Köszönöm az új részt! Már nagyon vártam!
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Köszi a magyar feliratért végzett munkát!
Vissza néztem azt a részt az első évadból, mikor Gojo elzárásáról beszéltek, amit Október 31. -én terveztek véghez vinni Shibuja -ba.
Akkor azt hiszem az jön most, a következő részben
Hát remélem a legjobbakat. Bár simán kinézem Gojo -ból, hogy besétál egy ilyen nyilvánvaló csapdába, de reménykedni azért még lehet.
Hát köszönöm a fordítást!
Megy a dara az alagútba, Gojot nem különösebben hatja meg az emberek halála úgy vettem észre. Az előzménynek köszönhetően értem is hogy miért.
Lehet ő is eltesz lábalól párat, hogy megvédje saját magát, majd meglátjuk.
A kedvcsináló felvezető szöveg meg kifejezetten tetszett, amit írtatok a részhez, hogy az alaguti csövesekkel került összetűzésbe Gojo
Yuuji meg végig néz egy "National Geographic"-os dokumentumfilmet a sákkákról.
Imádtam, jók vagytok
lex094 írta:
A kedvcsináló felvezető szöveg meg kifejezetten tetszett, amit írtatok a részhez, hogy az alaguti csövesekkel került összetűzésbe Gojo
Yuuji meg végig néz egy "National Geographic"-os dokumentumfilmet a sákkákról.
Imádtam, jók vagytok
Megy a dara az alagútba, Gojot nem különösebben hatja meg az emberek halála úgy vettem észre. Az előzménynek köszönhetően értem is hogy miért.
Lehet ő is eltesz lábalól párat, hogy megvédje saját magát, majd meglátjuk.
lex094 írta:
Köszi a magyar feliratért végzett munkát!
Vissza néztem azt a részt az első évadból, mikor Gojo elzárásáról beszéltek, amit Október 31. -én terveztek véghez vinni Shibuja -ba.
Akkor azt hiszem az jön most, a következő részben
Hát remélem a legjobbakat. Bár simán kinézem Gojo -ból, hogy besétál egy ilyen nyilvánvaló csapdába, de reménykedni azért még lehet.
Köszi a fordítást ezek a bevezető szövegek egyre jobbak : D mindig jókat nevetek rajta xdd A Velociraptor time-train nagyon ideillő volt .
Hát azért nem gondoltam volna hogy ez ilyen simán megy oké azt gondoltam hogy meg fog lepödni de hogy ilyen szinten le fagyjon hogy a nyílván való ellen se tudjon védekezni . Nah de kiváncsi leszek innen hova tovább most hogy az Anime és talán lassan az egész anime ipar legopb karakterét el tették . Yuyya erejét ugyan láttuk de akkor még a ruri is vele volt azóta hogy el engedte kiváncsi vagyok mennyire lett erős és hogy hova fejlödött tovább ha Gojo azt várja tőle hogy helyetesítse ha vele történik valami akkor csak van benne valami ráció hogy erős főleg hogy szegről végről rokonok is Örülők hogy az itteni Sasori tul élte Mahito beavatkozását bár én úgy gondolom csak a tudatát töltötte fel valamelyik robotjába Yujji kiakadására kiváncsi leszek.
Ugrás a fórumra: |