Köszi az új részt is! Tényleg Gojou az egyik legmenőbb, de most a barátja iránti érzelmei lettek a veszte. Azért remélhetőleg a nem túl távoli jövőben sikerül kiszabadítani, mert nagyon bírom a karakterét, mind dráma, mind poénok terén jól teljesít. Getou kilétét "sikerült" elspoilereznem magamnak, amikor arra kerestem a választ, hogy hogy lehet itt, ha egyszer a film végén meghalt (bár nem mutatták, ez elég egyértelműnek tűnt), de még így is ütött, ahogy levette a koponyája tetejét.
Mechamaru visszatérte kellemes meglepetés volt, bár én is úgy gondolom, hogy csak a tudatát sikerült kimentenie valahogy, vagy esetleg egy végső üzenetet sikerült az akadályon átpasszintania.
Mindenesetre biztató, hogy még jó pár rész hátravan az évadból, remélhetőleg ez azt jelenti, hogy nem lesznek összecsapva a dolgok, hanem mindent szépen kifejtenek.
Köszönöm ezt a részt is, mindenkinek.
Kicsit beleolvastam a mangába és nagyon jó. Az esetleg nem lesz fordítva? A rengeteg szabály ami majd még előkerül nekem néha kicsit bonyolult…
Ez tényleg egy nagyon látványos és sokkoló rész volt! Sajnálom Gojot, hogy így bedőlt ennek a tervnek. az az egy dolog nem teljesen világos, hogy az 1 perc a valóságban kellett, hogy elteljen, amíg a hatókörön belül állt, vagy csak Gojo elméjén belül? (Ami ugye tudjuk többszörösen gyorsabban pörög, mint más embereké)
Azt lehet tudni, hogy Hanamit, végre tényleg sikerült kiűzni/megölni, vagy valahonnan, majd kinő egy gyökere és előkerül? Az openingben ugye Todo és Yuji küzdenek vele, vagy az csak egy utalás az előző évadra?
Egy manga fordítást én is nagyon támogatnék! (Bár tudom így is sok projektet visztek.)
Az Opening-ben nem Hanami, hanem Mahito küzd Toudou és Yuuji ellen.
Hanaminak annyi lett, megdöntve egyúttal egy klisét is, miszerint egy adott karakter nem fog addig meghalni, ameddig nem süt el egy olyan technikát, amivel tudjuk, hogy rendelkezik. Jelen esetben a Birodalmáról van szó. Soha nem fogjuk akcióban látni.
A testmegszállás csak köntörfalazás. Getou valódi titka súlyosabb.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Hanaminak annyi lett, megdöntve egyúttal egy klisét is, miszerint egy adott karakter nem fog addig meghalni, ameddig nem süt el egy olyan technikát, amivel tudjuk, hogy rendelkezik. Jelen esetben a Birodalmáról van szó. Soha nem fogjuk akcióban látni.
Az nekem is tetszett, hogy Hanamit csak így kinyírták, ezt szeretem, amikor nem tudom kiszámítani, hogy mi fog történni. Persze lehetett volna még merészebb is a mangaka, mert a gonosztevőbrigádunkban eddig alaposabban megismert átkok és átokhasználók közül ha ki kéne választanom, kinek van a legkevesebb jelleme, ki a legnélkülözhetőbb, valószínűleg Hanamira böknék.
Sokaknak angolul van az aláírása.
Na, az enyém pont nem. Az enyém gyíkul van.
Köszönöm ezt a részt is, mindenkinek.
Kicsit beleolvastam a mangába és nagyon jó. Az esetleg nem lesz fordítva? A rengeteg szabály ami majd még előkerül nekem néha kicsit bonyolult…
mindent a maga idejében. csodálatos volna ha a mangát is fordítanánk és nagy esély van rá most, hogy meg kaptam az animét, de az, ha lesz is, biztosan nem most. Meg az is lehet hogy valaki már viszi és akkor meg tök felesleges. Miután én japánul olvasom a mangát nem igazán tudom mi a helyzet a fordításokkal
Köszi az új részt is! Tényleg Gojou az egyik legmenőbb, de most a barátja iránti érzelmei lettek a veszte. Azért remélhetőleg a nem túl távoli jövőben sikerül kiszabadítani, mert nagyon bírom a karakterét, mind dráma, mind poénok terén jól teljesít. Getou kilétét "sikerült" elspoilereznem magamnak, amikor arra kerestem a választ, hogy hogy lehet itt, ha egyszer a film végén meghalt (bár nem mutatták, ez elég egyértelműnek tűnt), de még így is ütött, ahogy levette a koponyája tetejét.
Mechamaru visszatérte kellemes meglepetés volt, bár én is úgy gondolom, hogy csak a tudatát sikerült kimentenie valahogy, vagy esetleg egy végső üzenetet sikerült az akadályon átpasszintania.
Mindenesetre biztató, hogy még jó pár rész hátravan az évadból, remélhetőleg ez azt jelenti, hogy nem lesznek összecsapva a dolgok, hanem mindent szépen kifejtenek.
nekem ez a mechamaru visszatérés elég béna volt lol. tipikusan az, hogy megölünk valakit de nem hal meg. remélem hamar kiírják már a sorozatból xd
egy két képpel nekem is sikerült lespoilereznem ezt azt a mangából. Az biztos hogy 1000 évnél v mennyi hamarabb fog kiszabadulni. Nekem az tetszett főleg h Gojounak sikerült ha csak kicsit is, de felülkerekedni a Börtönvilágon és ezzel egy csomó időt nyernie a többieknek. Most már jöhetnek a jó kis csaták az átkokkal.
őszintén kíváncsi leszek mi fog még beleférni ebbe az évadba és mennyire zárják le ezt a történet ívet
Szerkesztette: Liann - 2023.10.03. 12:31
Köszi az új részt! Úgy néz ki, Mechamaru nem lesz itt sokáig, legalábbis elmondása szerint. Hát túlzottan nem tudta kiélvezni az új testét.
Gojou egyelőre elég lazán veszi a bezártságot, de az a veszély odabent, hogy az ember bele is őrülhet, vagy esetleg mindenki meghal, aki fontos volt neki, amire kijut.
Szegény Ijichi-sant sajnálom viszont, bírtam a karakterét.
valaki tuti jönni fog, aki ki tudja nyitni a börtönvilágot, csakhát úgy hogy fejlődne a többi main karakter, hogyha Gojou minden harcban oneshotolna mindenki
Köszönöm az új részt!
Mindig olyan szellemes a beharangozó tartalom, amit írtok, külön hatalmas pacsi érte!
Gondolom a következő részben, azért a "szeánszos" társasággal is meggyűlik Yujiék baja... Alig várom a "családegyesítést"!
Köszi a részt! Huh, hát volt 1-2 durvább momentum benne, a harcok mondjuk tetszettek. Sajnos Ino-sannak se jósolok nagy jövőt.
Arra azért kíváncsi lennék, milyen mértékben idézik meg az eredeti személyt, csak az ereje jön át, vagy a személyisége is?