Ha egy ismertebb seiyuu adta volna a hangját, mint mondjuk Tsuda Kenjirou vagy Ono Daisuke, ők is szándékosan torzítottak volna. Gyuutarou hangja ilyen.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime
Ha egy ismertebb seiyuu adta volna a hangját, mint mondjuk Tsuda Kenjirou vagy Ono Daisuke, ők is szándékosan torzítottak volna. Gyuutarou hangja ilyen.
Köszönöm szépen a gyors munkátokat!
Egyre jobb és jobb!
De akkor is Nezukó a legjobb most a szálban!
És ki hitte volna már hogy démonoknál is egyet fizet kettő kap akció van. Már a nővel is elég baj volt.
De amúgy kíváncsian várom a fiúk mit tudnak villantani ezek ellen? De legalább a pillér is mutathat valamit.
Azt meg hogy tényleg hogy tudta lefogni nezukót jó kérdés. Vagy Nezukó nem olyan erős akkor vagy a testvére jobb.
Kérdésnek meg feltenném én már hogy mi lett Tanjirou sebesüléseivel? Elég súlyosak voltak, most meg mintha semmi baja nem lenne.
A lányok meg mekkora könnycseppeket tudnak már ejteni mi?
DE a meganimálás most is gyönyörű volt!
Nezuko ellőtte a puskaporát Dakira. Miután belerúgta az épületbe, látszik, hogy ki van fulladva. Tudjuk, hogy ő alvással nyeri vissza az erejét, nem emberek húsának és vérének fogyasztásával. Így Tanjirou sem a teljes erejű Nezukót fékezte meg, hanem csak egy fáradt, és egyben kiéhezett Nezukót. De az ő érdemei sem kicsik, mert ügyesen, hátulról fogta vissza, úgy pedig még kevesebb erő kifejtésére képes. Nem annyira hihetetlen, hogy nem tudta lerázni magáról.
Köszönöm az összes eddigi Kimetsu no yaiba részt, ami a mostani évadból van!
Remélem, hogy miután legyőzték ezt a matrjoska oni-t (vagy elmenekültek előle, egyelőre nem tudni mi lesz a harc vége), szó lesz a naplégzésről, meg Nezuko power up-járól. Mert ezek a tápolódások elég hirtelen jöttek...
Köszi az új részt! Azon én is gondolkodtam, hogy hogy tudta visszafogni Nezukot, de biztos benne van a fáradtság, na meg az is, hogy Tanjirou ellen nem teljes erőből és nem dühből küzdött.
Nekem egy kicsit az tűnt furcsának, hogy Dakiban benne volt egy másik démon (vagy önmaga másik fele), de az erejét ezek szerint nem adta át neki...aludt, vagy mi?
airking írta:
Remélem, hogy miután legyőzték ezt a matrjoska oni-t (vagy elmenekültek előle, egyelőre nem tudni mi lesz a harc vége), szó lesz a naplégzésről, meg Nezuko power up-járól. Mert ezek a tápolódások elég hirtelen jöttek...
Köszönöm! Úgy történnek a dolgok, hogy a kicsi szívem már alig bírja! Ezek a Telő Holdak nagyon durvák. Az a regenerálódás se semmi. Remélem nem lövik el megint, hogy még egy pillérnek annyi. Még akkor se tetszene az a megoldás, ha figyelembe vesszük, hogy sok pillért megöltek már.
El se tudom képzelni milyen power up kell ahhoz, hogy Muzant legyőzzék, ha Tanjirou a 6-os TH szemölcsét, vagyis húgát se tudta legyőzni és majdnem meg is halt.
Az animáció is fain.
Egyébként Uzui karaktere majdnem annyira idegesített a tárgyalásnál, mint a szerzetesé. De így közelebbről bemutatva elég menő. A 3 feleségéről nem is beszélve!
Egyébként, mikor rátámadt a 6osra, a vágások sima vágások voltak, vagy csak a hatás miatt nem volt megnevezve?
Nezukó mint animália. Ez így valahogy tetszik. De hogy honnan lehet ilyen ereje már más kérdés. Valahogy nekem az alvás nem megoldás. Elvileg minél több vér van az őstől és idősebb erősebb annál jobb lesz. De hogyan lehet Nezukónak már ilyen ereje, ami vetekszik egy telő holdéval. Még ha csak ideiglenesen is.
