Jó lenne ha el mondanák majd mert azért az ilyen kisebb dolgokon is sokáig tudok töprengeni.😁
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Hát itt volt már róla szó mert én már a történet elején felfigyeltem rá.
Lényeg ami lényeg az lett az elfogadható válasz hogy a kultiválás miatt lassabban öregednek. Nem látszik meg rajtuk úgy. Pláne minél gyorsabban annál kevésbé. Hogy valaki meg miért néz ki idősebbnek. Hát mert eleve lassabban kultivál meg azért nem mindegy milyen stílust követ. PL TH se így nézne ki ha jobban gondját viselné a külsejének. Nézzük meg csak a testvérét. Ő elvileg 15 évvel idősebb szóval most kb 80 körüli lehet. Később (idősebben) is érte el a TD szintet. Mégse néz ki olyan idősnek mint TH. Ruházat ápoltság szakál sokat számít.
Vagy pont itt van főpapunk. (Bo néni) ő már jóval 100 fölött jár valahogy mégse max 40-nak néz ki.
Érd be ennyivel mert szerintem erről már nem lesz szó a sorozatban. Ahogy olvasom azoktól akik leírták mik is maradtak ki igen sok minden hiányzik vagy megváltoztatnak.
sipikiraly2008 írta:
Köszönöm a részt. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy milyen animét harangoznak be a rész után közvetlenül? Nem a Stelárra gondolok.
Srácok én ezeket a részeket amiket letöltök valamiért nemt udom lejátszani Bsplayerrel, bármilyen más fajtát töltök le elindul ez 00.00 secnél áll, és nem csinál semmit (sofcj-raws), elöző résznél is már ezt csinálta, vkinek vmi tipp mi lehet ez ? (többi anime amit fordítottak és feltöltöttek azok elindulnak rendesen)
En az MPC-HC-t hasznalom es tokeletesen mukodik. Probald ki.kovika911 írta:
Srácok én ezeket a részeket amiket letöltök valamiért nemt udom lejátszani Bsplayerrel, bármilyen más fajtát töltök le elindul ez 00.00 secnél áll, és nem csinál semmit (sofcj-raws), elöző résznél is már ezt csinálta, vkinek vmi tipp mi lehet ez ? (többi anime amit fordítottak és feltöltöttek azok elindulnak rendesen)
Köszönöm a munkátokat!
Egész szépen haladnak az események és az idő is gyorsan telik. De ilyen sebességgel is jó sok idő amíg elvégzik a próbákat és főleg még sok rész mire visszatérnek a kontinensre.
Na de a lényeg én már amikor elsőnek láttam a részt az első percben kezdtem őrjöngeni, ujjongani! Túl spoilleres már az eleje amikor is mutatják a gyűrűit és láttam a 2. vöröset.
Még igencsak megszenvedett TS annak a gyűrűnek az elnyelésével. ÉS ezt valahogy vártam is ha vörös lesz. Még nem volt elég erős ezért is tartott 100 napig elnyelni élet halál között felszívni. (neki már ez valahogy szokásos)
És a lényeg sajnos csak a következő részben lesz. Ebben elég volt csak hogy felszívja és bemutassa. De semmi infó. Tényleg rohannak vele és gondolom kimaradt pár dolog is.
És kicsi angyalkánk is kezdi az isteni próbákat! Jó hogy nem csak TS lesz isten kell a rivális. De ilyen gyűrűk elnyelésével igen gyorsan megy a fejlődés. A lépcső is segít a gyűrű meg pláne. XW-nál 5 szint most meg 4 szint ugrás. (kicsit spoilleres) Következőnél még a 3 szint is jó lesz, már csak szörny kell és annak legyőzése. De az még messze van. Ilyen tempóban gyorsan lehagy mindenkit.
A fodrász meg külön tetszett! Jó kis nullás gépet kapott! Még rövid hajjal is jól néz ki csak nehezebben ismert rá hirtelen az ember. De a visszanövés meg túl hirtelen jött! Nehéz lett volna még a következő részig várni vele míg letelik az 1 év hogy visszanőjön?
A rész másik része mondjuk valamivel kevésbé tetszett. Jó szükség van az infóra az épülő Tang szektáról, hogy jól halad minden. (hírszerzés, építkezés, erősödés, gyógyszer készítés és főleg a fegyvergyártás.) Na de viszont mi volt már az a borzalmasa gépi mozgás és hogy mindenki ugyan úgy nézett ki!? Tudom könnyebb és gyorsabb de akkor is borzalmas látvány.
A másik meg honnan vannak azok a halhatatlan növények? TS vagy a vén méreg adta? De nem úgy volt hogy a 2 növény amit TS is megevett hogy közelükbe nem lehet menni mert vagy megfagy vagy megég az ember. Itt meg semmi se volt.
Ugrás a fórumra: |