https://www.db-z....63x204.jpg https://pbs.twimg...AAtk18.jpg https://www.sameh...onesia.jpg
Csak gyors beütöttem a googlebe és rögtön ennyi képet dobott ki, ezen mind tisztán látszik, hogy villám és SSj2.
Volt még SSJ2, amikor Goku harcolt Black ellen a jelenben és amikor Goku harcolt először Zamasuval, több nem jut eszembe.
Goku esetében tényleg kb jelentéktelen, hogy SSJ1-ben vagy SSj2-ben van, de Gohannál most számított, mert Freezánál épp hogy rendes SSJ-be át tudott menni.
Jó a legelején ameddig nem jött a ssjb addig voltak szintek, na meg azért én is írtam még a Trunksoban is akadt (Trunks esetében meg Gokunál ameddig vele harcolt) amúgy nem.
A mostani részben azok a "villámok" ha rendesen megnézi az ember azok csak a zuhogó eső csépjei amik ráesnek a sárga aurára és azon megtörnek. Nem rendes villámok, kisülések.
Ha esetleg akadna is akkor se használják, mert rögtön váltanak a ssjb-be. Meg nem lehet megkülönböztetni hogy az tényleg 1 vagy esetleg 2.
Most komolyan ne akasszá má' ki, pár hozzászólással ezelőtt is kérdeztem, hogy te a szobaantennával fogott, hangyafocis adás 30 megára lerippelt változatát nézed wahcutu felirattal? Mert néha nem csak a látotakkal van gond de a felirat értelmezésével is. Olyan villámokat szórt Gohan ssj2-be, hogy konkréten kib...ta a szemem.
Jó a legelején ameddig nem jött a ssjb addig voltak szintek, na meg azért én is írtam még a Trunksoban is akadt (Trunks esetében meg Gokunál ameddig vele harcolt) amúgy nem.
A mostani részben azok a "villámok" ha rendesen megnézi az ember azok csak a zuhogó eső csépjei amik ráesnek a sárga aurára és azon megtörnek. Nem rendes villámok, kisülések.
Ha esetleg akadna is akkor se használják, mert rögtön váltanak a ssjb-be. Meg nem lehet megkülönböztetni hogy az tényleg 1 vagy esetleg 2.
A kommentedet olvasva elgondolkodtam azon, hogy vajon direkt írsz e ekkora f@zságokat, hogy "esőcsepp kisülések" meg stb??
Mert régebben,(tavaly) nagyjából december végéig követtem a fórumot és kommenteltem ide, és te akkor is itt voltál, KingBradley-el meg pár emberrel egyetemben, de akkor úgy emlékszem, hogy sokkal értelmesebb hozzászólásaid voltak. Furcsa.
Tudom nem sok értelme van annak amit leírtam, de ki kívánkozott.
Amúgy meg nem teljesen mind1 bárkinek is itt, hogy ssj1 vagy-2? A superben ez már úgysem számit, teljesen elvesztette a funkcióját.
Hát tavaly még azért másabb volt a szuper is. Azóta volt 1-2 olyan rész ami nálam kiverte a biztosítékot és azóta igen nagy ellentmondásokat, vagy ha nem is ellentmondást de magyarázatlan dolog volt benne ami nem tetszett. Ha ilyet látok akkor jön ki belőlem ez.
De legyen meg vagyok győzve a ssj2-ről. Tényleg voltak villámok. Én nézem félre akkor biztos.
Így bocsánat is érte.
De azt még tartom, hogy tényleg értelmes és különbség itt a ssj1 és 2 között nem igen van. Itt jelentős változás már csak a ssjb-nél van. De itt meg az a bajom, hogy szabadon irányítja mennyi erőt használjon, szóval nincs is szüksége a ssj-re mégis használja. Pláne úgy hogy a mostani ellenfeleknél még annyira pazarolhatná is az erejét annyival erősebb náluk, nincs rászorulva a takarékosságra az az a ssjb-re.
Én tapasztalatom alapján az SSJB-hoz rengeteg KI kell. Zamasu sagában a végén mikor teljesen kimerültek már nem tudták használni.
Azért szokták a tornán előbb a SSJ-t használni mert egyrészt kevesebb KI-kell hozzá másrészt még mindig jó felmérni az ellenfél erejét majd az SSJB-vel meglepik az ellenfelet és így letudják győzni őket.
De a bemelegítő tornán is Gokunak tartalékolni kellett azért nem nyitott Toppo ellen az SSJB-vel csak a sima SSJ-vel.
