Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Shuumatsu no Valkyrie manga
83. fejezet - Angol
Bele tudok kötni, ami sajnos már trenddé vált, de összességében ezt igenis egy jó összecsapásnak tartom a hosszúsága miatt. Thor és Lü Bu harcára így is olyan 80+ oldalt vert.
A gondom annyi, hogy Leónidasz voltaképpen nem Apollónra haragudott ténylegesen, pedig onnan indult az egész összecsapás felvezetése, amivel Brünhild megpróbálta ösztönözni Leót. Ez a része valahogy félrecsúszott a számomra.
A vesztesek repertoárjában van mostanság a kutya elásva. Nem is tudom, hogy kiktől kellene indítanom... Hadész, Tesla, és most Leónidasz is őszintén megmondva a gyengébb, kevésbé változatosabb felhozatalt kapta, Tesla továbbra is különösen fájó e téren. De Buddha is jóval többet mutatott, mint Zerofuku és Hajun.
Leónidasz így is ösztönösen visszavert egy olyan technikát, amit Zeusz elmondása alapján csak ő tud megállítani, és meg is akadályozta az aranynyilak további használatát. A végső mozdulatánál viszont Apollón vált az ezüstnyíllá, akit Artemisz íja lőtt ki. Jól mutatott a becsapódása a Phalanx Lambdába.
83dik fejezet
Nagyon meglepőnek fog hangzani amit mondok, de: Nekem az egyik kedvenc csatám lett.
Való igaz, hogy nagyon rövidre sikeredett, és Leonidasnak több mindent is bekelett volna mutatni az erejéből, DE ha belegondoltok Apollo Zeus FIA!! A legerősebb Istennek a gyermek, és véleményem szerint Zeus sokkal de sokkal erősebb mint a legtöbb Isten. Az eddigi legerősebbek azok Hades, Poseidon, meg Buddha Fél-Istenként. De még ők is csak ideig óráig tudnák vele felvenni a versenyt, de amikor Adamas formába lépne az öreg, akkor kivégezné őket.
És egy ilyen hatalmas Istenségnek a fia azért mégiscsak piszkosul erős kell, hogy legyen, vagyis csak a legerősebbek kellene, hogy komolyan megizzasszák. Leonidas is bika, de nincs aaz Aduászok között.
Vagyis én úgy érzem, hogy az erőviszonyok így nem lettek elcseszve.
A másik, hogy Apollo-t igencsak megkedveltem. Először egy nárcisztikus, a gőgtől nem látó Istennek tűnt, és kiderült, hogy az egyik legemberibb Isten. És hála az égnek, Leonidas is megkedvelte.
A következő csaták: a 10 dik harc szerintem az Okita vs Loki -vagy Okita vs Sussano lesz. Véleményem szerint ha Sussano ellen indul a srác, akkor ő nyer, de ha Loki ellen, akkor veszít az Isten ellen. Szimplán azért, mert véleményem szerint Loki benne fog maradni a végjáttékban.
Megjegyzésként még annyit, hogy szerintem a ,,Hades vs Qing Shi Huang" csata volt a legborzasztóbb, méghozzá messzemenően. Hades az egyik legerősebb Isten, talán Zeus után ő legkeményebb (mert szerintem Odin alighanem ugyanolyan erős mint Zeus), és mégis csapkodott a kardjával, és kb. ennyi. Nagyon ellett cseszve, óriási csalódás volt a csata.
Ami pedig nem volt rossz csata összességében, de a vége més lehetett volna az a ,,Tesla vs. Beelzebub". Ott nagyon örültem volna a Sátán megjelenésének, és Tesla valamilyen úton módon kifejlezstett volna valami Isteneket is meghaladó fegyvert, vagy erőt. Annyi lehetőség lett volna... Mondjuk a Géniusz eléri a Goku -félel Ultra Ösztönt, hogy a teste saját magától mozog és így szinte lehtetlen lett volna eltalálni, plusz ennek tetjében mondjuk sokkal gyorsabb is lett volna... kapunk egy Brutális csatát, amivel legyőzte volna a Sátánt, és Beelzebubuot így felszabadítja.
Ugrás a fórumra: |