Köszi Meow! A fordításért és a rászánt idődért és lelkesedésért!
A következő fejezet igen érdekes lesz, Selina, bár fejlődni nem fog, de kiderülnek dolgok. Pl., hogy... ( )
Boku no Hero Academia manga
McKrisz írta:
Köszi Meow! A fordításért és a rászánt idődért és lelkesedésért!
A következő fejezet igen érdekes lesz, Selina, bár fejlődni nem fog, de kiderülnek dolgok. Pl., hogy... ( )
Ilus írta:
Gyors kérdés: csak én láttam úgy hogy Touya hegei/égési sérülései egyre nagyobbak? Egyébként hatalmas köszönet a fejezetért, már nagyon vártam ❤️
Köszönöm a fordítást!
Kíváncsi leszek én is, hogy mi lesz Todorokiék családjában. Az, hogy Rei megjelent egy elég érdekes jellemfejlődési pont lesz Endevaornak azonban kicsit nekem az is benne van, hogy akkor viszont alvagy Dabi ellen végül mégis veszít és meghal vagy Shoutonak segít majd Dabi ellen, de mindenképpen meghal és a fia veszi át a helyét. Legalábbis az eddigi tapasztalataim ezt a klisét vetítik elő.
Szerintem is kell egy időugrás nemsokára amit szerintem egybe kellene fűzni azzal, hogy Deku közelebb kerül a kómájábanna korabbi One for All használókhoz és megismeri a még rejtett erejét. Aztán elkezd edzeni azóval lwhet ott lesz a Time skip. De mindnképpen kelleni fog valami ugrás az időben mivel majd Eri karakterét is fejleszteni kéne mivel szerintem hatalmas potenciál van benne.
Annyira imádom a mikor egyes részek mélyebb betekintést engednek valaki lelkébe, szerintem ez remek rész volt! Na és Endevor arca... megfizethetetlen :D
Azt hittem hogy csak Shoutot jön meglátogatni az anyja, erre nagyon nem számítottam :D De ideje volt már, majd anyuci helyre pakolja apucit :XD
Köszi a munkát srácok!
Ugrás a fórumra: |