Csak a Kaioshinek Pusztítás istenek és Angyalok utazhatnak elvileg az univerzumok között! Vagy nem? Akkor más univerzum harcosai maguktól nem tudtak volna idejönni Black ellen harcolni.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 írta:
Csak a Kaioshinek Pusztítás istenek és Angyalok utazhatnak elvileg az univerzumok között! Vagy nem? Akkor más univerzum harcosai maguktól nem tudtak volna idejönni Black ellen harcolni.
Nem hiszem mert Hit maga se tudta, hogy ki bérelte fel. Most hirtelen nem tudom visszanézni de úgy emlékszem Goku megkérte Whist, hogy bérelje fel Hitet, ezután Whis és Vados ketten intézték a dolgot, amikor Goku-val harcoltak a földön nem is tudták, hogy ott van Csámpás meg Beerus és a többi.
Megnéztem most többször az opening azon részét, amikor a ringet mutatják.
És az a helyzet, hogy lehet nem lesz ez egy olyan gigantikus ring. Könnyen elképzelhető, hogy a torna eleje átmegy pankráció fílingbe a 80 versenyző zsúfoltsága miatt.
Ránézésre egy 3-4 szer nagyobb a ring, mint amit a bemutatómeccsen használtak. Kétségtelen, hogy maximálisan nem lehet rá alapozni, mert így is voltak változások, (például Krilin a gondolati harc közben dobja el a korongját)
Ugyanakkor a ring mindig ugyanakkora az openingben, szóval szerintem lehet pankrációs zsúfoltság lesz az elején. Talán egy 100 méter átmérőjű ring lesz? Én ennyire saccolom. Talán kevesebb és csak, d= 75 méter?
Hát nemtudom hogy tudod leszűrni az OP-ban a méreteket, de én nem alapoznék túlságosan rá. 100 méter meg egy normális harcnak borzasztóan kevés, főleg úgy hogy elvileg nem repülhet senki.
Az OP-ben meg pl. female Broly-t is a pride troops oldalán mutatják, holott 90%ban biztos hogy nem tagja.
inkább a harcok váltakozása lesz érdekesebb szerintem, mert gondolom mindenki megkapja a maga kis szegmensét, és akkor remélhetőleg folyamatosan mutatják majd váltva a harcokat(goku vs jiren, vegita vs rózsaszín balett izé stb.)
Szerintem biztos hatalmas lesz a ring, mert másképp a gyengébb harcosok 1 percig sem húznák, és a csapatmunkának se sok értelme lenne.
Pl egy jó erős energiafelszabadítás mennyi bajt okozna a gyengébbeknek. Pláne a gyorsak azonnal kiszórnák a lassúakat. Vagy pl Hit mit leművelne egy ekkora ringben mindenkivel 1 perc alatt!?
jasek89 írta:
Rotcsa
Toriyama mondhat akármit, de az android (benne van a nevében is) félig gépet jelent, míg a cyborg biológiai, sejt szinten létrehozott mechanikus gép. C17-18 sokkal közelebb van a kiborghoz mint az androidhoz.
Ettől függetlenül továbbra is azt mondom, hogy mégse teljesen emberiek, így korlátozottabbak a fejlődési rátájuk is, hisz kell valamilyen szinten mechanikus beavatkozás is, hogy fejlődni tudjanak.
Morbyd írta:
Kiborg: módosított/kiegészített ember. Még ha a módosítás 99%-os is (azaz már csak az agya eredeti) még akkor is kiborgról beszélünk. 17, 18 és még 20 is idetartozik.
Android: ember külsejű robot, azaz 16.
Rotcsa Te magad is mondtad, hogy eredetileg emberek voltak és csak módosítva lettek, szóval kicsit felcserélted a dolgokat.
Az biztos,hogy ha már tv-spotot is kapott 17 akkor elég szignifikáns szerepe fog lenni. Én pl csak Trunksról tudok,hogy anno volt róla egy reklám féle. 17 meg közel se volt akkora durranás a Zben most mégis előszedte Toriyama. Biztosan ki akar még hozni belőle valamit.
Rotcsa Nem tudom honnan vetted ezt a lombikos dolgot, de Gero nem tenyésztette őket mint valami ritka káposztafélét. Mindketten ugyan olyan normális emberek voltak mint bárki más, volt apjuk, anyjuk. Hogy most gyerek koruk volt-e azt már csak ők tudják (ha tudjuk). És mivel egykor emberek voltak (meg nagyjából most is azok), így kiborgok, nem androidok.
Morbyd Onnan, hogy Cellt is androidnak nevezték és Ő is lombikban volt.
mutatták is. Ellenben Te honnan vetted, hogy volt apjuk, anyjuk, és esetleg gyerekkorul is? Erről nem volt szó az animében eddig.....
Amikor "Felébredtek", akkor is egy kriptában voltak. Gero mondta nekik, hogy én adtam nektek életet..! Szó sem volt eddig arról, hogy el lettek volna rabolva, vagy önként álltak a módosítás alá, esetleg elfelejtették a régi emlékeiket.
Semmilyen fém testrészük sincs, miért lennének Cyborgok?!
Androidok... valamit a sejtjeikkel csinált és a fiziológiájukkal, amitől emberfelettiekké véltak
De azt tegyük hozzá,hogy Cell különleges volt,nem véletlen kellett őket elnyenie a tökéletességhez,mert bennük volt valami,amit Dr Gero valószínűleg nem tudott csak úgy "csinálni",mert akkor már bele építette volna alapból.
És nem lehet véleten,hogy minél többet elnyelt,annál emberibb volt.
Ahogy az sem,hogy egyedül ők lázadoztak Dr Gero ellen.
Én mindig úgy képzeltem,hogy elrabolta őket,robottá formálta,aztán szépen kitörölte az emlékeiket,ezért is nyírták ki.
Egyébként ezt az androidozást honnan veszi mindig mindenki? Csak nem az egekbe magasztalt amerikai változatból? Ami fordítás szempontjából egy hulladék? Ott mondanak mindig androidot, még a magyar szinkronban is kiborgokat mondanak. Amúgy olyan egyszerű ez az egész, nem hiszem el hogy ezen kell rugózni még mindig.
Android: teljes mértékben mesterséges, csak gép
Cyborg/Kiborg: eredetileg élőlény, amit mesterséges alkatrészekkel tuningolnak vagy olyan gép amiben élő szövetek vannak.
Darth Vader, Robotzsaru, Bigyó felügyelő, Terminátor, Borg mind kiborg, hiszen eredetileg emberek voltak és utána alakították át őket vagy az eleve gépre tettek élő szövetet. C17 és C18 is kiborg, mert eredetileg emberek voltak, később lettek gépek. Cell is kiborg, mert élő sejtekkel rendelkezik.
Srácok. Van egy nagyszerű találmány, a Google. Ott is feltették ezt a kérdést és a poén, hogy mindkettőtöknek igaza van
" 16: Perpetual Energy Android.
17 & 18: Perpetual Energy Cyborgs.
19: Energy Absorption Android.
20/Gero: Energy Absorption Cyborg, with the possibility of being a total cyborg (Brain in a Human Shaped Jar).
Cell: Biological Android. "
Rotcsa írta:
Te honnan vetted, hogy volt apjuk, anyjuk, és esetleg gyerekkorul is?
Ugrás a fórumra: |