Gondolkodtatok már azon, miért nem tudjuk olyan könnyen elkapni a legyeket? Nos, itt válasz:
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Naruto Duma topic
Gondolkodtatok már azon, miért nem tudjuk olyan könnyen elkapni a legyeket? Nos, itt válasz:
Az nekem csak jó. A macskám, aki a végletekig imád engem, Rin'engant szerez. Micsoda védelmezőmmé válik majd (ebben az esetben viszont, a kutyámnak RIP).
Bár egy Rin'negant én is örömmel elfogadnék. És engem manipulálni se kéne. Sajnos elég az, hogy bírom. >>
Akkor az a kutya 1v2-zni fog, ugyanis én a macskámmal vagyok.
Amúgy el se hiszem, hogy ezt eddig nem láttam: https://www.youtu...1F6RczehgQ
Hm, régen volt xBoxra játékom, ilyesmi. Ahj... kellett nekünk eladni. Olyan jó volt szétverni öcsémet.
Fiúk, lányok! Itt van a Naruto színdarab!
https://www.youtu...XPkcFhN5tU
Szerintem iszonyat király lett! A jelmezek és színészek zseniálisak, és bár még nem néztem végig, valamint ide-oda pörgettem mert 2 órás, az effekteket szerintem abszolúte korrektül és jól megcsinálták!
Ami nekem nagyon bejött egyelőre különösen: a Naruto vs Sasuke lassítva és alatta visszaemlékezés, Haku elleni harc a tükrökkel, és a végén az a jó kis montázs azzal a baromi jó zenével! Hát lesz program!
Ó a Narutó színdarab! Ezt én is láttam még ha jól emlékszem tavaly december végén volt hozzá szerencsém. Ahhoz képest tényleg elég jó, hogy élő szereplős és egy fiktív világot testesítenek meg benne. Csak szerintem túlpörgetik sok az esemény benne rövid idő alatt.
Na én azért nem szeretnék ilyen iskolába járni. Bár biztos érdekes lenne.
Az én iskolámtól még egy koncentrációs tábor is jobb volt. Szóval nem lenne túl sok kifogásom hasonló ellen.
Bár tény, hogy Hashirama, Tsunade, Jiraya, Minato, Gai és az a majdnem Shikamaru utánzat instant a halállistámon lenne/van. Szóval a tanáraim fele.
Én akkor is megtalálok minden hülyeséget a Narutoval kapcsolatban, ha nem akarok.
Pl. ezt épp az imént dobta fel a Facebook:
Ugrás a fórumra: |