goku5
Ez most komoly??
Emlékezz már, mikor a Namek főnök felszabadította rejtet erejét, eki is és Gohan nak is.
Fontos pont a Frieza saga alatt, illik tudni!
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
shrek11 írta:
De a legnagyobb tény,hogy Raditz érkezésekor Mr Popo erősebb volt mint Goku. XDXD
Jó Jó tévedtem. Nem jutott eszembe a dolog.
De amúgy erről jut eszembe, hogy milyen már hogy Gohannek így növeli az erejét. Egyszer az öreg nameki másodszorra meg az öreg Kaioshin. Így könnyű erősebbé válni.
Akkor már a torna előtt be kellene mindenki nevezni erre az erőnövelős felszabadítós rítusra, hogy mindenki a maxon legyen. Így milyen erőssé válhatna Goku vagy Vegita.
Ez nem igaz,mivel Gohanban mindig olyan erők vannak rejtve,amin Gokuék csak ámulnak,ezen alapult az egész Z.
Gohan az Ultimatel nem véletlen lett SSj3 szintű vagy erősebb,más nem lett volna annyira táp,ha ugyan úgy megkapja.
Pl Vegeta brutális edzéseken mehetett át Goku halála után,mégis csak épphogy megelőzte a Cell elleni Gohant,jópár év múlva(márha megelőzte,mert akkor az a pecsét a fején is nyomott az erején).
Az csak azon hat akinek vannak rejtett tartalékai,de az nem mindenkinek vannak.
Viszonylag ritkán írok ide, de ez most kikívánkozik!
Megnéztem az új részt, és hát ha finoman akarnék fogalmazni azt mondanám, hogy szörnyű volt!!! De most komolyan, nem akarok káromkodni, de ez egyszerűen sz*r volt!!! A 20 perces epizódból nagyjából 2 perc ami értékelhető a maradék 18-at szenvedés volt nézni. Értem én, hogy nagy ívből tojnak a törzsgyökeres rajongókra, mert a kis pisiseknek kell gyártani, akiknek aztán már tényleg mindegy mi az, csak legyen, de könyörgöm ne menjünk már le egy bizonyos színvonal alá. Nekem volt csak olyan érzésem, mintha ennek a résznek a cselekményét a DB-hez egyáltalán nem értő retardáltak írták volna? Most komolyan mi volt ez a konfettis baromság is a végén? Szörnyű!!!!
Elkezdődhetne már a torna, mert mióta a tagokat toborozza Goku azóta a színvonal roham tempóban zuhan!!!!
Adamleo írta:
Viszonylag ritkán írok ide, de ez most kikívánkozik!
Megnéztem az új részt, és hát ha finoman akarnék fogalmazni azt mondanám, hogy szörnyű volt!!! De most komolyan, nem akarok káromkodni, de ez egyszerűen sz*r volt!!! A 20 perces epizódból nagyjából 2 perc ami értékelhető a maradék 18-at szenvedés volt nézni. Értem én, hogy nagy ívből tojnak a törzsgyökeres rajongókra, mert a kis pisiseknek kell gyártani, akiknek aztán már tényleg mindegy mi az, csak legyen, de könyörgöm ne menjünk már le egy bizonyos színvonal alá. Nekem volt csak olyan érzésem, mintha ennek a résznek a cselekményét a DB-hez egyáltalán nem értő retardáltak írták volna? Most komolyan mi volt ez a konfettis baromság is a végén?Szörnyű!!!!
Elkezdődhetne már a torna, mert mióta a tagokat toborozza Goku azóta a színvonal roham tempóban zuhan!!!!
goku5 írta:
De amúgy erről jut eszembe, hogy milyen már hogy Gohannek így növeli az erejét. Egyszer az öreg nameki másodszorra meg az öreg Kaioshin. Így könnyű erősebbé válni.
goku5 írta:
Milyen már, hogy Goku megissza az istenek vizét, meg ott rítusozzák rá a szupercsillagharcos istent? (Gohan a Super kami Guru + Juugodaimae no Higashi no Kaioushin kombóval nem kapott akkorát)
Gokunak már jó ideje nyaldossa az égi gondviselés a hátsóját.
Napi fárasztó vicc.Erős spoiler:
cobydick írta:
Ezért is Vegita a legkirályabb arc, mert ő mindent önerőből ért el...
deadtom. Eddig Gokuék mindig úgy gyakoroltak, hogy az aktuális formában SSJ1, SSJ2 akartak erősebbek lenni és mindig abban edzettek. De Whis edzésmódszerei rávilágították őket arra, hogy hatékonyabb a fejlődés, ha mindig csak a sima base formában edzenek.
Ez egy magyarázat erre, hogyan érhette el. Innen pedig csak kitartó gyakorlás kérdése az egész.
A Gt-t ne vegyük már sehova na az nagyon felejtős dolog.
Ebben tényleg van valami hogy Vegita így tényleg a legkiemelkedőbb, de azért tegyük hozzá azért Gokuban Nagyobb a potenciál, hogy ilyen erősítések nélkül is gyorsabban többre jut mint Vegita.
Amúgy a sima DB-ban az a víz szerintem nem sok mindent ért, az inkább belső én önbizalom erősítésre volt jó mint konkrétan erősebé téve őt. Ő maga a csillagharcosi vérének köszönhetően na meg az edzéseknek hála lett sokkal erősebb. Ebben az istenes rituáléban egyedül valami. De az is csak ideiglenes volt amíg megidézték, de az ereje nagy része aztán elmúlt. És mivel maradt egy kicsi azért sikerült neki olyan gyorsan és könnyebben a ssjb. Itt tényleg Vegita az érdekes hogy lett belőle ssj2-ből igen gyorsan rásegítés nélkül ssjb!?
Vegitával egy baj van, hogy túlagyalja az egész edzést, illetve harcot. Adottság + tehetség megvan neki is, csak fejben nem olyan stabil mint Goku. Sokkal lazábban kéne vennie a dolgokat, sokszor emiatt kerül hátrányban Gokuval szemben. Whis is megmondta neki előre.
goku5 írta:
A Gt-t ne vegyük már sehova na az nagyon felejtős dolog.
Ugrás a fórumra: |