Ezt így eltudom képzelni hogy a nomu-ok felül kerekednek a hősökön és megjelene All Might epicusan teljes formában.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Eri-chan minden szempontból egy elég nagy ütőkártya. All Might-ot is visszafordíthatná a fénykorába, de akár még AFO-t is, és hát valljuk be, ha tudomást szerez Eri képességéről mindenképpen meg akarja majd kaparintani... Ebben is látok valamilyen potenciált.
Mi történt emberek? Az új fejezetről nem ír senki semmit?
Eri-chan meg All Might találkozása elég paradoxon lenne. All Might testét visszalehetne fordítani, de vajon ugyanolyan erős lenne? Mivel tovább adta a One for Allt gyengült a képessége szerintem jelentősen. De ha az is visszafordítodna mielőtt továbbadta volna elég érdekes lenne.
Az új fejezetben pedig nekem nagyon bejött, hogy kikérdezte a véleményüket mit akarnak ők hárman elérni. Szóval kiváncsi vagyok mi sül ki ebből az edzésből Bár most is vannak olyan vélemények lehet time-skip lesz és csak az eredményét fogjuk látni vagy most kapunk pár közte küldetést kitudja.
Dekunál úgy nézz ki nem csak a testétől függ a dolog hanem számomra arra utalt a szerző, hogy egyszerűen nem tudja irányítani az erejét. De képes lehet most is megtanulni a 100%-ot jelenlegi énjével. Bár nekem azért lenne fura mert mindent kipróbált már. Ha csak egyik testrészébe irányítja az erőt akkor törés, ha a teljes testébe irányítja akkor is törés.
Most már csak ilyen Dragon Ball-os verziót tudok elképzelni, hogy nagyon rövid időre használja a 100%-ot majd vissza a biztonságos értékre és igy tovább. De nem valószínű, hogy ez lesz szóóval kiváncsi leszek a heti fejezetre.
Szerk: Kint a legújabb fejezet: https://www.manga...ademia-248
Jövőhéten nem lesz fejezet.
Ami kiderült, hogy Bakugo meg Shoto képessége hasonló Dekué ami kilóg a sorból. És most az a nagy ötlet, hogy túl sokat gondolkozik szóval arra ösztökélik, hogy minnél több dolgot tanuljon meg egyszere ösztönösen használni. Vagy azt jelentené, hogy érzi hol a határ és nem kell folyamatosan aggódnia, hogy túl megy rajta? Nem tudom itt Dekunak milyen power upja lesz
249.
Ennek a családnak kb pont Midoriyára volt szüksége úgy érzem.
Am szóval van/volt még egy családtag...akkor tényleg bejönne a külföldi fórumokon lévő teória, és ő lenne Dabi?
Nagy valószínűséggel tuti ő lesz Dabi.
Amugy elég kemény edzés lehet ha 1 hét után úgy néznek ki mint kb 1 hónapot lenyomtak volna már
Bár nekem még mindig elég fura ez a terv. Pár hónap alatt komolyan a a cél, hogy elérjék a Top 1 hős szintjét gyorsaságban? Elég durva ugrás lenne.
Szerk:
Kint a legújabb fejezet Annyira sok minden nem történik benne és nekem elég kattant az a gonosztevő.
Most kéne Deku és csapatának villantani valamit.
Szerk:2
https://www.manga...ademia-251
Nah ez már egy izgalmasabb fejezet
Nagyon durva, hogy 1 hét alatt ennyit léptek előre a srácok.
Nekem ez már kicsit túl durva is. 3 hónap mivel ezek hárman benne lesznek a top 10 hősben erőben.
Úgy, hogy még most csak másodévesek már talán lassan.
Deku is akkor most képes volt ilyen 50%-os One for All-ra? Mert ez nem kis mutatvány volt.
252. fejezet
Az utóbbi két fejezet után kivártam a véleménynyilvánítással, és milyen jól tettem. Attól féltem, hogy Endeavour fogja megmenteni Natsuot és ennek hatására elkezdenek kibékülni.
Ez nagyon nem jött volna be. Túl fantáziátlan lett volna, de hál' istennek nem ez történt.
Szerintem megint jól keverte a lapokat Kohei. A megtorpanás, amit észre sem vettem az előző fejezeteben, a monológ, amit mondott. Nekem teljesen felülmúlta a félelmeimet.
Tetszett.
Fel sem tűnt, hogy az előző fejezet végén Katsukit is átölelte.
Ha már Bakugo, mit tippeltek kinek akarja elmondani a nevét először? All Might adná magát, de remélem itt is lesz egy kisebb csavar.
253. fejezet
Feltűnt a régebben belengetett Shirakumo. És gondolom új ívet is kezdünk ezzel.
Nagy valószínűséggel Aizawa és Mic Shirakumoval közös múltja nem fog feltárásra kerülni, ugyanis ezt már megtették a Vigilante legutóbbi történetívében ^^ szerintem baromi jó, hogy újra meg újra összeérnek a szálak. Először Stain, aztán Fat Gum, most pedig Shirakumo. Jól nyomja Horikoshi és Furuashi.
Kint a legújabb fejezet
https://www.manga...ademia-254
Nagyon menők lettek a színes képek. Nem tudom, hogy ez most mindenki új ruhája lenne vagy ez csak egy poén a színes oldalon?
Elég érzelmes egy fejezet lett.
Ha egy Aizawához hasonló komoly karakter ennyire elérzékenyül, annak általában súlya van, de itt és most valamiért nem tudtam átérezni. Fogalmam sincs, hogy miért. Egyszerűen hidegen hagyott. Bár ez lehet az én hibám.
Az csak extra a népszerűségi rangsor miatt. Pedig egy-kettő jelmez nagyon menőn néz ki.
Iida 5. helyét mondjuk nem értem. Már nagyon régóta nem csinált semmit, meg alig szerepel.
Gondolom a magazin vásárlóit/előfizetőit. Korábbi szavazásokon az első általában 2-3 ezer szavazatot kapott, a többiek ennél is jóval kevesebbet. Szóval nem sok embert reprezentál egy ilyen.
Persze, nem jelent, de akkor is meglepő Iida 5. helye. Nem is emlékszem mikor szerepelt utoljára. Az egyedüli, ami beugrik, az a múltkori kipufogó kitépés tőle. Az menő volt, de ennyi.
Szerk.
Ha valaki megtalálja normális fordításban a 255. fejezetet, linkelje már plz. Én csak ritka szar minőségűt találtam eddig. :'(
Megvan a böjtje annak, hogy a héten megszűnt a mangastream
Egy kicsit többet kellesz várni meg Japán Raw helyett Koreai van fent sok helyen.
Itt van normális minőségben a fejezet 255:
https://mangalife...age-1.html
Itt van normálisabbb minőségben a 256:
https://www.manga...ademia-256
Úgy tűnik sokat fejlődött mindenki hála a gyakorlatnak. Tényleg sokat számit az igazi tapasztalat.
És nagyon sok minden történt. Eri-chan ereje ismét kitörni készül... És Midoriya megkapta azt a füzetet amiben benne van az elődök képességeinek leírása ez még sokat fog számítani. Alig várom jövőre a nagy boss harcot
Szerk:
Hoztam pár új infót a 258-ról
Itt egy kép:
https://media.dis...image0.jpg
Elvileg elküldik a diákokat evakulálni a várost a hősök pedig elindulnak a gonosztevők bázisára megtámadni őket azért lesz üres a város...
A képen a diákok vannak úgy nézz ki nem volt idő elmenni a fodrászhoz
Ugrás a fórumra: |