40. fejezet
Most ismételten a Lancelot teória a nyerő Sin esetében, vagy ő a rejtélyes, 4. lovag, akinek nincs állandó külseje. Feltételezem, hogy ő is fiatal, ezért mondta, hogy tartott Ardd mágiájától. Gowthert is ismeri. Bár azt továbbra sem értem, hogy miért olyan lekezelő a többiekkel, ha ő is egy gyermek valójában? Ban is lehetne a kiléte, de nála meg a menyasszonyos látomást nehéz lenne kimagyarázni. Apropó, Sin lőtte valószínűleg a nyílvesszőt Talisker familiárisára, ha ezt a madarat is egy nyíl szedte le, de abban a fejezetben meg azt nem értem, hogy miként nem tűnt fel ez senkinek, amikor Sin végig ott áll a többiek és a tündérek szeme előtt? Lesz mit felgöngyölíteni.
Gowther nagyon menő volt. Ahogy az elvárható egy Bűntől.
Csak vigyáznia kell, amikor Donny a közelében van. :"D
Az új whisky lovagok belső ellentétekről árulkodnak. Ők egy fiatalabb generáció, elképzelhető, hogy a Zűrzavar számukra meghatározóbb, ezért lenézik az idősebb generációt. Nem tartom kizártnak, hogy a csaj is a Zűrzavar miatt regenerálódott. És tartalék melltartója is volt.
Ardbeg mellett pedig ott maradt Kellie.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."