A 12. rész elején a kapitányok gyűlésén, hol maradt Komamura sisakja? Tudtommal ő Ichigo első megjelenése Soul Society előtt mindig rejtette a kilétét és csak a főkapitány ismerte azt.
LOL Ezt észre se vettem hát igen ez van amikor már a készítők sincsenek tisztában pontosan mi is a story és ez csak rosszabb lesz már Ichigo erejét tekintve is vannak fekete foltok xd
Két nap alatt megnéztem a 13 részt, azért nem lett egy rossz évad ez sem Rengeteg mindenre nem emlékszem már, de hát nem hiába, mivel 10 éve volt az előző évad. Te jó Isten. Még belegondolni is félelmetes. 10 éve...
Szépen megrajzolták, nagyon szépen meganimálták. Meg is hozták a kedvem ahhoz hogy vissza nézzem az egészet az elejétől. Az első pár évadot még az Animexen láttam szinkronosan
Persze vannak érdekes ellentmondások, de hát melyik történetben nincs? Minél hosszabb egy történet annál több helyen vérzik, ez van. Attól még nem lesz rossz.
Azt viszont nem mondanám , hogy a "készítők sincsenek tisztában a storyval" csak azért mert sisak helyett kutyafejet rajzoltak egy képkockára. Hiszen volt egy jelenet, a 13.részben, ahol Komamura a nagy fehér kutyával beszélgetett, aki fel is hozta ezt, hogy rejtegette az arcát nagyon hosszú időn át. Szóval a készítők igen is tisztában voltak vele, csak hát valaki így rajzolta meg, vagy a mangában is már így volt ez a kép és azért így emelték át, és nem vette észre senki. Annyi ember dolgozik egy ilyen projekten hogy az félelmetes, az lenne fura ha nem lenne benne ilyen baki.
megnéztem a mangát és abban nem is szerepelt komamura... szóval ezt az animátorok rontották el... " ennyi bele fér... nagyon a távolban van és csak egy pillanatra
Két nap alatt megnéztem a 13 részt, azért nem lett egy rossz évad ez sem Rengeteg mindenre nem emlékszem már, de hát nem hiába, mivel 10 éve volt az előző évad. Te jó Isten. Még belegondolni is félelmetes. 10 éve...
Szépen megrajzolták, nagyon szépen meganimálták. Meg is hozták a kedvem ahhoz hogy vissza nézzem az egészet az elejétől. Az első pár évadot még az Animexen láttam szinkronosan
Persze vannak érdekes ellentmondások, de hát melyik történetben nincs? Minél hosszabb egy történet annál több helyen vérzik, ez van. Attól még nem lesz rossz.
Azt viszont nem mondanám , hogy a "készítők sincsenek tisztában a storyval" csak azért mert sisak helyett kutyafejet rajzoltak egy képkockára. Hiszen volt egy jelenet, a 13.részben, ahol Komamura a nagy fehér kutyával beszélgetett, aki fel is hozta ezt, hogy rejtegette az arcát nagyon hosszú időn át. Szóval a készítők igen is tisztában voltak vele, csak hát valaki így rajzolta meg, vagy a mangában is már így volt ez a kép és azért így emelték át, és nem vette észre senki. Annyi ember dolgozik egy ilyen projekten hogy az félelmetes, az lenne fura ha nem lenne benne ilyen baki.
Szintén köszönöm, hogy külön kiemeltétek, hogy megvannak az égetett és formázott részek. Szerintem azon kevesek közé tartozom, aki tényleg a 9. rész vége óta nem nézte a sorozatot, mert erre várt. Szinte minden egyes nap jöttem csekkolni, hogy elérhető-e már a kész verzió.
Hatalmas köszönet, hogy vittétek a sorozatot és ilyen eszméletlen jó minőségben publikáltátok a fordítást! Holnap rá is vetem magam a maradék részre.
Egy kérdés. Amikor Ichigo anya meghalt a lelke hova került?
Ami Masakit illeti én itt az anime alapján két lehetőséget látok:
1. Fisher megölte, de nem ette meg. Ebben az esetben SS-be került és Rukongaiban él mint minden lélek.
2. Fisher felfalta a lelkét. Ebben az esetben Hollowvá változott, és ha csak le nem vágta egy Shinigami azóta akkor lelkeket zabál és Hueco Mundoban él. (Innen jön az, ami még nem volt még animében. A Quincyk nem tudnak Hollowizálódni hanem elpusztul a lelkük. Tehát ez annyiban módosítja ezt a pontot, hogy ha Fisher felfalta, akkor Masaki lelke véglegesen elpusztult. Sajnos ez a legvalószínűbb.)
Orihime 4-es visszaverő pajzsa itt miért lett téglalap alakú? Mikor a Fullbring arcban használta 3szög volt.
Ichigo Bankaija az első részben a hollowok ellen full indokolatlan volt főleg hogy aztán ugyanabban a részben újra megkaptuk.
Az kifejezetten tetszett, hogy lecsökkentették a két Shinigami szerepidejét. Rüheltem őket.
Az Ishida kutakodós bővítés viszont kellett szerintem a történethez.
Kisebb zavaró hibának tűnik, hogy Ichigo mikor elindul a 4. részben Hueco Mundoból nem fut a Reishi úton, hanem siklik. Ezt Ishida tudta és a Hyrenkyakn (vagy hogy kell írni) alapul. Tehát Quincy képesség.
Valaki írta hogy sajnálja hogy ez kimaradt. https://naruto-ku...each/486/6
Én viszont kifejezetten örülök. Így legalább azok akik nem olvasnak mangát nem szembesülnek olyan badarsággal hogy ez: https://naruto-ku...ch/152A/16 https://naruto-ku...ch/152A/17
egy kapitány szintű Shinigami teljesítménye. Mert aki kidől egy ütéstől nem méltó arra hogy kapitányi szinten emlegessék. Lehet Kubo anno elfelejtkezett erről és azért írta ezt bele a mangában a temetésnél.
Illetve azok a rózsaszínes visszaemlékezések irtó gagyik voltak. Nem kellett volna rá a rózsaszín hatás mert szörnyen zavaró volt.
8. részben nagyon hiányoltam azt hogy Kurotsuchi nem beszélt Ichigonak Renji, Ikkaku és Komamura Bankaiáról pedig ez fontos lett volna. Ellenben a Kuukakus nagybácsis kép olyan spoileres volt az utolsó pár rész szempontjából hogy fizikailag fájt hogy beletették. https://naruto-ku...ach/519/15
Ez is érdekes infó lett volna.
Azt viszont nem értem miért változtatták meg az Asauchik kinézetét a 10. részben ha a 11.-ben már a mangahű ábrázolást használták.
Illetve fura hogy azt mondja Ouetsu hogy Zaraki egy Shinigami holtestéből húzta ki az Asauchiját közben a képen pedig mellette fekszik a földön és onnan veszi fel.
Ha már felbukkant Ginjou vele mi a helyzet? Neki volt Asauchija? Meg egyáltalán mit keres még a történetben? Elvégre Ichigo a Shinigami Ginjout ölte meg tehát a lélektestét. Épp újjá kéne születnie vagy mi történik a halott lelkekkel.
Féltem hogy milyen lesz ezért csak most néztem végig de kellemesen csalódtam.
Összességében a rózsaszínes hatású visszaemlékezéseket leszámítva rendkívül idényes animácót készítettek neki. Talán a legszebbet amit valaha láttam.
Mélységes hálám a hasonlóan minőségi feliratért a naruto-kun és az uraharashop csapatnak.
Lehet tudni mikor fog indulni a következő szezonja?