Hasonlít Brolyhoz és a Legendaryhoz, ezért utaltak rá így az emberek, mert nem tudtuk (tudjuk?) mi a neve, de semmi hivatalos nincs arról, hogy ez a legendary forma lenne.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
R írta:
Az egyébként megerősített hír már, hogy a lány legendary? Többen írtátok, de nem találtam forrást hozzá. (A Broly testalkata/hajszerkezete dolog világos, hogy arra enged következtetni, csak kérdem, hogy erről van-e valahol valami, vagy csak elneveztük legendarynek?)
xindrix írta:
Ez a 2 vagy 1 nő saiyan lesz ez igen érdekes téma. Én múlthéten még teljesen biztos voltam benne hogy a 2 ugyanaz, de most már nem annyira.
Amellett is szól pár dolog, hogy a 2 ugyanaz és amellett is, hogy különböző.
Amellett szól, hogy különböző:
Az openingben és a trailerben félénknek és szerénynek mutatkozott átváltozás előtt, a részben pedig vadabbnak
Hosszú, egyenesebb haja volt
A 11. univerzum harcosaival mutatták
Magasabbnak látszott, mint akit a részben és a múltheti artworkon láthattunk
Amellett szól, hogy ugyanaz a kettő:
A múltheti artworkje mellett ott a supersaiyan forma az openingből https://pbs.twimg...AASsOT.jpg
Az arca, de főleg a szeme teljesen ugyanolyan
Elméletben csak 6. és 7. univerzumban vannak saiyanek
Hiába mutatták a 11. univerzummal, mert Hitet is a 9. univerzumból való farkasokkal mutatták
Én még mindig azt mondom, hogy ugyanaz, de már nem vagyok benne 100%ig biztos, heteken belül kiderül.
Ha tényleg Caulifla lesz a "csaj Broly" akkor Csabika nagyon le van maradva.
Viszont Renso, akivel Cabba beszél azt mondja, hogy a huga Caulifla. De ő egyáltalán nem úgy néz ki mint az a kettő. Akkor most a csaj nem is saiya-jin? Mondjuk Cabba és a csaj között meg van hasonlóság, Renso meg így kilóg a sorbol.
Én nem lennék meglepődve,ha Gohan harci erejének fejldése abban nyílvánulna meg,ha az ultimate formát valahogy ötvözné a szuper harcos formával,Gokut is 2 technika egyszerre történő ( kaioken+ god forma) használatával tuningolták fel,vagy kiderül,(amire talán még nagyobb sansz is van,ahogy Sátán is célzott erre,hogy Gohan még messze nem érte el a határait)hogy az ultimate formának is vannak további fokozatai,mint a sima szuperharcos formának!
Valószínű, hogy Caligula a "legendary". Canon vagy nem, Brolly egy elég komoly karakter...
És ha nézzük, akkor alapjában elég egy cérna gyerek, akinek ha elborul, (és elborul) ifjanti Schwarzenegger lesz a példaképe.
Pont ilyen Califa is (külsőleg... Ok Cabba is anorexiás tüneteket mutat, de akkor is...), bár gondolom ő nem lesz agyilag deformindus...
Nem mellesleg nem hiába mondta róla félszandál, hogy több a benne rejlő joule.
Hát azért Gohannak akár egy ssjb is kijárhat következő fejlődésképpen nem? Már azért is hogy hozzon már valamit Vegitán meg Gokun, és ugyanúgy is nézzen már ki.
A lány hajszínére meg annyit, hogy black Gokué is rózsaszín volt ugyanolyan szinten mint a ssjb. Neki meg lehet ugyanilyen szinten lesz csak zöld.
De amúgy hogy tényleg csillagharcos az tényleg érdekes, mert az öreg szamurájnak lenne elvileg a lánya az meg szerintem nem az, bár a lány tényleg annak néz ki.
goku5 írta:
Hát azért Gohannak akár egy ssjb is kijárhat következő fejlődésképpen nem? Már azért is hogy hozzon már valamit Vegitán meg Gokun, és ugyanúgy is nézzen már ki.
A lány hajszínére meg annyit, hogy black Gokué is rózsaszín volt ugyanolyan szinten mint a ssjb. Neki meg lehet ugyanilyen szinten lesz csak zöld.
De amúgy hogy tényleg csillagharcos az tényleg érdekes, mert az öreg szamurájnak lenne elvileg a lánya az meg szerintem nem az, bár a lány tényleg annak néz ki.
Az a baj, hogy már borzalmasan keveredik minden és nincsen letisztázva sok dolog. Ez nagy hiba a készítőktől.
Ugyanakkor arra gondolok, hogy mivel Gohan is félvér, hasonló átváltozásra kell számítani mint Trunks esetében. Trunks baszó formája akár lehet a sima ultimate tovább nyomatott verziója.
Hülyeség lenne ismét kavarni, hogy még egy új formát behoznak Gohan esetében, így sincs egyetértés a nézők között, az egyes formák erősségeit illetően.
Szóval: az ultimate továbbfejlesztett verziója a Trunks féle kék-sárga forma. A sima ultimate Gohan forma egy SSJ3 erősséget tud. Logikus lenne, hogy az egyel magasabb verzió felér Trunks erejéhez.
Ugrás a fórumra: |