A fejezetről:
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
A fejezetről:
Tényleg nem értem minek a spoiller de rendben:
Decemberben lesz bejelentés a sorozat jövőjével kapcsolatban.
Jövőre jön-e új anime évad?
Illetve miről fog szólni nagyjából az új manga történeti ív.
Goku úgy reklámozták eddig ezt a történetet, hogy manga exkluzív azért nem lesz meganimálva Ilyen egyszerű.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Uub felbukkanása volt a legjobb rész (pláne, hogy neki köszönhetően Goku és a Föld is megmenekült), de ezzel kapcsolatban nem értek valamit. Dende magyarázza a mostani részben, hogy: "Dai Kaioshin ereje minden bizonnyal Majin Buu gonosz felébe költözött a szétváláskor." Viszont ennek ellent mond, hogy a saga elején Buu úgy harcol Moroval a Namekon, hogy igazából a benne lévő Dai Kaioshin helyet cserélt vele, tehát ő és az ereje is a dagi Buuban van, ezáltal pedig nem lehetne, hogy az Uub-ban reinkarnálódjon. Pláne úgy nem, hogy gyakorlatilag ő áll Uub mellett.)
Aki eddig nem nézte meg a mangát, magára vessen.
Ez a Buus-Oob-os dolog most már nekem sem tiszta, miután olvastam az érveiteket. Akkor amikor a mangát olvastam, valamiért evidensnek tűnt.
De valóban? Akkor most tényleg az van, hogy a Dai-kaio sama kamuzott egy nagyot? Érdekes...
Kíváncsian várom azt is, hogy Oob bevezetésével mely karakterekt hogyan powerezik.
Valamiért azt érzem, hogy Moro nem pusztult még el...
Olyan el****ott , debil rajzokat még sose láttam a DB-ban, mint amilyenre most rajzolták! Önnmaga karikatúrája lett! Szinte vicc az egész és teljesen úgy tűnik, mintha az alkotók azt akarnák közölni, hogy
"neh', parasztok, úgy se jön nekünk ebből már se hírnév, se pénz számottevően, ha a hataloméhes pszihopata kell nektek, itt van, egyétek!"
Beerus fejét is biztos "megsimizi" majd a főpap! Már alig várom... izzadni fog, mint a kacsa!
Én azért nem vagyok benne teljesen biztos, hogy Moronak tényleg ennyi volt, szerintem lesz még benne egy apróbb összetűzés és csak utána lesz ennyi. Valószínű, hogy most az alap formájába tért vissza, de azt se feledjük, hogy mindenki le van merítve erőnlétileg jelenleg, neki meg még alap formájában is még ott a mágiája. De az biztos, hogy a csúcsponton túl vagyunk.
Ahh nem Balage. Már be lett jelentve, hogy ez a fejezet volt a tetőpont.
A következő fejezetben már az utóhatásokat láthatjuk esetleg egy új ív belengetését.
Megvolt a klasszikus legyőztük az ellenfelet, Goku pillanat az utolsó képen.
Megjött a sok csicska okoskodni... Hány évesek vagytok?14-15?Nézzétek inkább a Narutot,Borutot,Blechat,Kimetsu no Yaiba,animékat.Ezek mind a Dragon Ball-tól loptak.Sokan persze azt mondták tiszteletből.Kik vagytok ti fórumos senkiháziak?Hol voltatok ti,mikor 1999-ben rohantuk haza a iskolából hogy lássuk a Dragon Ballt...? Pfff...
Én is néztem akkoriban, és mai fejjel nem vagyok vevő a Super-re, vagy úgy minden DB-os tartalomra. Már réges-régen eljárt a franchise felett az idő, de undorító módon fejik a kreativitás hiányával. Az általad felsorolt művek pedig nem tökéletesek, de az is biztos, hogy több kockázatot mertek vállalni, mint a DB azóta, hogy Raditz megjelent. Nem maradt más, mint a nosztalgiában való fürdőzés, és veregetni Toriyama hátát, hogy mekkora inspiráció volt sokaknak, amitől még nem lesz jó író az örökkévalóságig.
Csicskák 1, VSOP 0.
Szia VSOP
A "sok csicska" egy kis közösség, akik azért járnak ide "okoskodni", hogy megbeszéljék az aktuális fejezet tartalmát. Eszmecserét folytatnak, esetleg teóriákat gyártanak, néha pedig csak megosztják a véleményüket, amivel nem kötelező egyetérteni, így kialakulhat egy intelligens vita (rosszabb esetben valami cifra fröcsögés, de az itt nem annyira divat). Kérlek javíts ki, ha szerinted egy fórumnak más funkciója van.
Én is rohantam haza a 90-es évek végén megnézni az RTL-en a heti epizódot. Na és? Ez hogy jön ide?
Na mindegy, neked további szép estét!
Az aktuális fejezetről:
Én úgy értelmeztem, hogy Kid Buu birtokolta Dai Kaioshin isteni erejét. És amikor Kid Buu meghalt, Uub pedig megszületett, mint a reinkarnáció, ezzel megörökölte Kid Buu (és így Dai Kaioshin) isteni erejét.
Hát igen a régi szép időkben előbb volt a suli után a DB mint a tanulás vagy bármi más.
De lássuk be mai szemmel más másképpen esik egy ennyi idősnek aki ennyit látott. De a nosztalgia az ami tényleg viszi még a DB-t!
Régen hatalmas alkotás volt amiből sokan merítettek ötletet és sok jó is lett belőle. De most az a baj a mostanival hogy lényegében saját magából (eredeti műből) merít erőt nem pedig ujjakat talál ki.
Sokan azért is írják azt amit. De lássuk be az előző harcok nagy fordulatait már tényleg mintha láttuk volna korábban.
Amúgy szerintem se halt meg Moro. valahogy ez nem az a mű. Biztos eredeti alakjába került vissza és teljesen legyengült. Majd így viszik vissza a börtönbe bilincsben, vagy ki tudja nehogy ott is megöljék. Vagy szimplán elzárják, lepecsételik valahova, valamibe.
Leginkább én is azt várom, hogy mit is akarnak majd ezután kihozni a műből mi lesz a folytatása?
Ugrás a fórumra: |