a teljes démoni erejét, amitől visszanyerte a Tízparancsolat kapitányaként lévő formáját, hatalmát, de az érzelmeitől meg lett fosztva. Valószínűnek tartom, hogy Elizabeth látványa, mint Istennő is katalizátorként szolgálhatott.
Nézem az animét, csak annyit spoilereztem magamnak véletlen, hogy egyszerűen nem bírom kivárni a következő részeket.
Magyarázat:
Ledaráltam az animét 2 hét alatt -> véletlen spoilereztem -> spoiler mániás lettem-> nem értettem a spoilereket -> nanatsu no taizai Wiki -> Szét durrant a fejem -> angol manga (amit szintén nem értettem mert hát angol) -> várom az anime további részeit hogy megértsem a dolgokat és Google fordítózni próbálom a mangát.
Ugrás a fórumra: |