Nekem meg az amikor házasok voltatok. XD
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Duma topic 14
Nekem meg az amikor házasok voltatok. XD
Akkor Saba-chin még fiatal volt és kellett a pénz... Ja, mármint nem nyílt ki teljesen a tudata. (A D. Gray-mant azóta sem nézte meg fogadok, jaj, amikor először írt nekem P.Ü.-t az ftp-s letöltés miatt, volt vagy 13 a kis szentem. XD)
Akami kurvanagy arc volt, én még mindig azt mondom. Azt a kettős személyiséget amit megalkotott nem tudom ki tudná utánacsinálni xD
Ja, tényleg a D. Grey-man. Hát, megnézni valóban nem sikerült, de azt az üzenetet nagyon sokszor használtam letöltésre, szóval jól jött. Dühös is lettem nagyon, mikor azt hittem, a PÜ-k is elvesztek a régi fórummal együtt.
Ki tudja, szabi, engem már semmi sem lep meg.
Az tény, hogy kevesebb vita volt és úgy általában a csevegőben uralkodó általános hangulat is sokkal szerethetőbb/élhetőbb volt amíg tartott ez a családos dolog.
Amúgy engem érdekel az álláspontod Saphi, kifejted?
Hát, mondjuk utólag visszanézve tényleg elég fura jelenség volt. Bár anno én nagyon jól szórakoztam benne.
Megtaláltam ezt a nagyon régi avámat, bár erre csak a nagyon régi motorosok emlékeznek szerintem. Kint volt évekig szerintem, csak kár, hogy túl animés. :'S
Aes, miért nyomja össze az aláírásképemet?
Hiszed vagy sem, de én teljes mértékben emlékszem rá, amikor most hirtelen megláttam egyből az ugrott be, hogy ez neked nagyon sokáig volt anno. Meg STM-nek is, csak neki az eredeti greed-sama
Amúgy a családosdihoz annyit, hogy a feleségemmel meg az egyik lányommal azóta is nagoyn közeli kapcsolatba vagyunk, napi szinten dumálunk, néha még mindig órákat. Oké, már ritkábban, de akkor is.
Annyira furcsa belegondolni, hogy egy ilyen barátság annyiból jött ki, hogy tök random rákérdeztem, hogy lesz-e a feleségem Detty, pedig addig semmit nem beszéltünk kb xdd
A régi "XD" nagyon hiányzik a fórumról, az volt a legkarakteresebb XD valaha.
Hogy szopna le bő nyállal az aki, a szombati munkanapot kitalálta.
A régi "XD" nagyon hiányzik a fórumról, az volt a legkarakteresebb XD valaha.
Szerintem is sokkal meghittebb meg családibb volt azzal a topikkal az egész fórum hangulata, mint a te kasztrendszeres törekvéseiddel, Gdat. Nem arról van szó, hogy ne lenne működő képes wgy olyasféle fórum társadalom is, de ha bárki választhatna aközt, hogy egy hangyaboly vagy egy embercsalád tagja akarna-e lenni, hát butaság lenne a hatékony hangyabolyt választania szerintem.
Mert csak nem újra létre lesz hozva az a topik is? Dejóó lenne már. Lestoppolhatlak tesómnak majd Mini?
Saphinak pedig lehetne Aes a méltó férjura. DD Ő tökre becsületes amúgy, tuti nem verne át, mint a többi szemét disznó csávó
=)
Jó volt az a topic. Az első pár hónap főleg, pörögtek az események és egy másik "mag" meg kialakult. Random emberek akik az előtt nem írtak be annyiszor úgy érezték, hogy a közösséghez tartoznak. Kialakultak párkapcsolatok, barátságok, fórumon kívül. Hasonló ment végbe itt a Dumában is, csak nem ennyire konkrétan, mint a családos topicban, ha úgy vesszük.
Kellett is az a topic, főleg akkoriban kinyílt pár ember végre. Nem értem ezzel mi a probléma? Én nem bánom, hogy része lehettem. Lehet Sabaku az anime topicokban maradt volna inkább, mert akkoriban többet írt oda, mint a Csevegőbe. Vagy én végleg eltűntem volna, érdeklődés hiánya miatt. Passz, de egy jó kis rúgás volt mindannyiunknak az a kis hely, egy ideig. Amíg normális volt és elvoltunk. Persze voltak hülyeségek, voltak agymenések, felesleges információ cserék. Mikor is volt? 2012 februárjában? 4 éve. Durva nagyon!
4 éve élveztem viszont, ha most kialakulna megint egy ilyen, mármint így, hogy külön családdal, nem hiszem, hogy részt vennék benne. Főleg mert jelen van még az előző és nem is érzek magamban annyi kapacitást, hogy újra csináljunk egy ilyet. Jelenleg felesleges. Lehet pár év múlva viszont ezen az új fórumon (ha ez marad) megint valaki alkot majd egy hasonlót.
Nikucci írta:
Dejóó lenne már. Lestoppolhatlak tesómnak majd Mini?
Ugrás a fórumra: |