Pont fordítva bloodbath. Azokból a rajzokból jött neki az ihlet hogy csinál egy omaket is Kíváncsian várom azt is!
Fairy Tail manga
Pontos leírást majd ír valaki más, mert én se vagyok tisztába vele, de olyan fejezet mint például a karácsonyos vagy ez az új ova amiből készült ugye a büntető játékos.Sztorihoz nincs nagyon köze de olyan mint egy normális fejezet.Ugyanúgy szórakoztatás céljából készül.
Pontosan, jól írtad
Mangák esetében plusz, extra fejezetek, amelyek legtöbbször a sorozathoz kapcsolódó humoros jelenetek vagy alternatív verziók.
FT-hez ezeket találtam (néhány animében is szerepelt, néhány csak mangában, de van olyan is ami külön jelent meg):
Fairies' Penalty Game; Natsu and Asuka; Fairy Tail x The Seven Deadly Sins; Fairies' Christmas 1-2; 413 Days; Fairy Tail of the Dead Meeeeeeeeen; Grand Magic Games Guide Book; Natsu vs Mavis; Welcome Back, Frosch; Fairy Woman; Whose Clothes Are These?; She's Erza!!; Mira-Sensei's Transforming Magic Class; Lucy and Migi; Welcome to Natsu's House; Fairy Tail x Rave; Welcome to Fairy Hills!!; Fairies at the Beach; Cherry Blossoms Bloom New Life!! (cross-over); Natsu and the Dragon Egg; The Day of the Fateful Encounter; Fairy Academy: Yankee-kun and Yankee-chan; Grand Magic Games Do-As-You-Please Award; Coca-Cola; Rainbow Sakura; The First Morning (Film); Megane-Fairy; Special Mission: Beware of Guys Who Snow a Keen; Happy's Little Job 1-5; Happy, the Blue Cat; Welcome to Fairy Fountain; Happy in Boots; Another Trail: Spring Blooms in the Snow és Snowy Origin Comrades (Ice Trail); The Missing Ribbon (Blue Mistral)
Így leírva, tudatosult bennem, hogy egy csomót még én sem olvastam
Jajj, Oliver, ezek a részletkérdések... De ez már csak abból van, nem? https://pbs.twimg....jpg:large
G3ri, ha már ez az omake téma fel lett hozva, kihasználnám az alkalmat, és küldenék az egyikről egy teóriát. A Coca-Colás kapcsán találtam anno, és szerintem egyáltalán nem rossz. ^^ http://panda013.t...-mavis-and
Jon97 írta:
Dungeon: August elmondta, hogy esélytelenek Acnologia ellen. Úgy tud a legtöbbet segíteni Zerefnek, ha megszerzi a Lument. Nem tudom elképzelni, hogy erre fogja magát, és random elkezd kémkedni Acnologia ellen...meg minek is, eleve? Mindenki tudja, hogy mit akar, ebből meg már azt is ki lehet következtetni, hogy kb. hol fog megint feltűnni.
http://readms.com...486/3421/1
Szóval így állunk... Északon van minden Gajeel Cobra vs Bradman tuti! Larcade vagy ki ellen Mira Yukino Solano a 2 csajszi ellen meg majd valaki más Gondolom Bradmannak meg Larcade-nek is van hadnagya. 4. vendég Acno!!! Nem tudom hogy akkor mi lesz a vsszaszámlálásnál Irene nagyon keménynek néz ki, ha még Zeref is meglepődik + úgy gondolja hogy Acno-val kéeps flevenni a versenyt bár kétlem.Arra jó lesz hogy a sárkányölők nagyrésze megtudjon menekülni Elmebeteg elméelt de szerintem látni fogunk egy END vs Augustot bár nem tudom hogy.
Voahh! Na ez egy jó fejezet volt.
Gajeel vs Bloodman dinamikusnak tűnik, de sajna semmi fantázia nincs benne, egy újrahasznosított Keith test egy memento morival Tetszett Levy közbeavatkozása az a szent mágia király volt, meg is lepte Bloodmant.
Natsuék utázása poén volt, bár nem értem Mest miért van ott, talán megpróbál majd belenyúlni August emlékeibe?
Eileent enchanternak nevezik, és Zeref is észrevette, hogy a mágia típusa átalakult a hegyen, talán ez az ereje, képes megváltoztatni a mágia tulajdonságait így lett télből tavasz (a történet szerint a fehér angyal mágiája miatt esik a hó)
Oracion seis aka Crime Sorciere is betoppant egy szárnyas házikóval. Angel mágiája már megint átalakult mostmár házakat ruház fel szárnyakkal vagy miiii? Nem értem, na mind1, jön a csihi puhi meg a nagy Yukino Sorano találkozás.
Eileen vs Acnologia?! I D E V E L E!
Ugrás a fórumra: |