Kzo
Még véletlenül se írj negatív megjegyzést erre az epizódra, vagy bár ami a te véleményed.
Persze,hogy átverés volt az epizód még a cím is megtévesztés volt.
Érthető a csalódottságod.
Dragon Ball Super Anime
Egyet kell értsek. Annyival tán még menthető lett volna 17 helyzete, ha esetleg tényleg ronggyá verve, mozgásképtelenül szenved vagy kúszik a romok között. De nem, az, h fogja a jobb karját és feltápászkodik, leporolja magát és puff... :/
Félreértés ne essék, szeretem mikor az ügyben nem jönnek be a számításaink, de drámaibban, kreatívabban is megoldható lett volna a karakter felbukkanása.
Na igen! Mennyivel másabbul nézne ki (és hihetőbben) ha azzal lett volna vége a résznek, hogy miután Goku összeset Jiren kilöki a ringből. Majd szól a gong. Vége a tornának az U11 ünnepel de szól a főpap hogy Dermi és C17 még ott van a küzdőtéren félholt állapotban. Így több taggal az U7 nyer!
Sokkal reálisabb lett volna és abban is meglett volna a csavar Goku kiesése és C17 és Dermi bennmaradásával. Ezt így túl húzzák és elég Hihetetlen is, Hogy C17 "szinte sértetlen" képes harcolni és Dermi is Gold formában van.
Vonjátok le az opening az előzmények bemutatása röviden és az ending időtartamát.
Az érdemi rész időtartama valami kínkeservesen rövid lesz egy lezárásnak. Ismétlem sorozat lezáró epizódról lesz majd szó.
KingBradley amit linkeltél a spolier topikban az telitalálat. (y)
Azért írtam azt legutóbb, hogy a 130.részben nevetségesen elhúzták azt a nyamvadt 1percet ,legalább fejezték volna be a tornát magát a rész felénél a másik felénél meg jöhetett volna az amire mindenki várt és számít.
Az utolsó rész teljes játékidejét,okosabban is ki lehetett volna használni,de hát lesz ami majd lesz.
Örülök,hogy vagytok páran akik látják a fától az erdőt,miattatok érdemes visszanéznem.
Ezt az idő témát tisztába téve. A közhiedelemmel ellentétben már a sima Z mangában is elhangzott a bűvös mondat Vegitától, mégpedig a"Kakarotto, van 1 perced, hogy visszanyerd az energiád." Egyáltalán nem most találták ki, hogy Goku 2 perc alatt visszanyeri az energiáját a nulláról.
- Frieza már percek óta pihent, miért ne lehetne goldenben?
- C17-nek meg végtelen az energiája, miért kéne fáradtnak lennie?
Iszonyatosan vicces olvasni, hogy vannak olyanok akiknek ezért nem tetszik a végjáték, mert nem úgy telik az idő, ahogy szeretnék.
Gyuri írta:
Én a felhasználásra szánt játékidőt helyeztem előtérbe.
Kíváncsi leszek mi lesz a véleményetek miután leadták az utolsó részt biztos lesz aki elfogadja majd mert más választása nem lesz, és lesz olyan is aki nem lesz vele elégedett.
Gyuri, az ilyen apróságok kifogásolásával sosem lesz élvezetes számodra az összkép, akármi is legyen. Az egész tornán a legjelentéktelenebb tényező az "idő" volt. Csakis arra volt jó, hogy megközelítőleg tudjuk a főbb mérföldkövek eljövetelét. (félidő, végjáték)
Közel 35 részt kaptunk amiben csak harcok voltak, ez több mint fantasztikus. Toriyama pedig nyugodtan meggazdagodhat a Superből (ezt kifogásoltad pár napja), mert én a legkevésbé sem sajnálom tőle, ha ilyen színvonalat hoz mint ami az egész torna volt. Mégha nem is úgy alakult, ahogy szerettem volna, akkor is maximálisan élveztem. (gondolok a fúzióra, mert azt szerettem volna nagyon)
Egyetértek mind 2 féllel igazság szerint. Végtelenül örülök, h visszahozták kedvenceinket a TV képernyőre.
Igaz kaptunk nem egy mozzanatot, ahol még én is húztam a számat, de összességében igen elégedett vagyok, és bizakodó a jövőt illetően. De egy dolgot nem firtatnék soha:
Tisztelem és becsülöm Torijama urat, zsenialitása és hibái ellenére is. Elképesztő egy figura.
De e mellett 1 valami még biztos. Amennyiben, 1x majd a jövőben, Tojotaró veszi át a mindenható staféta botot, akkora majd biztos kereshetjük az állunkat a földön....
Amúgy olvastam egy felvetést a kommentek között!
Mégpedig hogy Jirent nem kellet volna kizárni mert a nézőkre támadt? Vagy csak akkor lett volna ennek lényege ha el is találja őket? Mivel így senki nem sérült meg, na de akkor is. Érdekes.
Időről meg annyit hogy kezdetben ennyi esemény mint amennyi az utóbbi 1-2 percben volt annyi az elején legalább 5 perc volt. Még úgy is hogy különböző hegszínekre párokra ugrottak. Nagyon egyenlőtlen. ez a vége már tényleg csak időhúzás időlenileg. Rossz az időelosztás. Elején túl gyorsan a végén túl lassan telik ha az eseményeket nézzük.
Amúgy meg eleve vagy úgy kellet volna hogy nincs idő limit, vagy több óra lett volna az nem 48 perc. Így ebbe se lehetne belekötni.
Szerintem nincs semmi gond a akár negatív, akár pozitív véleménnyel van valaki, csak legyen normálisan megfogalmazva és fogadjuk el, hogy mások esetleg máshogy gondolják és nem feltétlenül pl az én véleményem a számottevő.
Részemről nekem elég közép szerű lett ez az arc a végére, voltak jó pillanatok, meg rosszak is, ennek ellenére örülök, hogy visszahozta a gyerekkoromat Toriyama, Toyotara és a Toei csapata erre a 2+ évre. Viszont teljesen el tudom fogadni, hogy másnak meg pl ez az arc a kedvence, mint ahogy itt a fórumon is van erre példa.
Én a Supernek legjobban a Future Trunks arcért vagyok hálás, engem az fogott meg a legjobban és minden hibája ellenére (van neki elég), nekem a top5 Dragon Ball sagamban benne van.
Emellett hálás vagyok még az új epic és érdekes karakterekért, mint Whis, Beerus, Black, Zamasu és Hit, na meg azért is, hogy régi kedvenceim is kaptak 1-1 jobb pillanatot, azaz Piccolo és Roshi.
A moviet pedig bizakodva várom, nem volt tökéletes a Super, de amit jól csinált, azt nagyon jól csinálta.
Ugrás a fórumra: |