I'm back bitches! Három nap alatt lehúztunk a tesóimmal 17 részt, és behoztam magam, végre, már hiányzott
Felemás a véleményem ezekről. A filler kiegészítések kifejezetten tetszettek (kivéve amikor túlságosan erőltettek valamit, mondjuk...Ashura használhatott volna más technikát a rasenganon, Indra meg a chidorin kívül...), nem voltak fölöslegesek. Volt egy-két baromi jól meganimált jelenet, pl. amikor a sexy jutsu után Narutoék majdnem lepecsételik Kaguyát, az nagyon jól nézett ki (sokkal jobban, mint a tényleges lepecsételés ...).
Az egyedüli nagy panaszom, hogy megint, szokásosan, ennyire elnyújtják a dolgokat. Gyönyörű lehetett volna Obito halála, ha nem cseszik el azzal, hogy az elmúlt két évben rojtossá flashbackelték a múltját, és most még megint betették, mert miért ne. Így inkább idegesítő volt, mint megható...de a zene természetesen még most is valami zseniális, és az arcomat meg látnotok kellett volna, amikor meghallottam a Sadness and Sorrowt, meg a Grief and Sorrowt Gyönyörű, ha az utolsó részeket nem húzzák el nagyon, beteszik ezt a zenét, én meg ott fogok bőgni a TV előtt.
Kaguya legyőzése nekem... bántóan semmilyen volt. Olyan a háború vége amilyen, attól még kaphatott volna nagyobb hangsúlyt, hiszen most győzték le a főgonoszt.
Viszont a mostani rész nagyon jó volt. Gyönyörű, megható, epic, olyan, amilyennek kell lennie a végének. Remélem tartják a formájukat, bár félek, hogy a következő részek is rommá lesznek flashbackelve...de remélem, hogy nem.
Akárhogy is, hajrá, nemsokára vége, és ahogy mondja RetekKoma...egy korszak véget ér, akármilyen lett is az utolsó akárhány szál.