Rangok. Bővebben itt találsz róla információt:
http://www.naruto...2#post_134
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Rangok. Bővebben itt találsz róla információt:
http://www.naruto...2#post_134
Rangokhoz kapcsolódóan egy javaslat.
Az én rangom most hollow.
Ezt speciel tudom mi, ugyanis követem a Bleach részeket.
De vannak itt olyanok, mint a mágus tanonc, kalóz, első tiszt, szupernova stb-stb. amiről fingom sincs micsoda.
Félreértés ne essék nem felvilágosítást kérek. Rá googlézni rá tudnék.
A javaslatom az lenne, hogy mindenki az ahhoz kapcsolódó rangot kapja meg, amit a profiljába beállít kedvenc animének.
Gondolom egy Fairy Tail követő, aki nem követi az One Piecet, annak semmit nem mond az, hogy Kalóz király, ahogy nekem se. És ez fordítva is így van.
Ma, nagyjából...hát, olyan három körül talán? -felnéztem a fórumra, elolvastam a topicokat, amit akartam. Majd most, éjfél körül megint feljöttem, és azt jelezte, hogy az összes topic (mármint, amit követek, a többit nem figyeltem) el van olvasva, miközben láttam, hogy vannak már olyan hsz-ek, amiket én nem olvashattam, mert később írták őket. És így is volt, több topicban is.
Nem tudom mi okozza ezt, de elég idegesítő...persze, ez legyen a legnagyobb gond, csak gondoltam szólok.
Habár ez inkább a hibajelentéshez tartozik, asszem
Meg aztán, pár hete kérdeztem, hogy nem tervezitek-e átszerkeszteni kicsit a fórumot, hogy olvasatlannak azokat a topicokat jelölje, amelyiket ténylegesen nem olvastam el (nem kattintottam rá), nem pedig az utolsó látogatásom előtti hozzászólásokat. Úgy rémlik, hogy még mondtátok is, hogy akartok ezzel valamit csinálni.
Ui.
Most gondolkodom, lehetséges lehet az, hogy a legutóbbi látogatást akkor is számolja, hogyha a fórumra rá sem néztem? Tehát letöltöttem valamit a főoldalról, de a fórumra nem néztem rá, csak pár órával később, és ezért lehet, hogy olvasottnak jelölte a topicokat?
Uui. (Vagy Uii? )
És tényleg nem panaszkodni akarok, mert nagyon meg vagyok elégedve az új fórummal, elképesztő munkát végeztetek megint ) Ez az egyedüli dolog, ami zavar picit.
Köszi előre is
Ugrás a fórumra: |