2 oldal és 3 fejezet lett feldolgozva a Yuukaku-hen 7. részében.
A mangában Daki nem mondja, hogy "Pont, mint annak idején!", amikor Nezuko lángra lobbantja a vérét és Daki égni kezd. Azaz az anime egyértelművé teszi, hogy Dakit emberként elégették, és kezd emlékezni a múltjára.
Nezuko nem ugrik fel a mangában mielőtt Dakit tovább tapossa. A hatalmas rúgása sem egy kombó, ahol a már elrúgott Dakit még egyszer megkínálja, miközben az már repül. Éljen az extra látvány.
Uzui nem rongyol be a mangában, hogy megállítsa Daki támadását, mert Daki egyszerűen nem támadott még. A mangában Tanjirou hirtelen arra eszmél, hogy Uzui ott van előtte, és utána kezd el Uzui beszélni Nezuko-ról. A mangában nem mondja Uzui, hogy "Ki mondta neked, hogy váljon színpompás démonná?!".
Daki feje csak úgy leesik a mangában azt követően, hogy Uzui mondja, hogy "Nem te vagy az, aki után kutattam." Az animében még Daki belekezd egy mondatba, amit nem tud befejezni.
Inosuke és Zenitsu első jelenete anime eredeti.
Van egy kimaradt narrációs oldal Gyuutarou nevéről. A "Gyuu" egy olyan kerítő, aki próbál kuncsaftokat beédesgetni a vörös lámpás negyedbe, majd begyűjti a pénzüket. Vagy akár behajtja rajtuk az adósságaikat. Gyuutarou emlékei az emberi életéről ködösek, mégis ezt a nevet viseli démonként, aminek biztos oka van.
A manga nem mutatja Tanjirou-t és Nezuko-t, amikor Daki a zaklatása miatt könnyezik és panaszkodik.
Gyuutarou "kiforgatlak" kifejezése arra a sztereotípiára épül, hogy a selyemövüknél fogva ki lehet forgatni a nőket a kimonójukból, levetkőztetve őket ezzel.
Amikor Inosuke használja Uzui szavajárását, a manga egy szövegdobozban kitér rá, hogy Inosuke egy olyan férfi, aki mások befolyása könnyen hat.
----------
A két bejelentés:
- 3 éves lesz az anime, ezért áprilisban lesz egy ünnepi rendezvény 16-án és 17-én.
- Illusztrációs kiállítás.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."