Köszi a fordítást!
Boku no Hero Academia manga
Szeretem, mikor nem az elcsépelt, "Jaj, meghaltak a szüleim." háttértörténetet kapja egy karakter, hanem felcsapják a társadalmi problémák tárháza című könyvet és meghemperegnek a benne lévő fertőben és kiválasztanak egy olyat, ami sunyi árnyékként követi a szereplőt a sorozatban. Bántalmazó, elítélt apa, ingerszegény, érzelmileg és minden téren függő anya, hát Hawks, szép gyerekkor.
Nem ehhez a fejezethez kapcsolódik, de érdekes egyébként (legalábbis nekem), hogy ugye ismerjük Uraraka történetét, miszerint ő azért akar hős lenni, hogy segítsen anyagilag a szüleinek. Vagyis mondhatjuk, hogy anyagi okai vannak, de esetében mégsem, mert amikor beüt a legnagyobb trágya, még akkor is segíteni akar, ezzel szemben a randomhős1574-gyel, aki azért lett hős, mert csillogás, pénz. Aztán ugye mikor egy Cthulhuhoz hasonló apokalipszis gyanús (nyilván túlzok) esemény bekövetkezik, akkor már a mekis állás is csábítóbb.
Köszi a fejezeteket, és várom a folytatást
Gondoltam, újra végignézem az első mozifilmet és észrevettem valami nagyon érdekeset. Aki anno Dekuval közölte, hogy nincs képessége, az nagyon hasonlít a dokira, aki All For One-nal dolgozik. Lehet, hogy ugyanaz a kettő.
Na, én is bedobom most már ide magam, hogy megismerjetek Köszönöm szépen a visszajelzéseket és bátorító szavakat mindenkinek, jól esik. ^^ Nagyon megszerettem az utóbbi időben ezt a mangát (főleg emiatt az Arc miatt), úgyhogy öröm fordítani (mégha néha kicsit cifra is az angol fordítás ). A 300. fejezet is jön nem sokára, majd várom a gondolataitokat, addig meg nem spoilerezek
Nagyon szépen köszönöm az új fejezetet. Régóta vártam már, hogy a Todoroki család kerüljön úgy mond reflektor fénybe. úgy érzem Horikoshi eléggé elhanyagolta mostanában Todorokit. Rég láttam tőle karakter fejlődést, és ez miatt számomra az első helyről lecsúszott a második helyre. Na de talán most újra láthatunk tőle valamit.
Olvasva az előző hozzászólásokat, én nagyon örülnék egy kis időugrásnak, mert valahogy most sehogy sem tudom elképzelni, hogy a hősök a közeljövőben kimásznának ebből a helyzetből.
Ugrás a fórumra: |