Köszönöm! 
[Naruto-Kun Projekt] Shuumatsu no Valkyrie manga

83. fejezet - Angol
Bele tudok kötni, ami sajnos már trenddé vált, de összességében ezt igenis egy jó összecsapásnak tartom a hosszúsága miatt. Thor és Lü Bu harcára így is olyan 80+ oldalt vert.
A gondom annyi, hogy Leónidasz voltaképpen nem Apollónra haragudott ténylegesen, pedig onnan indult az egész összecsapás felvezetése, amivel Brünhild megpróbálta ösztönözni Leót. Ez a része valahogy félrecsúszott a számomra.
A vesztesek repertoárjában van mostanság a kutya elásva. Nem is tudom, hogy kiktől kellene indítanom... Hadész, Tesla, és most Leónidasz is őszintén megmondva a gyengébb, kevésbé változatosabb felhozatalt kapta, Tesla továbbra is különösen fájó e téren. De Buddha is jóval többet mutatott, mint Zerofuku és Hajun.
Leónidasz így is ösztönösen visszavert egy olyan technikát, amit Zeusz elmondása alapján csak ő tud megállítani, és meg is akadályozta az aranynyilak további használatát. A végső mozdulatánál viszont Apollón vált az ezüstnyíllá, akit Artemisz íja lőtt ki. Jól mutatott a becsapódása a Phalanx Lambdába.
ott nagyon azt éreztem hogy hamar le akarják zárni a harcot mert efféle sérülések a közepén vártam volna. Raiden vs Síva kapcsán is mikor a Raiden egy eléggé látványos sebzést kapott utána kapcsolt rá igazán. de ide sorolhatom akár a Buddha vs Hajunt de még a Tesla vs Belzebubot is. A győztesek független attól hogy ember vagy isten nagyon durván és látványosan megszenvedte a harcot hagyta el a küzdőteret. A Thor vs Lübu harc annak fényében hogy első volt sokkal inkább egy kiindulási pontnak mondanám amit eddig sikeresen megugrottak az ezt követő harcot mint látványilag mint történet és harc menet szempontjából, amit a Leonidas és Apolló párbaj sajnos már nem volt képes elérnie ezt. Persze ahány ember annyi meglátás azért is jó hogy beszélünk ezekről megosztjuk véleményünket mert így megismerjük a másik néző pontját és elgondolkodunk az érvein.
83dik fejezet
Nagyon meglepőnek fog hangzani amit mondok, de: Nekem az egyik kedvenc csatám lett.
Való igaz, hogy nagyon rövidre sikeredett, és Leonidasnak több mindent is bekelett volna mutatni az erejéből, DE ha belegondoltok Apollo Zeus FIA!! A legerősebb Istennek a gyermek, és véleményem szerint Zeus sokkal de sokkal erősebb mint a legtöbb Isten. Az eddigi legerősebbek azok Hades, Poseidon, meg Buddha Fél-Istenként. De még ők is csak ideig óráig tudnák vele felvenni a versenyt, de amikor Adamas formába lépne az öreg, akkor kivégezné őket.
És egy ilyen hatalmas Istenségnek a fia azért mégiscsak piszkosul erős kell, hogy legyen, vagyis csak a legerősebbek kellene, hogy komolyan megizzasszák. Leonidas is bika, de nincs aaz Aduászok között.
Vagyis én úgy érzem, hogy az erőviszonyok így nem lettek elcseszve.
A másik, hogy Apollo-t igencsak megkedveltem. Először egy nárcisztikus, a gőgtől nem látó Istennek tűnt, és kiderült, hogy az egyik legemberibb Isten. És hála az égnek, Leonidas is megkedvelte.
A következő csaták: a 10 dik harc szerintem az Okita vs Loki -vagy Okita vs Sussano lesz. Véleményem szerint ha Sussano ellen indul a srác, akkor ő nyer, de ha Loki ellen, akkor veszít az Isten ellen. Szimplán azért, mert véleményem szerint Loki benne fog maradni a végjáttékban.
Megjegyzésként még annyit, hogy szerintem a ,,Hades vs Qing Shi Huang" csata volt a legborzasztóbb, méghozzá messzemenően. Hades az egyik legerősebb Isten, talán Zeus után ő legkeményebb (mert szerintem Odin alighanem ugyanolyan erős mint Zeus), és mégis csapkodott a kardjával, és kb. ennyi. Nagyon ellett cseszve, óriási csalódás volt a csata.
Ami pedig nem volt rossz csata összességében, de a vége més lehetett volna az a ,,Tesla vs. Beelzebub". Ott nagyon örültem volna a Sátán megjelenésének, és Tesla valamilyen úton módon kifejlezstett volna valami Isteneket is meghaladó fegyvert, vagy erőt. Annyi lehetőség lett volna... Mondjuk a Géniusz eléri a Goku -félel Ultra Ösztönt, hogy a teste saját magától mozog és így szinte lehtetlen lett volna eltalálni, plusz ennek tetjében mondjuk sokkal gyorsabb is lett volna... kapunk egy Brutális csatát, amivel legyőzte volna a Sátánt, és Beelzebubuot így felszabadítja.
Zeuszra az op jelző is eléggé szerény szó, így ha pl netán Zeusz ismét harcba szállna.... elképzelni se tudnám hogy ki lehetne aki megközelíthetné és egy csekély esélye lenne ellene.
. Okita tüdőbajos volt amibe bele is halt ám mikor Okita szembekerült Lokival majd később hapcizott egyet mekkora lenne ha akkor Loki egy betegséget ragasztott volna Okitára és mondjuk a váratlan betegség okán lenne kénytelen Okita visszalépni a harctól. Bár Kintoki ábrázolása... Susanora mondjuk bevallóm kíváncsi vagyok, nem úgy tekintek rá mint az istenek egyik ásza de egy nagyon erős harcosra számítok személyébe erő szempontjából talán egy kicsit olyan Kojiro kategória.
| Ugrás a fórumra: |