A Before the fall fényévekkel jobb a sima aot-nál szóval nyugodtan vágj bele Luna. ^^
Igen tök menő lett a barlang. Sokaknak nem tetszik, mondjuk csak animéseknek nem mondhat sokat ez az egész : Egy kikötözött félmeztelen Eren, Levi fegyverzetben + egy 3. személy hátsója. Hm micsoda promo. xD
Ha 12 rész akkor szerintem a legideálisabb a 70. fejezetig.
Ha 25 akkor csakis a 90. fejezettel lehet vége !
De igazából mindegy hány részes lesz, ha 12 akkor 12, ha 25 akkor 25. A lényeg, hogy egyáltalán lesz folytatás ... ezt nem bírják sokan felfogni.
Szidják sokan a 2. évadot, hogy "Hú mennyit kellett várni és csak 12 rész". Időhúzás volt az egész évad stb. Aztán kb. szóról szóra visszaadta a mangát és jól is egészítette ki. Volt kisebb változás, de az a mangaka külön kérése volt, szóval azzal nincs gond.
Sok anime folytatást se kap, vagy ha kap is kap egy teljesen mangától eltérő valamit.
( Lásd pl.: Tokyo Ghoul "2.évad" )
Ha a 3. évad csak 1 részből is állna én már annak is örülök, mert az az a mű amit vétek mangába olvasni ( Persze a kiváncsíság elviszi az embert, hogy elolvassa, engem is rávitt arra az útra sajna xD ), ezt csakis animébe szabad. Miért ? Nagyon szép látványvilág, epic zenék, tökéletes seiyuu játék. ( Igen Eren nyávogása is. )
Elnézést ezért a hosszab hsz-ért csak úgy kijött magamból. xD