Az alapján, hogy Piccolo senzut kért Gokutól, hogy ne kelljen időt pocsékolniuk a regenerálódásra, nem hiszem, hogy be fognak menni a tér-idő szobába. (Mondom ezt úgy, hogy nem olvasok megjelent címeket a következő részekről.) Egy környi időhúzás a viadal előtt, hogy Goku összeszedi a harcosokat, és mégegy kör, hogy az összeszedett harcosok bemennek edzeni a szobába?
Tien és Piccolo a kedvenceim. Piccolo úgy látszik, kezd újra régi fényében tündökölni. Remélem, a másik kedvencem is megkapja, ami jár neki! :3
Szóval: az ultimate továbbfejlesztett verziója a Trunks féle kék-sárga forma. A sima ultimate Gohan forma egy SSJ3 erősséget tud. Logikus lenne, hogy az egyel magasabb verzió felér Trunks erejéhez.
Ez miért lenne logikus?
Mystic Gohan az öreg kaioshin(de inkább a benne lévő boszorkány)képességével felszabadította minden erejét,úgy hogy nem kellett hozzá az SSJ semmi féle formája(a fehér Ki azért volt/van,mert alapból fehér Kije van Gohannak alap formában,ahogy Gokunak,Piccolonak,meg az összes Z harcosnak(kivéve Vegeta),valszeg mivel egy helyről tanultak).
Trunks nem kapta meg azt a kezelést,mivel náluk ugye elpusztult a Z kard mielőtt eltört volna.Ő egyszerűen tudta az SSJ 2-t(elég magas szinten),aztán Vegeta tanítgatta ,ebből nyilván megtanulta valamennyire a Bluet,de teljes kiképzés hiányában csak egy köztes szintre futotta(meg ugye össze gyűjtötte a természeti energyt,szóval össze-visszaság volt az egész, a készítők is jobban járnak ha elfelejtik). XD
Gohannak sztem az Ultimate marad a végső formája,mivel nem kell hozzá semmi féle átváltozás,max ha ebben a formában képes még további szintet elérni,akkor azt megmutatják,de a Blue túl lenne tolva még Gohannal is megtoldva.
Az új csaj szintjéről meg fogalmam sincs mi lesz,meg milyen erős,de ez a legendary szint a canon verzióban egy sima USSJ,amit még Cell is bedarált,mert lassú vele az ellenfél.
A Gohanos Movie-ban sem véletlen nem változott át Gohan SSJ2be,mert simán bedarálta volna Brolyt.
Én azért is tartok logikusnak hogy Gohan ssjb-be menne át. Az már egy megszokott követhető forma és nem is kell mindig ujjakat kitalálni.
Trunks meg azért volt sárgás kék, mert felül tudta múlni a ssj szintet ahogy Vegita, de neki még nem sikerült azért teljesen ssjb-be átváltoznia. Valahol a kettő között lehetett.
Amúgy szerintem a csajnál nem fog fen állni az hogy a nagy izom nagy erő miatt lelassul. akkor nem lenne olyan értékes veszélyes ellenfél.
Songohánnál alapból megvolt mindig is, hogy kevesebb edzéssel rövidebb idő alatt többet ér el, mint az apja vagy Vegita. Ezt a Z-ben nem győzték hangsúlyozni. Így nem csodálkoznék, ha némi edzéssel - ha nem is túlszárnyalja, de - megközelíti az apja isteni szintjét. Benne van a pakliban. Trunks átalakulását szerintem nem érdemes tovább boncolgatni, azt megtettétek pár alkalommal a múltban, és születtek jó ötletek, de egyik sem volt alátámasztva.
Inkább arra vagyok kíváncsi, milyen kombót talál majd ki Piccoloval.
Valamit mindenképpen fog villantani Gohan a tornán, de az tuti nem ilyen ssjb2 lesz. Az meg esélytelen, hogy beelőzze Gokut főleg, hogy neki is van valami a tarsolyába, ő a kéket már nagyon kimaxolta. Már csak Vegita-ra leszek kiváncsi, hogy ő tudhat-e valami újat, Zamasu saga után kicsit edzegetett Wish-el azóta nem igazán láttuk mozgolódni.
Gohan miért ne lenne képes a ssjb-re? Attól még hogy félvér még ő is képes arra mint a tiszta vérűek. Ezt bizonyította is már elvégre ssj-lett ő is.
Itt már max amiatt nem hiszem hogy egyelőre lesz mert nincs ideje fejlődni eleget. Még a tér idő szobával se nagyon nem hogy anélkül. Hiszen már csak 9 és fél órája van. Max majd a bajnokságon tud villantani.
Maximálisan egyetértek deadtom. Goku olyan lazán kék-kaiokenezget már. Lassan minden részben eltolja ezt erős túlzással, szóval én is biztosra veszem, hogy rejteget valamit. Majd kiderül, hogy egy új szint-e vagy csak a kaioken felcuccolt változata.
Vegita esetében semmit nem várok. Semmit nem edz és fogalma sincs róla, hogy az univerzum elpusztulása a tét. Bár a pelenkázásban vérprofivá vált.
Gohannál pedig ifjúSátán elhintette, hogy tud magasabb szintet is. Ő robbantani fog a tornán.
Gohan is villantani fog valami új szintet vagy egy nagyon kimaxolt Ultimatet ami 100%, hogy képes lesz képességekben elérni majdnem a Blue-t. Én nem akarok spoilerezni, de 2 hét múlva kiderül mire jutott Gohan.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Egyébként simán csinálhatnának Gohannak egy rituálét, máris jóval erősebb lenne a tornán. Persze így is nagyon op lesz, miután Gokuval átlépik a határaikat. Csak ha az ésszerűséget nézzük, a karakterek ezt tennék Meg persze a Tér Idő szobába mennének.
faiden, meg Gotennek, Trunksnak, Whis beteszi hármójukat a téridőbe, majd lesz öt darab kék szintű harcosunk. Hidd el, hogy én is gondoltam már erre haha
ár a tér idő szobának se sok jelentősége lenne. Igaz a mostani időnek meg pláne. Azért érdekes hogy mit akarnak kihozni az emberekből kb 40 órányi edzéssel. Na ez is azért némi túlzás azért amit csinálnak de majd meglátjuk.
Igaz sokat várhatunk tőlük, hiszen az ilyen gyors kemény megerőltető végkimerülésbe vezető edzés teszi őket gyorsan erőssé.
Vegitát meg ne becsüljük le! Ő is biztos tud még ottt bizonyítani, fejlődni majd. Egy jó kűzdelem belőle is kihozza azt ami kell.
Az ilyen rituáléknak meg értelműk is sok lenne. Most mindenki essen túl rajta? Lehet sokak nem is igen fejlődnének tőle. Ma meg ami a fő idő semmire se lenne. Már csak 9 és fél óra! És az idő gyorsan telik.