Köszi a részt és a gyors választ Tapion.
Itt egy "új" Key-visual, bár lehet picit spoileres, de faxa lett szerintem.
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon nagy köszönet a részért .
Egy kivetnivalóm van csak vele, azok a CG animált titánok. Értem miért csinálták így de nekem nagyon kilógott hogy minden más rendes animációt kapott csak az óriások nem. Ja meg a vonat sem de annál kb mindegy.
Az előző évadokban csak Rodd Reis és Bertolt kaptak CG animációt minden más rendesen megvolt csinálva. Nem annyira vészes de pont eléggé kitűnik szerintem főleg mikor a rész végén feltűnik Zeke is. Ahogy ledobja a hajókat ott nagyon látszik hogy CG. Az előzetesben meglengették hogy nem mindig lesz ez alkalmazva aztán majd meglátjuk, itt nekem zavaró volt.
Minden más a helyén volt és atyaég az a zene a rész végén .
Kicsit féltem tőle, hogy nagyon össze leszek zavarodva a történetben (szerencsére nem annyira, bár van pár kérdés bennem), mivel régen csak úgy elkezdtem nézni, aztán gyorsan be is fejeztem az S1, S2-őt OVAstúl, aztán már jött is az S3.
S3 végén picit belelestem a mangába, így ez a hirtelen helyszín változás nem volt akkora meglepi számomra.
A több CGI-nek nem örülök, bár megtudom szokni, de nem szeretem mikor megakad rajta a szemem.
A mostani karakter designnet is szoknom kell, de összességében elégedett voltam a kezdéssel.
Ebben az új karakterben (Gabi) valahogy állandóan Sasha-t vagy Hange-ot látom, de tuti a barna haj az oka.
és köszönöm szépen a magyar feliratot
Nos hat en nem olvasom a manga-t de minth kihagytak volna vmit az S3 és az S4 kozott mer az S3 végén csak annyi totrent h kijutottak a falon kivüli világba ha jol emlekszem és még nem kezdodott el a haboru itt meg már random a haboru kozepén vannak a CGI meg hát nekem is bassza a szemem de attol független nekem a mostani karakter design jobban tetszik
Köszönöm a részt és a bitanggyors feltöltést!
Szintén mangaolvasóként mondom, hogy zseniális epizód volt. A MAPPA nem okozott csalódást, engem a CGI őszintén szólva nem zavart.
A zene, a hangulatteremtés annyival magával ragadott, holott pontosan tudtam, mi fog történni. Én elégedett voltam.
És valóban nem maradt ki semmi. Minden értelmet fog nyerni, amikor eljön az ideje.
Ezer hála a gyors fordításért, így el tudtam kerülni még egy csomó spoilert. Személy szerint gyűlölöm a CGIt, szóval nem tudtam nem észrevenni és zavart is, de meg kell hagyni, ez volt eddig a legjobban kidolgozott 3D animáció, amit valaha láttam. Szerencsére annyira nem ütött ki. Az oppening elsőre kicsit fura volt, de így utólag is meghallgattam párszor felirattal és nagyon magával ragadott.
Valamint az adminokat kérdezném, hogy esetleg ahonnét magát a felirat mentes videót megszerzitek, ott nincs véletlen 4k verzió? Szép az 1080p is, de ha lehet, jobb minőségben élvezném
Ugrás a fórumra: |