Kerlon írta:
Ne beszéljetek butaságokat. Egy klón már régen eltűnt volna annak a rengeteg sérülésnek a hatására, amit Naruto elszenvedett.
Csak próbáljuk elhinni, hogy nem ennyire hülyék a készítők
Boruto manga
Kerlon írta:
Ne beszéljetek butaságokat. Egy klón már régen eltűnt volna annak a rengeteg sérülésnek a hatására, amit Naruto elszenvedett.
Klón nem bírná tényleg eddig. Az meg hogy ilyen dolgot bevessenek túl rossz poén lenne. Eleve rosszul fogtak hozzá ehhez a csatához a készítők. Nincs meg benne az amit az Igazi Narutó adott a rajongóknak. Tényleg annak a megcsúfolása már ez. És nincs rendes kifogás arra amit itt csinálnak. És épen ez a baj hogy ez már a jövőre nézve is pocsék előjel. Hatalmas erős ellenfelek olyan valakinek aki sehol nincs még Narutóhoz! Hát ez lenne Borutó. Most is csak az útban volt és későbbiekben neki kéne őket legyőzni. Na de mégis hogyan? Ennyit akarnak majd adni annak a karma pecsétnek?
Önmagában szánalmas az a tény,hogy Narutonak egy ilyen ellenfél ellen egyáltalán "harcolgatnia" kellene.Egy ilyen ellenfelet neki már kisujjal le kellene győzni.Erre meg itt kínlódik ellene...
Uchiha Madara vagy Ootsutsuki Kaguya ellen nem szenvedett talán ennyit.(csak egy kicsit túlzás lehet )
Eddig elsősorban ez az a dolog,ami felbosszant.Ami még ennél is szánalmasabb,hogy még a gyerekeit sem tudta megvédeni normálisan.
Saját véleményem szerint, az anime nulla,de eddig a manga volt az, amibe sok hitet fektettem.Ez a 2-3 fejezet annyira megviselt,hogy ha még a következő is ilyen lesz,akkor számomra lezárult a Narutos korszak.
Kerlon írta:
annó mikor Madarát feltámasztották is elég sok chakrát felhasznált Naruto klónja, meg támadásokat is bekapott mégsem tűnt el még ő maga ki nem kapcsolta.
Hát egy klón tartóssága és erejét nagyban befolyásolja hogy mennyi chakrát használ fel hozzá. De legyen az akármilyen erős is egy ilyen hasba szúrást akkor se élne túl legyen az akármilyen is.
Na meg fő indok hogy még maga Narutó mondta hogy ő maga személyesen fog ügyelni rá és a hivatalban lesz a klónja. Szóval ebből adódóan eleve az eredeti testével kell harcolnia nem egy klónnal. Túl béna húzás lenne már ez a poén ide. Bár maga a harc is elég béna Narutóra nézve.
Gyorsasága és ereje miatt gyorsan le kellet volna már rendeznie még ninjutsu nélkül is. Miután komolyra fordította a harcot. Láttuk már akcióban Konoha narancssárga villanását.
Persze,az is sok esetben befolyásolja,de szerintem a fizikai támadások nagyobb hatással vannak egy klónra,mint a chakra felhasználása.Itt konkrétan a komolyabb sérülésekre gondolok.
Persze,az is sok esetben befolyásolja,de szerintem a fizikai támadások nagyobb hatással vannak egy klónra,mint a chakra felhasználása.Itt konkrétan a komolyabb sérülésekre gondolok.
Legutóbbi fejezet:
Én nem vagyok vele elégedett. Narutonak sokkal gyorsabbnak kellett volna lennie nála de ha még nem is az egyetlen kreativitása a harcban az, hogy egy Rasengan-al győzz? Ez akárhogy nézzem elég gyenge.
Igen,elég fura,hogy az ellenfél keménységét látva Narutonak fél másodperc alatt győznie kellett volna.
Ne feledjük hogy anno egy fizikálisan is kemény Pain banda levert egy fél falut,többek között Kakashit,Naruto meg sennin módban kis túlzással szétkente,most is abban harcolt,látni a szemén a keresztet,nem lehetséges,hogy egy ilyen ellenfél megizzasztja taijutsuban,Sage formában anno ha elütött valaki mellett már kitörte a nyakát,pl ezt a képességet miért is nem használta most? Naruto ilyenkor szinte sebezhetetlen, tízemeletesnyi állatokat dobál 2 kézzel,erre egyenlő fél vele a csaj erőben?
És akkor még Naruto legfőbb erejéről,kuramáról nem is beszéltünk, pedig Róka chakra formában is volt.
Ez így kb nevetséges,nem csoda és nem is bánom hogy nem követem komolyabban ezt a valamit, ezekből a dolgokból kb azt következtetem hogy jobban otthon vagyok az előző mangából mint maga az író ami irtó nagy blődség,sima pénzhajhászat az egész.
Nekem a kreativitás hiánya is az ami nagyon fájó. Ezt a harcot sokkal jobban kilehetett volna dolgozni. A nő gyorsabban mozgott mint Naruto ami azért durva ninja tech ide vagy oda ennyire nem kellett volna Narutonak megizzadnia.
Szerk: Kint van angolul is a fejezet:
http://fanfox.net...033/1.html
Az a jó, hogy egy Nagyon Nagyon Nagy Rasenganal győzte le
Teljesen logikátlan miért nem használta legalább a Rasen-Shuriken-t. Az sokkal erősebb lett volna még szerintem kevesebb chakrából is.
Hát nem azért de megint mi volt ez? Tényleg ennyire nem bírna el Narutó vele? Se erőben se gyorsaságban? Na ne már!
És mégis mivel győzi le? Hát egy rasengannal. És hogy őszinték legyünk nem is pont azzal hanem hogy egyszerűen túltöltötte ellenfelét. Már nem volt képes elnyelni azt. És Narutó is szépen elfáradt a legvégére!? Na ne ennyire már! Pláne hogy Delta ki lett ütve igaz viszont nem kellet volna szétszakítania a rasengannak? Ennek ellenére lényegében úgy néz ki semmi komolyan külső sérülése sincs! Ez így megint csak nem kóser!
Fogalmam sincs hogy milyen anyagból készülhetett a teste.. Hegyeket lerombol a Rasengan de Delta aki össze-vissza tákolt testben van egyben marad... Hát.. Ez az egész komolytalan volt, és egyszerűen nem tudtam izgulni az egészen csak húztam a szám a történéseken. Nem volt reális ez az egész...
Várhatunk megint egy hónapot hogy Delta felébredjen és megszökjön valahogy a társával. Kawakit meg én biztos vagyok hogy úgy is elviszik. Narutóból kinézek innentől már bármit.
Ugrás a fórumra: |