Szerkesztette: oozaru - 2017.04.23. 10:39

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Na egy átállító résznek jó volt a mai!
Azért tényleg jó kis poénokat tettek bele. Lehetett min nevetni!
Na de tényleg a következő rész lesz végre az igazi! Nagyon várom már.
Hát a képről hogy az tényleg csillagharcos lenne? Hát nem is tudom. Nem sokat látunk belőle. Pláne akik között van? De majd meglátjuk. Attól hogy egy kicsit másképp is néz ki lehet még az. Élvégre csak különbözik egymástól a 6 és a 7 univerzum.
De én is szívesen néznék több női csillagharcost. Hogy is néznek ki mit tudnak. Pan és Bra felvezetésének jók lennének, hogy miben bízzanak.
Keveset vártam a mai résztől, de nekem nagyon tetszett
Igazából a végére az jutott eszembe, hogy nem is baj, hogy nem szól minden rész csak a harcról és az edzésről.
Mondjuk én is azt hitem egy kis ideig h Goku tényleg meghalt az Űrben... Lehet nagyobb poén lett volna, ha Whis oda portál és vissza tekeri az időt. xD
Sztem tök jó lett volna, ha lett volna a hajón egy lány minotaurus is. így a végére már nem lett volna egyedül .
Zakó mekkora egy gernyó DD xD Jót röhögtem az köszönő lapokon
Goku is nagy gernyó volt Kaio-val, hogy ha már Cell felrobbantotta egyszer akkor másodjára sem gond XD
Most jutott eszembe, hogy lehet nem fognak valamiért elpusztulni az univerzumok és Goku kívánsága meg az lesz, hogy Kaio feltámadjon XD. Nagy poén lenne erre pazarolni.
Gohan edzésében meg azt vettem észre, hogy lehet valami forma váltás lesz, nagyon erőlködött az utolsó képkockákban. Lehet egy SSJ2?! Fene tudja, de a trailer meg arra enged következtetni, hogy lesz ultimate szintje is, de lehet azt majd csak a tornán tudja elérni valami durvább motiváció miatt.
Az Ultimate formát tuti eléri a kövi részben, Piccolo különleges edzésmódszerének köszönhetően. Persze előtte gondolom az SSJ2-őt is, azért erőlködik a végén, csak direkt ilyen furán lett összevágva. A kérdés az, hogy akkor minek kell a "Goku x Gohan - A falakat áttörjük" rész? Szerintem annak a résznek a tornán lesz majd jelentősége. Talán Gohan tanul némi god ki-t Gokuttól, mint ahogy Trunks Vegetatól. Meg gondolom Goku tesztelni akarja majd Gohan Ultimate szintjét, mert még sose harcolt ellene + tanít neki dolgokat. Aztán a tornán meg jöhet egy Gohan átváltozás.
Hát ez a rövid edzés nekem is fura, de lehet hogy most Piccolo előkészíti és Gokuval bemegy a kamrába.
Most dolgoztam fel, hogy a 91. részben fognak gyülekezni, szóval láthatunk egy csomó új karaktert, kíváncsi vagyok. Vártam a Tenshines, Roshis részt, de most hogy kijöttek a rész címek kb azt várom a legkevésbé.
laszlo222 írta:
Ezek az edzések jobban mutatnának egy időkamrában. Kissé furcsa, hogy pár óra alatt az elpunyult Gohan, aki ssj1-et tud , most ismét csúcsformába kerül. Persze ez a legkevesebb, nem is zavar, csak egy megjegyzés.
Amúgy itt tényleg az a baj hogy rövid másfél nap alatt akarnak mindenkit csúcs formába hozni sőt ha még lehet erősíteni is. Ez tényleg rövid idő.
Még ha emlékszik a test meg gyorsabban is visszajön minden de szerintem akkor se másfél nap alatt. Igaz azért Gohanék a torna előtt is tréningeztek, de igazán komolyra csak most veszik.
Annyi biztos, hogy a trailerben van egy jelenet mikor Piccolo ellen eléggé erőlködik tehát szintet akar lépni. Most vagy csak az SSJ2-ő lesz az vagy az Ultimate még nem tudjuk. Én személy szerint örülnék egy SSJ3-nak
De reálisan gondolkozva csak az Ultimate szint lesz az.
De utána Goku ellen már egészen más tészta.
1. Gohan Ultimate formában egyszinten lesz SSJ Blue Gokuval. Ez valószínűleg így lesz.
2. Gohan villant egy SSJ Rage formát mivel ő volt mindig a rage mestere nem pedig Trunks.
3. Gohan marad az Ultimate formánál és Gokut annyira megizzasztja, hogy megmutatja a neki az új formáját amit a tornára tartogat.
Szerintem kb ez várható aztán ha egyik se jön be csalódott leszek.
Én meg remélem, hogy egyik sem.
Azért az Ultimate forma ne legyen már erősebb a blue-nál. Pláne, hogy az alap formja sem annyira erős mint Gokué.
Az SSj rage mesteres dolog meg sztem hülyeség, mi a hogy a mestere volt ennek? Egyszer dühből lépett szintett. Ennyi erővel Goku is lehet az, mivel Dügből ő lépett elsőnek szintet anno Freeza ellen.
Azt megint csak remélem, hogy Goku nem mutat meg nekünk mindent, mert utána már minek várjam a tornát, ha tudom ki mit fog csinálni...
Sztem meg csak simán meggajdul Goku, hogy Gohan milyen erős lett és öklöznek egyet. Az SSJ 3 viszont nem lenne rossz lépés, esetleg kiderülne, hogy valamiben azért másabb a félvérek SSJ3-ja, kicsit máshogy néz ki, más erő, stb...
Ugrás a fórumra: |