78.dik fejezet
Igen én sem vettem ki azt, hogy Apollo-nak jövőbe látó képessége lenne.
Én annak örülnék még nagyon, hogy az esetben ha Apollo nyer, akkor Leonidas nagy hatással lenne rá, tehát, hogy elismeri a Spártai erejét, és sokkal emberibbé válna a Görög Isten.
Itt most ötletem sincs ezúttal, hogy ki fog nyerni, mert ha az eddigi mintákat követjük, akkor a Görög Isten fog veszíteni, de akkor meg mindegyik Görög Isten Zeusz kivételével veszített, ez meg azért kicsit furcsa lenne...
Nost igen valóban érdekes lenne ha Zeusz kivételével az összes Görög Isten veszítene pláne úgy hogy igencsak köszponti szerepet is töltenek be... és most hogy 2 Görögöt raktak össze az eddigi menet szerint biztos kijelenteném hogy Görög győzelemre számítok... de de... annak fényében hogy haladunk a harcokkal igencsak kiszámítható hogy ki fog győzni tökéletes példa a Tesla vs Belzebub esetében is... csórikám... ahogy az előttem írta valaki pontosan nem idézem de valahogy így szólt Miért Teszlát kellett a farkasok elé dobni :(
Mind1 is a lényeg a lényeg ha váratlant akar az alkotó összerak egy epick harcot 2 remek történetet és kb mind2 harcosra ugyanolyan mértékű hangsúlyt kapnának és pl Leonidász aki azért van jelen, hogy dicső halált haljon amilyet ő akar (nem akar öngyilkos lenni természetesen elvégre mégis egy Spártairól van szó), természetesen tele van gyűlölettel Apollo iránt. Apollo meg egy önimádó nácisztikus, erőteljesen kevély típus... ááá ide is nagyon komoly történetet lehetne felhúzni :XD megint eltértem a lényegről.... végső soron nem lepődnék meg azon sőt egy remek húzás lenne ha egy döntetlent hozna ki az alkotó és mind2 harcos veszítene.. így a következő harc szintén kérdőjelekkel indulna és nehezen lenne kiszámítható hogy Isten vagy Ember győzelem várható.
Szokás szerint ez a kifejtés sem sikerült rövidre... Remélem nem kell csalódni ebbe a harcba és feleteti az előző 8 harc eseményeit.
Egyesítve 2023.06.01 13:00:49:
Most reagálok a lefordítót 61 és 61,5 fejezetre.
Nem maradok ki a sorból így én is köszi hogy időt és energiát fordítótok a fordításra. :bow
61 Fejezet.
Hadész egy nagyon jó kidolgozott karakter már nagyon várom hogy le legyen fordítva az ő visszaemlékezős története...
61,5 hmm ohh
Bevalóm ezzel a fejezettel nem találkoztam még de nagyon örültem neki :D Jó a manga és a karakterek de miután vége a harcnak van hogy hosszú ideig nem is látjuk őket... az ilyen kis fejezetekből király lenne ha sokkal több lenne akár 1-2 kép formájába ahogy az volt Thornál, Shivával vagy Buddhával.
Az egyik jeleneten kimondótan jót mosolyogtam mert Nosztredámuszhoz hasonlóan nekem is szemet szúrt hogy egy valaki ül és a másik három mögötte áll... fura látvány... nem hogy előkapnának kispárnákat az ők is ledobták volna magukat sokkal kényelmesebb úgy nézni a harcot :hmm
Már várom a következő fejezetet pláne úgy hogy tudom is mi várható :bow
Szerkesztette: NagyZsolt01 - 2023.06.01. 13:00