League of Legends,Diablo 3 ,Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East,WarCraft III Frozen Throne,Unreal 2004 és Dead Space 1-3 játszok manapság.
Keresek ellenfeleket .(Nagyon jó játékok-A legtöbb öreg,de megunhatatlan )
Te mivel játszol éppen?
Nem rég ingyenes volt a Life is strange 1. epizódja steamen, azzal tolom most. Elég jó, lehet beszerzem majd a többit is a következő leárazásnál.
Júli 21-től lett ingyenes az első epizódja. Nem tudom, hogy most is az e. Nekem a Steam küldött emailt, mert a kívánságlistán volt.
Battlefield 1 a béta alapján.
Volt alkalmam kipróbálni a BF1 nyílt bétáját. Játszottam vele kb 2 órát és itt van az első élménybeszámolóm. Ami felemás. Nagyon.
Először is, leszögezném hogy a játék gyönyörű. Ha leveszed a HUD-t a monitorról, olyan baszottul szép grafika tárul a szemed elé hogy megkönnyezed, de nem a szemeiddel. Minden fegyver,jármű, a tárkép olyan tökéletesen lett megalkotva hogy nehéz rajta hibákat találni. A tökéletes látványhoz természetesen megint társul a tökéletes hang. Minden fegyver az eredeti hangján szólal meg, zárt térben tökéletesek a visszhangok, nyílt térben is, az ágyúk,tankok robaja berepeszti a dobhártyát, a robbanások meg leszakítják a tetőt.
Vagyis a játék audiovizuális szempontból tökéletesen el lett találva, ezzel elősegítve azt, hogy úrrá legyen rajtad a teljes Battlefield hangulat.
És hogy mi is az a Battlefield hangulat? Remek kérdés!
A Battlefield hangulat az, amikor már ordibálsz a monitorral hogy az a szemét tetves hulladék nudli fegyverfizika már megint kibaszott veled, miután pofán lőtted az ellent a csipával 2 méterről, de azért ő még elő veszi az 1911-et kétszer rádlő, és kampeca. Vagy amikor a szuronnyal hátba szúrod a másikat, de a játék inkább úgy dönt hogy buggol egyet és ő öl meg téged. Vagy amikor átcsusszansz egy sziklán pont az ellenséges kereszttűzbe és meghaltál. Vagy amikor ráspawnolsz a csapattársadra, aki épp a tűzharc kellős közepén nyög mint a japán örömlány egy T-Rex alatt. De ezt te sehonnan nem tudhatod, mert a játék egy büdös figyelmeztetést sem ad arról, hogy hé köcsög, a haverodnak éppen föltolják a teljes német tüzérséget+páncélos ezredet+egy káposztát. Mert a németek szeretik a káposztát. Kérdem én, miért? Már a BF3 is tudta azt a funkciót 2011-ben, hogy ha a társad harcban van, nem tudsz ráéledni, mert letilt, nehogy megdögölj.
E mellé még társulnak a játék megannyi grafikai hibái, bugjai, a borzalmas repülőgép fizika amit szerintem egy az egyben áthúztak a Battlefrontból, szóval aki ott anyázta a fejlesztőket, az itt is fogja.
Ja és azt mondtam már, hogy a találat kezelés egy nagy nudli? Sosem tudhatod hogy éppen eltaláltad-e Józsit vagy sem, mert a hitbox nem működik. Ha meg működik, akkor is csak 50/50 hogy te nyered-e meg a csatát amibe mondjuk egy géppuskával mész bele egy M 1911 ellen. Mert hát miért ne.
A fegyvereknél itt is megvan a hótfos összemókolt ballisztika, ami ha az ellenség 50 méteren túl van, csak akkor talál el 500-ból 1 lövést, ha az irányzékot konkrétan kitolod a minitor tetejére. Gratulálok.
A tankok borzasztóak. Oké, hogy 1. vh és ezek a tankok inkább csak mozgó koporsók, de olyan nincs, hogy egy ellenséges találat leamortizálja a nehéz tankot, miközben neked 2-3 lövés kell egy könnyű páncélosba hogy megmurdeljen.
Grafikai, fizikai, játékmechanikai, fegyver buggok megvoltak, mi van még hátra? Ja igen! Azért egy pozitívumot megemlítenék: NINCS BATTLELOG!!!!!!!!!!!!! végre fogták azt a teljesen fölösleges funkciót amit mindenki rühellt, és kukázták a fenébe, helyette van egy korrekt auto matchmaking ami a környező országokkal rak össze, így a pinged még véletlenül sem mehet 50 fölé önhibádon kívül persze. Kár hogy ezt már 10 éve is tudták a játékok.
Mindent összegezve: Annyira nem rossz a játék mint gondoltam, a legtöbb hibáját ki is javítják majd a megjelenéstől számítva második év végére. De azok a buggok amik most a bétában benne vannak, úgyis benne lesznek a végleges kiadásba, szóval ebbe ne kössön bele plz senki.
3/5 nem fogom megvenni.
Ugrás a fórumra: |