Várható módon Chitoge nyerte a Rakuért folytatott csatát. Elvégre ő a főhősnő meg minden. Egész jól meg is lett valósítva.
Nisekoi manga
Chitoge átmegy pszichóba, levágja Rakut, ezért Onodera végezz vele, akit majd Tsugumi levadász...
Luna írta:
Tilon fogadjunk. Mondjuk nem tudom, miben, de akkor is. XD :3 ( szóval érted... ezt úgy szokták, hogy fogadjunk egy sörben, vagy valami... XD )
Exkirion írta:
Őszintén ez a választás így van rendjén. Ha nem Chitogét választja, akkor az egész mangának nem lett volna értelme, hisz akkor csak annyi dolga lett volna Rakunak, hogy az 1. fejezetben szerelmet vall Onoderának és kész.
Dungeonlord, végülis csak az egész történet, az alap szituáció és a cím válna értelmetlené, ha Onoderával jönne össze.
Azt az ígéretet meg kb 7 évesen tette, ebben a korban az embernek lövése sincs a szerelemről, szóval nem releváns, és nem is lenne korrekt ha ez alapján döntene.
Valószínűleg az utolsó előtti fejezet, ízlelgessétek.
http://mangafox.m...226/2.html
Majd később kommentálom.
Hát, sírós volt. A jó értelemben. Tipikus, és mégsem az. Rájönni arra, hogy valaki fontos neked, de egy másik személy viszont az egész világot jelenti a számodra, akivel annak minden csodáját át akarod élni újra és újra, bizony nagy lépés. Nagyon közhelyes és nyálas voltam, de ez az igazság. Onodera... szegényem. Pedig nagyon imádni való. Ez van.
Spoilerek vannak a valószínű utolsó fejezetre, de várjunk.
Ezek alapján biztos kell legyen még 1-2 fejezet. Na, ha a végén mindenki együtt lesz (mert így kell lennie), akkor megkapjuk a tipikus hárem-klisét is. ( Ami általában arról szól, hogy nagy nehezen kiválaszt a srác magának egy lányt, de az összes többi kijelenti a végén, hogy ennek ellenére sem tudnak kiszeretni a srácból. Vagy valami ilyesmi.)
Amúgy szerintem egy kicsit hosszúra lett nyújtva ez a fejezet... legalábbis nekem sok volt a rizsa. Mindenesetre innentől már nem lehet rossz a vége.
Ti tényleg azt hiszitek hogy ezek után még lesz bármi haszna a mangának? Mond nektek bármit, a hárem manga/anime jelentése? Segítek. Az egésznek akkor lesz vége, amikor megszűnik a hárem, és a főszereplő megállapodik valamelyik lánynál, vagy ha pl a Grisaiat vesszük alapul, megkeféli mindent. Onnantól kezdve hogy Raku bevallotta a csíternek hogy láv hör, semmi haszna az egésznek.
A Maiku x Ruri szál is teljesen nyilvánvaló volt az első résztől kezdve, és legalább annyira haszontalan is.
De én még mindig reménykeem benne hogy az utolsó részben Onodera elkattan, elővesz valahonnan egy mordályt, és szépen ledarálja a két hülyét és hazamegy. Naí és ez meg is érdemelne egy díjat.
Capac írta:
De én még mindig reménykeem benne hogy az utolsó részben Onodera elkattan, elővesz valahonnan egy mordályt, és szépen ledarálja a két hülyét és hazamegy. Naí és ez meg is érdemelne egy díjat.
Ugrás a fórumra: |