Köszönöm szépen! Elgondolkodtató....
Tűkön ülve várom a 2. évadot.
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man manga (Spoilerveszély!)
https://twitter.c...0820741128
Hűha, a 2. szezon a J.C. Staff kezébe került.
Rendező: Sakurai Chikara
Hangmérnök: Iwanami Yoshikazu
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy váltás lesz. Viszont általában szeretem a J.C. Staff munkáit, így amíg nem látom, hogy egyértelműen rosszabb szezont csináltak, mint a Madhouse, addig nem vetek követ a döntéshozókra. Az első szezonhoz hozzá kell tenni, hogy rengeteg vendéganimátor dolgozott rajta, főleg a Bones-tól, de ami a legjobb volt, az a rendezés. Manapság pedig a Madhouse sajnos, ismét "haldoklik". Az egyik exproducerük létrehozta a Mappát, és most "mindenki" a Mappával akar animáltatni, meg a Mappa a sztár. Nem szeretem a Mahoukát, de az sem maradt a Madhouse-nál. Megcsinálták a No Game No Life filmet, az Overlord összefoglaló filmeket, de azon már meg sem lepődnék, ha az utóbbi 2. évadát már nem ők készítenék.
A tavasz nem tűnik rossz tippnek, de ha az Indexes hír igaz, akkor inkább azt tenném tavaszra, ezt pedig nyárra. Aztán lehet, hogy a fordítottja lesz, mert az Indexnek minimum 2 szezonosnak kellene lennie.
Nehogy valamilyen animés rámenjen és spoilerbe fusson
Szerintem Saitama nem sebezhetetlen, mert hát animében is egyszer kétszer azért kapott pár erős pofont, csak nagyon erős meg szívós.
Igazad lehet.
Animében max piszkot láttunk a bőrén, és szakadt ruhákat. Még csak karcolást sem. A holdra szállás pedig nem volt semmi. Mondjuk lehet, hogy megsebesülne, ha nem a holdon, hanem egy távolabbi bolygóig szállt volna.
Szerintem Saitama még Jirent is leverné.
One Punch Man már csak ilyen ezt nem kell komolyan venni
Mármint nem tudom rá a japán szót, de Saitama egy troll hős. Az a típus aki nagyon gyengének tűnik de mégis mindig mindenkit elver simán legyen akármilyen erős és a story is ilyen, poénokra van kihegyezve.
Ugrás a fórumra: |