Hát, most hogy így mondod, tényleg el lehet vinni perverzkedésbe eme hozzászólásomat, pedig nem annak szántam. *-*
Hogy lány vagyok-e? Tudtommal az vagyok, miért?
Duma topic 14
Nekem Cart szabta méretre, én nagyobbat küldtem.
Ő magát töröltette, aztán másik névvel visszaregelt később.
Ez évekkel ezelőtt volt. Amúgy nem írtam, tény, de visszaolvasgattam azért.
Mistyich és renato, ó azok a régi szép idők! Kár, hogy kimúltak a fórumról. Velük és Sabakuval olyan barátságos volt a ki nyerne topic. Utánuk csak olyan gyökerek jöttek, akik szerint Gai három kapuval kilapítaná Mihawkot és a Blícs karik gyorsabbal a teleportációnál.
Mistich meg reni még megvan, előbbi él és virul, utóbbiról meg az előbbi mondja azt, hogy él és virul.
Ne felejtsd el Tsunadehimét sem, aki szerint Erza kardjai nem vágnak, mert a mangában nem volt ilyen, és amúgy is, Tsunade lealázná Alucardot és Acceleratort is együttvéve.
Na, most hogy így szóba jött, le is csekkoltam, hogy bejönnek-e még a régi csatás linkek, most, hogy új a fórum, de mivel ugyanaz az url, ezért már az új fórumot hozza ki. De aztán megoldottam, szóval ennek örömére itt az előbb emlegetett TsunaErza:
http://naruto-kun...#msg731581
De ez azt is jelenti, hogy minden más kompromittáló anyaghoz is ugyanilyen könnyedén hozzáférek, muhaha. Igen gman, megvan a Lucci vs Grimmjow is.
Ugrás a fórumra: |