Én amúgy azt a lángot ami megégette meg amit korábban használt Nezukó simán betudtam annak hogy ő is tanulhatta az apjától a Nap légzést. És az a tűzet használja akárcsak a testvére, csak kard és technika nélkül. Na akkor most ez lényegében teljesen más.
Másik dolognak meg elmondanám hogy szerény véleményem szerint Tanjirou felülmúlta a démon húgit. Csak túl súlyosak voltak a sérülései és a teste nem bírta tovább. Bár megint csak feljön a kérdésem, hogy hogy nem látszik már rajta hogy sérült lenne. Mintha nem lenne semmi baja. De majd később csak kijön ha van még sérülése.
Tanjirou egyetlen komolyabb sérülést szerzett. Amikor Daki felaprított több épületet, és a vágása szépén beleállt a bal vállába. Ezen kívül itt-ott megreptették, de semmi súlyos. Az jobban fájt neki, amikor összecsuklott a légzéshiánytól. El is vesztette az eszméletét akkor.
saurs írta:
Egyébként, mikor rátámadt a 6osra, a vágások sima vágások voltak, vagy csak a hatás miatt nem volt megnevezve?
Tanjiro sérüléseihez még hozzávenném hogy 2x orron fejelte Nezuko, másodjára már vérzett is, plusz megkarmolta a fülét a húga, mikor vergődött. Tudom ezek elhanyagolhatóak, (feltéve, ha késöbb a vérző/törött orr nem akadályozza a légzésben.)
Az még nagyon tetszett a részben, mikor Uzui eldicsekedett a három geleségével Gyutaro meg dührohamot kapott. Különben ezzel a vakarózásával Gyutaro mindig Shigaraki Tomurát juttatja eszembe a Boku no hero academia-ból.
Köszönöm szépen a színpompás részt
Gyuutarou az ilyen debil tényleg ez nem igazán fog változni, de neki ez a karaktere. A démonok ha nem vettétek volna még észre mind kattantak.
Számomra ez az egyik leglogikusabb manga.
Nincs semmiféle hirtelen tápolás. A démonok ereje az bármikor növekedhet ireálisan ettől ők démonok akiket nehéz legyőzni.
Nezuko állapotáról mi miért történik senki nem tudja pontosan. Vagyis két ember tudna tippelni az egyik Muzan a másik Tamayo sama. De mivel mindketten elvannak rejtőzve és nem vizsgálják meg Nezukot így nem fognak kis előadást tartani
Egy kis emlékeztető:
Tanjirou már korábban is elég erős volt ugye egy lövésre már tudta használni a tűzisten kagurát az erdőben. Utána jött egy jelentős edzés amikor elsajátította a teljes koncentrációs légzést. Utána a Mugen vonatnál ott is bekapott egy sérülést ami miatt nem tudott segíteni a harcban Rengokunak. (nem mintha azon a szinten lett volna, hogy tudjon).
Ott megtanulta, hogy légzéssel lehet tompítani a sérüléseket ellehet állítani a vérzést stb. Utána megint jött egy jelentős 4 hónapos edzés és láthattuk, hogy most is nem volt igazán még profi csupán a düh segítségével kb 1 percre átlépte a korlátait, de utána ki is fulladt.
És a harc után a sérülései és a fáradtsága nem tűnt el, szóval nem lesz 100%-os állapotban az sincs elfelejtve.
És kezdődik a következő menet remélem Zenitsu és Inosuke megmenti a napot.
És még mekkora könnyeket hullajtott Nezukó!
Én most leginkább arra vagyok kíváncsi hogy Zenitsu és Inosuke tud-e majd valamit mutatni! Mert hogy ők azért messze vannak még egy pillér erejétől. ÉS itt még a pillérünknek is kemény dolga lesz. Tanjiro is a Nap légzésnek köszönheti hogy így tudott harcolni. Azt meg már tudjuk az meg jobb bármi másféle légzésnél.
Pláne most már 2 démon is van. Vagy most mi is van? Kettő lenne? Mindkettőt le kell fejezni vagy elég csak a bátyót? Külön még lenne is esély. A bátyót intézi a pillérük. A húgit meg a 3 fiú. Csak külön kell őket választani.
mogyi21 írta:
Sziasztok hàny részes lesz az évad ?
Ugrás a fórumra: |