Persze persze sokkal jobb KI kontroll mint egy SSJ, de azért kell hozzá nafta. SSJ-t meg már álmukban is tudnák használni
Sokan próblémáznak miért nem használják a többi szintet, de pontosan azért amit feljebb írtam. Az SSJ2-ő esetleg Gokunál az SSJ3 több KI-t használ szóval így sokkal többet spórolnak.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Már valaki írta előttem, hogy te 144p felbontásban nézed, hogy nem tudod megkülönböztetni az esőt és a villámot? Én egyetlen egyszer néztem végig 720p-ben a legutóbbi részt, és olyan szinten tisztán egyértelmű, hogy azok villámok, és még egyértelműbben meg tudtam különböztetni, mikor van SSJ1 és mikor SSJ2, hogy egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy honnan veszel ilyen sületlenségeket, hogy a villámok csak eső, és hogy nincsenek SSJ szintek. És nyilván ekkora erőviszonyok mellett már nem lehet olyan szemléletesen különbséget tenni az 1 és a 2 között, mint mondjuk Cell ellen, de attól még igenis van különbség. Ez kb olyan, mint ha veszel egy literes kancsót, legyen ez az SSJ szintek szemléltetése, és mondjuk legyen egy 50 literes hordó, ami az isteni szintet szimbolizálja. Ha a literes kancsóban van 1 deci víz, és rátöltesz még 1 decit, szemmel látható a különbség, ugye. De ha a hordóban akarod szemléltetni, nemigen nyom már sokat a latba 1 vagy 2 deci víz. Azt pedig már írtam, hogy attól hogy te valamit nem értesz, hogy miért van, nem jelenti, hogy nem megmagyarázatlan. Mindenkinek egyértelmű volt az is, hogy miért változott Krillin vagy C17 ellen SSJB-ba Goku, csak te nyafogtál miatta.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Megjegyzem én csak C17 esetében "nyafogtam" és ott is csak azért mert úgy tüntették fel mintha egyenlő fele lenne Gokunak.
A szemléltetés meg tetszett!
És mint írtam ha már olyan tökéletes a Kí kontroll és erő visszafogás ssjb-ben akkor simán megy a rendes ssj szintű erő is de abban mégis több erőt pocsékol. Itt semmire nem utalok tény megállapítás ebből nem akarnék vitát, csak írtam.
A problémám az hogy a jelenlegi ellenfeleinél erőt spórolnia takarékoskodnia is fölös Gokunak annyival erősebb náluk, szóval akár mehetne ssj2-be is nem kell ssjb-be mennie azért az erőért hogy spóroljon vele.
Kismilliószor ki lett fejtve, hogy nem akart ő itt erőt spórolni, bárkit kiütne a csapatból Base formában is. Szerintem még C17-et is... A célja az volt, hogy önbizalmat adjon nekik, és kihozza belőlük a maximumot. Nem tudom ezen még mit rágódsz azóta is, és fogod fel ilyen furán, ami mindenki másnak egyértelmű.
Kismilliószor ki lett fejtve, hogy nem akart ő itt erőt spórolni, bárkit kiütne a csapatból Base formában is. Szerintem még C17-et is... A célja az volt, hogy önbizalmat adjon nekik, és kihozza belőlük a maximumot. Nem tudom ezen még mit rágódsz azóta is, és fogod fel ilyen furán, ami mindenki másnak egyértelmű.
Szerintem azt kéne csinálni, hogyha megint valami baromságot ír, akkor nem vesszük figyelembe, mintha ott sem lenne..hátha végre elkezd logikusan gondolkodni, mert így csak oldalak telnek azzal, hogy mindenki vérszemet kap, és szegényt szénné oltjuk.nem kell vele foglalkozni és kész
A kommentedet olvasva elgondolkodtam azon, hogy vajon direkt írsz e ekkora f@zságokat, hogy "esőcsepp kisülések" meg stb??
Mert régebben,(tavaly) nagyjából december végéig követtem a fórumot és kommenteltem ide, és te akkor is itt voltál, KingBradley-el meg pár emberrel egyetemben, de akkor úgy emlékszem, hogy sokkal értelmesebb hozzászólásaid voltak. Furcsa.
Tudom nem sok értelme van annak amit leírtam, de ki kívánkozott.
Amúgy meg nem teljesen mind1 bárkinek is itt, hogy ssj1 vagy-2? A superben ez már úgysem számit, teljesen elvesztette a funkcióját.
Amúgy sztem ő nála mindegy, csak pörögjön a komment szám, felfigyeltem, hogy mióta a fórum kitalálta ezt a ranglista helyezést kommentszámok alapján, sokan rágyúrnak erre és sajnos meg is látszik...
Köszi de ez már tényleg kezd személyeskedésbe menni.
És én azelőtt is ennyit írtam. Meg lehet nézni nem is írok sok helyre.
A témával kapcsolatban meg annyit, hogy tudok én jót is írni, csak ahhoz tényleg legyen jó rész és könnyen érthető.
A mostani rész is nagyon jó volt egyedül ezzel a 1 vagy 2 szinttel volt némi félreértésem. És ezért tényleg bocsánatot is kértem.
mindennap olvasom a fórumot de írni nagyon ritkán írok ide... akik itt nyafognak meg sírnak, miért nem bírják egyszerűen élvezni a Supert, úgy ahogy van?! egyszerűen csak azt, hogy megint van Dragon Ball? folyamatosan azzal van már tele minden oldal, hogy ez is rossz meg az is... nem kell nézni gyerekek...
mindennap olvasom a fórumot de írni nagyon ritkán írok ide... akik itt nyafognak meg sírnak, miért nem bírják egyszerűen élvezni a Supert, úgy ahogy van?! egyszerűen csak azt, hogy megint van Dragon Ball? folyamatosan azzal van már tele minden oldal, hogy ez is rossz meg az is... nem kell nézni gyerekek...
Persze ha bejelentik, hogy vége lesz, ezek fognak a legjobban sírni. A dráma mindig kell! 😀