Nem a torna győztese kívánhat? Bár igaz a szabályok szerint ha többen is végigharcolják az időt az győz akinek több harcosa maradt. Szóval így nehezebb hogy ki kívánhat. De szerintem nem a pusztítás istene kívánhat.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Azért szeretném megnézni, ahogy a mester bedobja a perverzségét a két csillagharcos hölgy ellen. Utána visszatér a vér az orrába megint.
Tensin meg szerintem nem olyan gyenge, mint amilyennek most így elsőre tűnik, azért nem ment neki erőből a mesternek, mert félt, hogy kárt tehet benne. Mondjuk ehhez képest kapott az öreg egy jó adag Kamehamehat. Lehet, hogy látunk még itt érdekes technikákat a háromszemű kopasztól.
Jól tartja magát
Freezánál én is azt tudom elképzelni, hogy cserébe mehet valami értelmesebb helyre a túlvilágon és nem a táncoló állatok között kell szenvednie. Azért én még mindig abban reménykedem, hogy nem lesz benne a csapatban. Ha már a régi nagy ellenfelek közül akarnak valakit visszahozni, akkor legyen Cell, mert Freeza már visszajött, Buu meg részben azóta is itt van.
deadtom írta:
Az tényleg vicces milyen könnyen ajánlgatja 10 millió zeniket Goku a harcosoknak, úgy néz ki jól megy a retek meg káposzta biznisz.Vagy majd Wish varázsol nekik. Azon lehet átsiklottam, hogy itt is megkapják a super sárkánygömböket? Mert ha jól emlékszem azt mondta a főpapa, hogy az a jutalmuk hogy nem pusztul el a univerzumuk.
A mostani rész történetének végülis semmi értelme nem volt, de a megvalósítás a csillagos ötös. Elég nagy nosztalgia faktora volt. Jó, Roshi a Z-be is perverz volt, de ez amit itt levágott az nagyon nagy volt.
Az előzetessel kapcsolatba: végre kezd Gohan igazi saiya-jin lenni, túl akarja szárnyalni az apját. Máskor lőttek már el fontosabb dolgokat az előzetesekbe, pl.: lefogyott Buu, de itt tuti nem csak ssj2-be fog Goku harcolni Gohan ellen. Ahogy nézem az animáció is nagyon rendben lesz a következő részbe, amikor összekapaszkodnak valami hihetelen szépen meg van rajzolva.
)Spoilercobydick
Végeredménybe ő már halott, neki teljesen mindegy, hogy van vagy nincs univerzum. :
laszlo ez még nem biztos. Nagyon úgy tűnik, hogy csak kitaláció, mert a forrást nem tudja senki. És ha ilyen mértékű spoiler kikerülne, akkor annak azért tudnák a magyarázatát, hogy honnan szedték. De ilyen jelenleg nincs.
deadtom írta:
Így sincs meg az összhang a csapatba csak ilyen kis klikkek vannak. Freeza nagyon nagy széthúzó erő lenne, senki nem tudna és nem is akarna összedolgozni vele és ez az ő részéről is így van. Tény, hogy Golden Freeza elég nagy erő lenne a csapatba és a fenébe is, amennyire ellenkeztem ellene megnézném a csapatba.
Ugrás a fórumra: |