Jaja szép munka volt Élmény mindig magyarul olvasni ezeket. Kaptunk egy kis pihentető fejezetet a sok harc után...
Ez a Touta nagyon mázlista a lányokkal.
UQ-Holder! manga
Köszi a fordítást!
Bár eléggé félve kezdtem el olvasni a fejezetet, hogy megint mi lesz, de egész szép volt igazából a végére (bár kíváncsi vagyok, hogy miért old meg minden problémát egy csók, de mindegy ).
Az utolsó panel meg azért meglepett, komolyra sikerült... olvastam olyan kommentet, hogy a mangaka idén tervezi már befejezni? Tudtok erről valamit?
És köszi még egyszer a fordítást!
Én olvassom a legújabb fejezetig bezárólag. (Ugye itt az oldalon le vagyunk maradva 7 fejezettel a legfrissebbhez képest). És nem hiszem, hogy havi 1 fejezettel idén belehetne fejezni
Jon öveket becsatolni A következő fejezetekben olyan dolgok fognak történni, hogy én nagyon kiakadtam mikor olvastam Szóval várom a reakciódat.
Köszönöm a fordítást.
Előre elnézést kérek ha ostobaságot kérdezek, de van valami rangsor amivel lehet osztályozni a karakterek erejét? Úgy tudtam a legerősebbek a tiszta vérű vámpírok mégis mikor Dana kisasszony eldobta az a robbanó golyót elég gyengécskének tűnt, legalábbis szerintem pedig elmondása szerint az egy S rangú robbanás.
Azon a versenyen rémlik volt osztályozás, de azokat Touta már réges régen lekörözte. Vagyis sokkal erősebb mint az ottani bajnokok.
Wow, hát... nagyon érdekes fejezet volt. Az egészet belengte az első 10 oldal mondhatni sokkja után egy baljósság, ami a végére "robbant" is (talán átvitt, meg főleg a szó szoros értelmében is).
Nagyon érdekes, kíváncsi vagyok, mi lesz, merre halad tovább a történet.
És köszi a fordítást, meg az egész munkát srácok!
Ugrás a fórumra: |